keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Outfit in sunny Puerto Banús


Ajattelin julkaista kuvia Espanjasta aikajärjestyksessä, mutta tykkäsin tästä viimeisen päivän loma-asusta niin, etten malttanut odotella sen julkaisemisen kanssa. Mitä lähemmäs kotiin lähtöä tulimme, sitä paremmiksi säät vain muuttuivat ja saimme nauttia lähes hellelukemista. Henkilökohtaisesti tykkään lomalla sellaisesta paristakymmenestä asteesta, kun mittari alkaa lähennellä kolmeakymmentä se on minulle liikaa. Ihmiset ovat erilaisia ja itse en lomalla halua hikoilla, vain nautin ilmoista milloin kesävaatteissa tarkenee, muttei ole tuskaisen kuuma kävellä kilometritolkulla ympäriinsä. Tästä syystä olemme kokeneet kevään parhaaksi ajaksi matkustaa, lämpötilat ovat sopivat eikä pahin turistiaika ole päällä, sillä ulkomailla tapaan mieluummin paikallisia kuin suomalaisia, kaikella kunnioituksella :) Toki matkakohteemmekaan eivät ole niitä kaikista suosituimpia kohteita suomalaisten keskuudessa, jos vertaa vaikka Teneriffaan, Kreikkaan tai Thaimaaseen. Espanjassa tällä kertaa ei tullut aurinkoa otettua ollenkaan ja kieltämättä on talven jälkeen valkoisena melkoinen kynnys pukeutua kesävaatteisiin, ne kun minusta vaativat hitusen rusketusta kaverikseen. Tuona päivänä aurinko porottikin sitten niin kovaa, että sain kaulaani punaisen kolmion puserosta ja olkapäät kärähtivät. Miksei sitä ikinä opi, että aurinkorasvaa tulee laittaa myös kaupungille! Niin ja minähän en siis koskaan pala ;)


Minulta hitusen pyydettiin esittelyä ostoksista, mutta koska kaikki tulevat ennemmin tai myöhemmin asukuvissa näkymään en vaatteita erikseen viitsi alkaa kuvaamaan. Matkalla tuli tosiaan shoppailtua melkoisen paljon ja niin olin kyllä suunnitellut tekevänikin Espanjan halpa hintataso mielessäni, siltikin paikan päällä yllätyin tarjonnasta. Juuri eilen ystäväni kanssa puhuimme, että Suomessa minulla olisi mennyt ostoksiin varmasti puolet enemmän rahaa ja en olisi ikimaailmassa niin paljoa shoppaillutkaan mitä matkalla tein. Tässä asussa on kaikki kengistä aurinkolaseihin uutta. Ulkomailla hamstraan Zarasta aina valkoisia puseroita, tällä kertaa mukaan lähti tämä valkoinen rusettipusero, joka on aivan täydellisen paksua materiaalia, ja tämän lisäksi toinen hihaton pusero sekä yksi pitkähihainen. Hameen löysin Stradivariuksesta ja ajattelin heti rusettipuseroa tämän kaveriksi. Kiilakorolliset mokkanahkaiset sandaalit bongasin ihan sattumalta ikkunasta käsin kävellessäni Oyshon ohi. Kun kengät kerran jalkaan sain, ei ollut enää epäilystäkään ostaako vai ei, niin nätit ja mukavat jaloissa. Tässä asussa suuntasin heti aamusta katsastamaan Puerto Banúksen remontoidun Massimo Duttin, joka minun onnekseni avattiin juuri sopivasti loman viimeisenä kokonaisena päivänä.  Massimolta mukaan lähti tällä kertaa yksi huivi ja nämä kuvissa näkyvät aurinkolasit. Ihastuin lasejen vähän erilaiseen muotoiluun kuin mitä yleensä käytän, joten harkinnan jälkeen lähtivät kassan kautta mukaan ja saman tien käyttöön. Avajaispäivän kunniaksi liikkeestä sai lähtiessään vielä ihanan tuoksukynttilän lahjaksi, ihana ele.

pusero Zara  (samantyylinen täältä & täältä) - hame Stradivarius (samantyylinen täältä
kengät Oysho  (samantyyliset täältä, täältä, täältä & täältä
aurinkolasit Massimo Dutti - laukku Louis Vuitton - kello Michael Kors

Ps. Mikäli joku on kiinnostunut ostamaan suositun Zaran hameen (tämä) beigessä värissä koossa S laita minulle sähköpostia :) Hame on täysin uusi ja käyttämätön. ovh. 29,95€. Tarjoukset: annejennika@gmail.com

Linkit mainoslinkkejä.

