perjantai 12. kesäkuuta 2015

HELSINGIN KADUILLA



takki Vero Moda - pusero & Farkut Zara - laukku Céline - aurinkolasit Ray-Ban 
 rannekoru Balenciaga - ballerinat Mango - kello MK

Rakastan Helsinkiä! Kaupunki on ihana varsinkin kesällä ja siellä tuleekin käytyä jonkun verran. Tunnelma on kansainvälinen, rakennukset ovat kauniita, niiden lisäksi kuitenkin löytyy myös puistoja ja merta. Tykkään eniten vain kävellä ympäriinsä ja katsella kaupunkia, mutta pakko myöntää että kyllähän Zarassa ja Mangossa tulee myös usein piipahdettua. Haaveilen toisinaan muutosta Helsinkiin, joskus enemmän kunnes asia taas unohtuu. Ainakaan tällä hetkellä haaveet eivät ole  realistisia, mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo vielä tullessaan. Onneksi täältä asuinkaupungista pääsee nopeasti autolla Helsinkiin, tosin itse en omilla ajotaidoilla tai tarkemmin sanottuna niiden puutteella lähtisi ajamaan, mutta onneksi bussitkin kulkevat mainiosti ja niiden hinnat ovat tällä hetkellä todella edullisia. Olisi muuten kiva kuulla missäpäin te lukijat asutte? :)

Tämä asu on kuvattu jo viikko sitten perjantaina Helsingin kaduilla, suunnitelmissa ei kyllä ollut edes asua kuvata, mutta kun kuvaaja sitä ehdotti niin miksikäs ei. Mielummin pukisin näin kesäkuussa vaikka mekon tai shortsit. En haluaisi kesällä käyttää farkkuja takeista puhumattakaan, mutta nämä viileät kesäkuun säät eivät anna paljon vaihtoehtoja, jospa viikonloppuna vihdoin lämpenisi? Kun olimme Helsingissä myöhään iltaan asti tuli varautua niin ettei illallakaan jäädy pystyyn. Perus farkut, valkoinen toppi ja mustat asusteet toimivat aina, halusin asuun jotain pientä ekstraa joten käärin takin hihoja hieman, että uusi Balenciagan näyttävä ranneke pääsi oikeuksiinsa. 

Tällä viikolla matkustin taas Helsinkiin keskiviikkona tapaamaan upeita blogityttöjä (mukana olivat EveliinaJanica, Lili, EmmiJonna ja Ida) Täytyy sanoa, että olivat aivan ihania naisia kaikki. <3 Valitettavasti minulle ei kameraa nyt mukana ollut, sillä halusin ensin pyöriä yksin kaupungilla kevyellä varustuksella, ehkä parempi jättää muutenkin kuvaaminen heille jotka sen parhaiten osaavat. Sattumalta törmäsin kaupungilla aiemmin myös Lottaan ja hänen mukavaan poikaystäväänsä, joiden kanssa juttelimme myös pitkän tovin. Ehdottomasti bloggaamisen yksi parhaista puolista on uudet tuttavuudet.

Linkit mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Tuo takki on hurjan kiva! Minulla noita kevät/syystakkeja riittää, mutta olisikohan kaapissa vielä tilaa tuollaiselle... ;) Hitsit että minua harmittaa kun en tällä kertaa päässyt näkemään teitä, olisi niin kiva nähdä joskus sinuakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllähän nyt vielä yksi takki naisen kaappiin mahtuu, Suomessa kun takkeja tulee käytettyäkin! ;)

      Ja samaa mieltä, olisi mahtava tavata ihan livenä! <3 Mä kyllä kyselin sinusta muilta tytöiltä että löytyykö millainen murre :D Ensi kerralla sitten!! :)

      Poista
  2. Ihana asu!
    En oo oikeen lämmenny noille takeille, mutta sun päällä se näyttää tosi hyvältä, varsinkin tuon valkoisen puseron kanssa :)

    VastaaPoista