tiistai 3. kesäkuuta 2014

Côte d'Azur - Floral Summer Dress


Cannesissa ennätin käydä jonkin verran kaupoilla ja eräällä kierroksella Mangossa silmiini osui suloinen kukallinen kesämekko. Mekkoa en sen kummemmin tutkinut, näin sen vain roikkumassa seinällä. Myöhemmin päivällä mekko jostain kumman syystä palasi uudelleen mieleeni, ja seuraavana aamuna olikin suunnattava pikaisesti takaisin Mangoon. Samaa kuosia löytyi myös maksimekkona ja toppina, itse sovitin maksia ja lyhyttä mekkoa. Maksimekko olisi ollut todella ihana, mutta pieninkin koko auttamatta aivan liian suuri. Sen sijaan tämä lyhyt malli oli päällä ihan näppärä ja jokin siinä vain viehätti niin kovasti, että se oli lopulta ostettava. En omista ennestään kovinkaan montaa mekkoa, joten tällainen tyttömäinen kesämekko oli tervetullut lisä kokoelmaan. Tänä kesänä mekot taitavat olla minulla se juttu!


mekko Mango - aurinkolasit Ray-Ban - sandaalit New Look - laukku LV - kello MK

Mekko olikin lomalla mitä mainioin ja pääsi päälle useamman kerran. Yleensä mietin todella tarkkaan asuni aivan loppuun asti, että kaikki sopii yhteen, mutta tuona päivänä olin vain heittänyt mekon päälle lähinnä siitä syystä, että rusketusrajat hälvenisivät, ja napannut ensimmäisen eteen sattuneen laukun mukaan. Taisin onnistua valinnassa, sillä juuri tässä asussa minut bongasi valokuvaaja kadulta, itse asiassa pädyin kuviin toisenkin kerran. Filmifestivaalien aikaan Cannesin kaduilla valokuvaajat kuvaavat tavallisten ihmisten asuja, joita heidän valokuvaamoissaan voi käydä ihailemassa. Tavallaan kuvattavana olo on imartelevaa, mutta toisaalta todella hämmentävää, kun kävelet vain kadulla ja kamera alkaa räpsimään. Me emme harmi vain koskaan päässeet kuvaamoon asti kuvia katsomaan, sillä siellä oli aina aivan hirveä tungos.

8 kommenttia:

  1. Ihana mekko, sopii sulle vallan mainiosti! Mä en oikein ikinä meinaa löytää mitään kivoja kesämekkoja, vaikka kovasti yritänkin. Oon huomenna menossa Ideaparkiin, ehkä Mangosta voisi löytyä jotain ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Minullakin on todella hankalaa löytää varsinkin lyhyitä mekkoja, ne on yleensä liian pitkiä ja suuria.. Käy ihmeessä Mangossa, vaikkei mekkoa löytyisikään niin varmasti jotain muuta ;)

      Poista
  2. Ihana mekko ja toistan jälleen itseäni - ihan täydellisiä kuvia! :)
    Näiden kuvien ja tekstien perusteella mäkin haluan joskus cannesiin, nizza ja monaco ovat jo haavelistalla. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jennifer ja ihanaa kun kommentoit, tulen tosi hyvälle mielelle! :)

      Cannes on ehdottomasti oma lemppari, jos ei ole jo tullut selväksi ;) Mutta parasta on se, että samalla lomalla pääsee noihin kaikkiin mainitsemiisi paikkoihin :)

      Poista
  3. Hei,

    Olen lukenut blogiasi jo tovin. Kadehdin ihanaa garderoobiasi todella paljon. Osaat todella taitavasti yhdistellä vaatteita ja omaat tyylin, joka miellyttää kovasti silmääni. Ainoa jota välillä mietin, eikä tämän ole todellakaan tarkoitus olla negatiivinen kommentti, tuleeko sinulle ikinä morkkis shoppailusta? Ostelet kuitenkin suhteellisen paljon, vaikkakin tosin ajattomia tuotteita. Mitä puolisosi on mieltä shoppailustasi? Välillä tuntuu, että on parempi kertoa oman uuden vaatteen olevan vanha. Miehet, kun ei tuppaa ymmärtään miten paljon juuri tämä eroaa hetki sitten ostetusta mekosta jne. :) toivottavasti ymmärrät mitä ajan takaa. Mukavaa loppukesää! Jatka toki asukuvia, olet todella inspiroiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ensinnäkin kiitos todella mukavaan sävyyn kirjoitetusta kommentista :) Mahtia, että olet pikkuruisen blogini löytänyt ja jätit kommentin, kiitos! :)

      Ymmärrän, että shoppailuni voi jonkun silmään näyttää pahalta, puhumattakaan siitä että samaan aikaan olen vielä pari viikkoa ulkomailla.. Toisaalta en koe raha-asioideni kuuluvan muille, mutta toisaalta hyvä, että aihe aiheuttaa keskustelua :)

      Nykyisin ei tule shoppailusta morkkis, koska en osta mitään hetken hurmiossa - pohdin ostoksia AINA vähintään yönyli! Puolisoni toki toisinaan huomauttelee shoppailusta, tai lähinnä netistä tilailusta, sillä tilaan melko paljon, mutta myös palautan (inhoan kivijalkakaupoilla sovituskopissa hikoilua) hän kuitenkin tietää, että elän omien tulojani mukaan ja säästän myös rahaa.. Siinä vaiheessa, jos alkaisi mennä miinuksen puolelle, hän kyllä varmasti puuttuisi asiaan. Jan myös huomaa aina kaiken uuden, joten turha edes yrittää selittää "tämä on vanha!" :D Maksamme myös yhdessä laskut, joka tietenkin helpottaa, että rahaa riittää muuhunkin. Lomalla shoppailen toki normaalia enemmän ja lomia varten säästään todella pitkään, tähän Cannesin lomaan säästin vuoden! Koska en kerro täällä itsestäni juuri mitään, te lukijat näätte vain pinnan ja olen tehnyt aivan tietoisen valinnan kirjoitella vain asuista, ostoksista ym.. Olen myös todella säästelijäs ja joka kuukausi laitan rahaa myös säästöön, joka mahdollistaa suuremmat ostokset ja ulkomaanmatkat. En myöskään polta, tai juo kovinkaan usein, mielummin käytän ne rahat laukkuun - valintoja! :) Minulla ei myöskään ole autoa, joka on suuri rahareikä! Tulevaisuudessa tilanne tulee varmasti olemaan toinen ja silloin shoppailu vähenee tietenkin, ja tuskin on enää niin tärkeää siinä vaiheessa, jos saa vaikka lapsen.. Toiset haluavat omakotitalon, kaksi koiraa ja lasta, toiset käytävät rahansa elektroniikkaan.. Meitä on niin moneen lähtöön :)

      Sellainen juttu vielä, että minulla ei ole vaatteita ollenkaan parin vuoden takaa, sillä vaatekokoni oli silloin pari numeroa suurempi... Olen siis parin vuoden aikana joutunut rakentamaan koko vaatekaappini täysin uudelleen!

      Kiitos vielä kommentista, ja pahoittelut, että vastauksesta tuli näin pitkä!

      Poista
  4. Tuo mekko näyttää kyllä sun päällä paljon paremmalta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpsistä! :D Niinhän sitä aina tuntuu kaikki näyttävän muilla paremmalta :D Nyt kuvia kehiin! :)

      Poista