18 kommenttia:

  1. Voi miten ihana asu! :) Oot selvästi tehnyt hyviä löytöjä! Vitsi kun pääsis jo kunnolla pukeutumaan kesä (tai edes kevät :D) vaatteisiin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo olen tosi tyytyväinen kaikkeen mitä ostin ja matkalaukun painoraja tietysti paukkui taas :D Onneksi täällä Suomessakin taas ilmat lämpenivät ja ihan pian on kesä! :)

      Poista
  2. Voi miten herttainen asu ja ihana Anne! Niin nätit sandaalit, pääsisipä vastaavia käyttämään jo täällä Suomessakin.. :) Ja tosi kiva hame, nyt ihan harmittaa ettei ehditty piipahtamaan Stradivariuksessa Barcelonassa käydessämme - tuo nimittäin näyttää täydelliseltä! Hameita pitäisi muutenkin ryhtyä metsästämään lisää kesää ja töiden alkua ajatellen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! :) Ihan pian Suomessakin on kesä, mahtavaa! :) Vaikka itse sanonkin, niin ihan superkivoja juttuja löytyi niin kevättä kuin kesää ajatellen. Voi harmi, jos aikaa oli rajallisesti, mutta onneksi Stradivarius löytyy myös läheltä Tallinnasta ;) Vastaavia hameita oli heillä myös ainakin navysinisiä (hillitsin itseni ja jätin kauppaan), punaista ja korallia. Tämä oli vielä tosi edullinen Espanjassa, jos en väärin muista niin 16€! :)

      Poista
  3. Söpö ja niin naisellinen kokonaisuus.Tykkeen.Tuollaista hamosta olen etsinyt kesäksi,mutta täytyy käydä Zalandolta kurkkaamassa,sillä mistään liikkeistä en ole löytänyt.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos miellyttää, kiitos :) Tämä asu on kyllä tosi naisellinen, toisinaan taas pukeudun vähän "ronskimmin" - vaihtelu virkistää! Itse olen vuosien aika löytänyt Zalandolta monia kivoja hameita, joten kannattaa katsoa valikoima läpi :)

      Poista
  4. On kyllä niin "annemainen" asu kuin olla voi! :) Vitsit miten hyvältä tuo sininen taivas näyttääkään, toivottavasti säät suosii myös minun pian koittavalla "aivot narikkaan" löhölomalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa olet, tämä on sitä "vanhaa" Annea :D Toivottavasti säät suosivat, mutta vaikka olisikin yksi tai kaksi huonomman sään omaavaa päivää, niin loma on silti aina loma! :) Toivon kanssa, että Cannesissa säät suosivat kk päästä, nyt siellä on ollut sellaista 28 astetta, kääk, liikaa :D

      Poista
  5. Kesä <3 Ihania kuvia ja olinko huomaavani jotain yllätystä? Vai hieman liikaa herkkuja lomalla ;) :D
    Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Et varmasti tarkoita pahaa, mutta tällaiset kommentit ovat minusta täysin asiattomia tuntemattoman ihmisen kysyä. Taitaa olla se loMan hiilarinen ruokavalio sitten ja kyllähän tuo muhkea hame taitaa minua myös hieman leventää ;)

      Poista
  6. Todella tyylikäs kokonaisuus! :) ja maisemat tietty kans mielettömät, lomakuumetta pukkaa näitä sun matkakuvia katsellessa :D
    -tuulikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No odotas vain kun tulee kuvia Cannesista ;D

      Poista
  7. Tuo paita! Taisin just rakastua!! <3
    http://www.lily.fi/blogit/made-me

    VastaaPoista
  8. Voi luoja kuinka kaunis kokonaisuus, ja tuo kaunis tausta kruunaa koko paketin. Upea olet, niinkuin joka kerta taidankin sanoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kun sinä osaat aina piristää päivää, kiitos! <3

      Poista
  9. Oyshosta löytyy ihania kenkiä vaikka alusvaate liike onkin :D itsekkin nappasin mukaan kahdet sandaalit sieltä viime kesänä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olisi sinne todellakaan tajunnut mennä kenkiä etsimään ellen olisi nähnyt ikkunan läpi! Nytkin sinne jäi upeita kenkiä vielä hyllyyn ja yksi hattu.. :D

      Poista