tiistai 8. syyskuuta 2015

OSTOSLISTALLA

collegepaita - nahkahousut - neule - takki - mekko - nilkkurit - laukku Balenciaga

Tällä hetkellä minulla on tosiaan menossa vaatekaappien tyhjennysprojekti ja olen vienyt kirpputorille paljon vaatteita, kenkiä ja asusteita. Päätin karsia tavaraa todella rankalla kädellä ja valehtelematta myyntiin on mennyt puolet vaatekaappieni sisällöstä. Haluan, että vaatekaapit ovat siistit, tiedän mitä niissä on ja kiireessä löydän helposti etsimäni. Kirpparin lisäksi olen myynyt taas muutamia arvokkaampia asusteita netissä, sillä kaikki vähälle käytölle jäänyt on saanut lähteä surutta paremmille käyttäjille. Jopa Louis Vuittonin Favorite -laukku lähti kiertoon, vaikka siitä kovasti tykkäsin, en käyttänyt sitä mielestäni tarpeeksi. Toisinaan minulle tulee kausia, kun tavara enemmänkin ahdistaa, on ihanaa saada tavaraa pois pyörimästä nurkista, ja hankittua ehkä muutama mieluisempi juttu tilalle. Kaappejen siivoilun myötä huomasin, että ihan oikeasti tarvitsen muutamia ihan perusvaatteita, vaikka ajattelin syysgarderobini olevan aivan kunnossa. Tietysti aina löytyy myös jotain mitä ei ehkä ihan välttämättä tarvitse, mutta haluaisi. Teinkin itselleni "ostoslistan" jossa aion pysyä!


Luulin omistavani tarpeeksi neuleita, mutta vaaleanharmaita kaipaisin kaappiin vaikka kaksin kappalein, muhkean sekä toisen vähän ohuemman. Myös harmaa uusi collegepaita olisi ihana, muttei pakollinen. Ihastuin palavasti Gantin paitaan, kun ensin näin sen jonkun naisen päällä ja myöhemmin hypistelin vielä liikkeessä. Hinta vain on minusta liikaa collegesta, ehkä pienen alennuksen kera raaskisin? Collegeja käytän todella paljon ihan kaupungilla, ja nyt kun olen alkanut pyöräilemään, ei ole parempia vaatteita siihen hommaan kuin colleget. Housurintamalla minulta puuttuu mustat housut, jotka tarvitsen ehdottomasti! Aitonahkaiset olisivat unelmat, sillä inhoan kun mustista kangashousuista lähtee väri. Mikäli nahkaiset housut hankkisin, niiden tulisi olla just eikä melkein täydelliset, vähän epäilen, että minun kriteereilläni sellaisia on olemassakaan. Ehkä joudun tältä erää tyytymään vahapintaisiin versioihin. Mekkoja tykkään käyttää sukkahousujen kanssa myös syksyllä ja talvella, vaikka uudelle mekolle ei kyllä tarvetta ole, olisi piristävää saada joku uusi printillinen versio syksyyn, tätä Mangon mekkoa olen sovittanutkin, mutta jäin vielä pohtimaan sen kanssa. Rakastan erilaisia takkeja ja minusta niitä saa ja melkein pitää olla Suomessa useita, sillä syksy ja talvi ovat pitkiä ja vaihtelua kaivataan. Haaveissa on tosi yksinkertainen beige villakangastakki, joka sopisi vähän kaikkeen. Lisäksi konjakinruskeat laukut kaipaavat kavereikseen samansävyisiä nilkkureita, perus chelsea-bootsit eivät enää niin miellytä makua, mutta koron kanssa ne saavat ihan uudenlaisen ilmeen. Balenciagan Classic City -laukku on myös hankintalistalla luultavasti jossain vaiheessa, sillä päätin, että mikäli luovun jostain muusta (kuten juuri Favoritesta, Pochetesta ja Logomania-huivista) saan niistä saamillani tuloilla laukun ostettua, voin sen hankkia. Laukkuja kyllä kaapista löytyy, mutta musta rento, isompi laukku olisi unelma lisä. Tykkään Classic Cityn lisäksi yhdestä toisestakin Balin mallista, joiden välillä nyt pohdiskelen. Minkäs tällainen laukkufriikki itselleen mahtaa. Tänä vuonna olenkin päivittänyt laukkuja siihen malliin, että itseänikin hirvittää. Vielä aion siis odotella rennon laukun suhteen ja nauttia jo olemassaolevista laukuistani, onneksi aina saa haaveilla :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Ihania juttuja, voisin huolia kaikki myös itelleni!! Tarviin kyllä jotkut kivat vahapintaset housut. Mulla on ne Mangon mitä monella on, mutten oo ollu yhtään tyytyväinen:( Nähdään huomenna❤️
    Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehhe hyvä, sulla kun niin hyvä maku :) Joo ei niitä Mangon pöksyjä siis minulle. Oli kiva nähdä <3

      Poista
  2. Birgerillä on täydeliset nahkahousut,mutta ne kyllä maksavat niin paljon,että jäi kyllä minulta ostamatta,mutta kuolaan aina kun näen kaverini housut.Todella tyylikkäät ja napat eivät ole käytössä plörähtäneet miksikään. Taisivat tosiaan maksaa 750 euroa,jos en nyt väärin muista. En millään taivu maksamaan housuista noin paljon. Jotenkin voin kengistä ja laukuista maksaa paljonkin,mutta en housuista.Jännä juttu. Ja huivikaan ei haittaa jos useampia saturaisia maksaa jos on todella mieleinen.
    Minullakin on villakangastakki etsinässä ( ollut 3 vuotta),siis tummansinen tai musta.Beige ja harmaa minulla on,mutta tummempaa väriä etsin ja jotain yksinkertaista.Miten voi joskus olla todella vaikeaa löytää jotain hyvin simppeliä?
    Ihanaa syksyn jatkoa
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau pöksyt kuulostaa hyvältä! :) Mä en osta kovinkaan kalliita vaatteita, koska olen jo kerran joutunut laittamaan koko vaatekaapin uuteen uskoon, sillä olin ennen 15kg isompi! En voi luottaa siihen, etten laihdu/liho jolloin harmittaisi laittaa vaikkapa just 700 euron pöksyt kiertoon, vaatteilla kun on niin surkea jälleenmyyntiarvokin. Juuri tämän takia panostan asusteisiin, ne mahtuvat aina ja jälleenmyyntiarvo on tosi hyvä (Vuittoneista saa lähes poikkeuksetta omansa takaisin, sillä hinnat nousevat niin nopeasti) vaikka tämä minun viimeaikainen tyylini myydä lähes kaikki ei ole todellakaan fiskua, mutta en kestä jos kaapit pursuavat tavaraa. Minulle vaikka nuo kollaasin nahkahousut (150€) ovat liian kalliit, varsinkin kun joutisin muokkaamaan niitä, vähintään lyhentämään :/ Mutta etsintä jatkuu! SE on muuten kumma, kun ihan tavalliset vaattet ovat välillä kiven alla, juuri takit ja mulla edelleen ne collegehousutkin! Muttei kannata tyytyä ihan kivaan, jatketaan etsimistä :)

      Kiitos kommentista, sinun kanssa on aina niin kiva "jutella" <3

      Poista