keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Côte d'Azur - Biker Jacket





Vähän ennen Cannesiin lähtöä sain päähäni, että minun on saatava musta bikermallinen nahkatakki! En oikein tiedä, mistä tämä ajatus lähti, sillä aiemmin en ole voinut kuvitellakkaan käyttäväni nahkatakkia.. Ehkä olen katsellut liikaa Kourtney Kardashianin kuvia ;) Takista muodostui oikea pakkomielle ja soittelinkin Suomessa niin Mangoon kuin Zaraan nahkatakkien perässä huomattuani molempien liikkeiden nettisivuilla hyvännäköiset yksilöt, aina sain vain vastaukseksi eioota.. Kieltämättä olin aika harmistunut, sillä päässäni olin ehtinyt kehitellä monia asuja takin ympärille. Halusin ehdottomasti mustan takin aitoa nahkaa kultaisin yksityiskohdin, joka tuntui olevan Suomesta lähes mahdottomuus löytää ainakaan kohtuullisella hinnalla.



Cannesissa suuntasin ensitöikseni Zaraan ja etsimäni takki löytyi oikeassa koossa heti ensimmäisestä Zarasta. Onnellisena kiikutin takin sovituskopin kautta kassalle, vaikka hinta hieman kirpaisi, sillä en ollut ollenkaan varma, kuinka paljon takille tulee lopulta käyttöä. Tykästyin kuitenkin takkiin sen ruusukultaisilla yksitysikohdilla niin paljon, että olisin varmasti katunut, mikäli olisin takin liikkeeseen jättänyt. 

 Vielä vuosi sitten Ranskassa Zarassa oli Suomea edullisemmat hinnat, mutta tätä nykyä hinnat olivat samat. Etelä-Ranskan Zaroissa on silti huomattavasti miellyttävämpää shoppailla, liikkeiden ollessa aina siisejä, lisäksi vaatteissa tuntuu aina olevan oikeaa kokoa saatavilla, eikä sovittamaan tarvitse jonottaa. Zaroissa oli myös runsaasti jäljellä niitä kuuluisia keltaisia ja vaaleansinisiä takkeja, joista olen kuullut olevan Suomessa kiven alla. Itsekin sovitin keltaista, muttei malli harmikseni istunut päälleni sitten alkuunkaan ja en olisi sitä kyllä saanut edes mitenkään mahdutettua matkalaukkuun.



nahkatakki Zara - mekko Mango - laukku Mulberry - ballerinat H&M - aurinkolasit Ray-Ban 

Nahkatakkiin olen ollut supertyytyväinen ja se pääsikin monesti Cannesissa illalla käyttöön. Yhtenä iltana vielä valoisaan aikaan ehdittiin kuvatkin napata läheisellä rannalla. Tykkään yhdistää hieman ronskin takin muuten tyttömäiseen asuun, kuten kuvissa kukkamekkoon. Takki on myös aivan ihana maksimekkojen kanssa, ja olen jopa uskaltanut jo muutaman kerran pukea sen löysien leopöksyjenkin kanssa. Hieman ihmettelin itsekin, kuinka paljon takista olen tykännyt ja kuinka hyvin se istuu omaan tyyliini, loistohankinta siis!

Mitä mieltä olette takista ja sen yhdistämisestä tyttömäiseen mekkoon? 

23 kommenttia:

  1. Musta bikertakki nahkaisena on vaan oltava - siis sellainen on vaan omistettava vaikka mikä olisi :) Mulla nahkatakki on ikisuosikki, aina vaan lemppari ja vielä ihan hyväkuntoinenkin onneksi. Se käy ihan minkä kanssa vaan koska vaan! Kaikkei mieluiten juuri kaiken löysän ja kuviollisen kanssa. Ja jumppa/rötkövaatteiden kanssa varsinkin! :D Sun kappale on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi muuten olla, että sinullakin on jotain osuutta asiaan ;) Ennen en olisi tosiaan voinut nähdä nahkatakkia minulla ollenkaan, mutta tämän myötä taas bleiseri tuntuu supertylsälle vaihtoehdolle :D Kiitos! :)

      Poista
    2. :)

      Niin ja hei, perjantaina kauppatorille?? ;)

      Poista
    3. JUST ajattelin samaa ja kyselin ihan sekunti sitten tuolla laukkupostauksessa että mihin kellonaikaan siellä kannattaa olla? :)

      Poista
    4. Hahha tosi hyvä :D Vastasinkin sinne jo :) Kuulemma kesäkuussa on aina paljon autoja!! ;)

      Poista
  2. Jälleen kerran taas kuolaan kuviasi, ääh <3 Mä tykkään tästä yhdistelmästä, todella toimiva combo. :)
    Ranskata puheenollen, itse en tykännyt yhtään Pariisin Zaroista. En tiedä vaikutti alekausi liikkeiden ilmeeseen, mutta taisimme käydä 5eri liikkeessä ja kaikissa oli todella sotkuista ja uudet tuotteet olivat todella huonosti esillä. Pettysin oikein... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti Elisabete, sinä se kyllä piristät päivää näillä kommenteilla :)

      Eikä! Etelä-Ranskassa tilanne oli sitten täysin toinen! Kävin sekä molemmissa Cannesin Zaroissa, NIzzassa ja Monacon liikkessä useita kertoja - aina täydellisen siistiä! Olen muuten perjantaina alkuillasta menossa Aleksanterinkadun Zaraan, siellä on varsinkin silloin aina kauhea kaaos, kauhulla odotan :D

      Poista
  3. Voi että on kyllä taas niin ihana asu! :) Tuo takki on kyllä älyttömän kivan näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Julia! :) Onneksi tosiaan takin hankin, se on jo nyt ollut todella usein päällä ja tulee varmasti pelastamaan monet kesäillat :)

      Poista
  4. Tosi kiva asu :) Ja mielettömän hyvännäköinen tuo nahkatakki, ite löysin viime viikolla täydellisen nahkatakin. Kukkamekkoa olen etsinyt jo tovin, vielä kuitenkaan ei ole sitä oikeaa löytynyt :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Suvi! :) KIva kuulla, että sinäkin löysit täydellisen nahkatakin, mistä? :) Yleensä tietty tuote löytyy kun sitä vähiten etsii, niin kävi minulla tuon mekon kanssa!

      Poista
    2. Toivotaan, että minullakin sattuisi niin :) Oulusta löysin MyDoriksesta.

      Poista
  5. Olen lueskellut satunnaisesti sun blogia ja nyt taas eksyin selailemaan, tällä kertaa jäin lukijaksi ;) Sulla on tosi kiva tyyli ja inspiroidun just sun asukuvista :) Jatka samaan malliin!

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaimaseni :) Ihana kuulla, että olet tänne löytänyt ja liityit lukijaksi, suuri kiitos <3

      Poista
  6. ihana asu tämäkin! tosi kiva kuulla, että teillä oli onnistunut reissu! oikein kivaa kesää ja kiitos ihanasta blogista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Reissu oli täydellinen <3 Kiitos sinulle kivasta kommentista ja mitä ihaninta kesää sinnekkin! :)

      Poista
  7. Kuten aikaisemminkin jo kommentoin, tuo takki on kyllä niin täydellinen! Ja näyttää super hyvältä yhdistettynä hempeään kukkamekkoon :) Bongasin takin jo Turunkin Zarasta, mutta oma koko oli tietenkin kerennyt jo mennä. Toivottavasti niitä tulee lisää niin saisin minäkin omani eikä tarvitsisi pelkästää täällä kuolailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet jutut ovat kyllä jo Instassa vilkkuneet, mutta haluan kuitenkin vielä esitellä ne kunnolla täällä blogissa, kun oli kuvaajakin matkalla mukana :) Takki on minustakin aivan ihana, ja en olisi voinut uskoakaan kuinka paljon siitä tykkään, tuo asuihin särmää!

      Todella ärsyttävää, kun Zarasta loppuu aina koot heti! Tuolla Rivieran Zaroissa oli sen sijaan kokoja vaikka kuinka, kumma juttu :) Mä muuten ostin tuon takin kokoa isompana, sillä XS tuntui ihan hirmu pienelle, joten jos omaa kokoa ei ole, koitappa yhtä kokoa suurempana :) Ja hei Mangolla on vähän vastaava tosiaan valikoimissa:

      http://shop.mango.com/FI/p0/women/clothing/jackets/leather-biker-jacket/?id=23065570_02&n=1&s=prendas.abrigos&ident=0__0_1401946300326&ts=1401946300326

      Onnea takin metsästykseen! :)

      Poista
  8. Aivan ihana asu taas ja tuo takki on niin upea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta! :) Takki oli kyllä itselleni aika yllättävä valinta, mutta tykkään :)

      Poista
  9. Oooh, miten tämä onkaan mennyt minulta ohitse! Sopii ihan täydellisesti sinulle :) Ja nuo ruusukultaiset yksityiskohdat on ihan piste i:n päälle! Haaveilen kanssa biker takista, vaikka kaapista löytyykin jo täydellinen Selectedin "jakku" waterfall-etumuksella. Vetoketjullinen olisi iiiihan eri juttu ;)

    Nahkatakki taipuu kyllä yllättävän moneen! Nahkahousuihin en lähtisi yhdistämään, mutta lähes kaikkeen muuhun kylläkin :)

    smallthingselina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina!! <3 Takki ei ole ehkä ihan ominta tyyliäni, mutta tosiaan yllättävän hyvin olen siinä viihtynyt :) Olenkin nähnyt sinun takkisi Instassa, se on aivan UPEA!! Hahah, joo vetketjullinen takki on tietty aivan eri asia ;D

      Poista