sunnuntai 4. lokakuuta 2015

FALL FLORAL


takki Zara - hame Stradivarius - pusero Mango (*tämä) - nilkkurit Mango
laukku Céline - aurinkolasit Ray-Ban

Vaatteissa tykkään printeistä. Minusta kuviolliset vaatteet tuovat asuihin vähän näköä, kunhan ei yhdistä kovinkaan montaa printtiä yhtä aikaa. Tosin joku saattaa saada asun näyttämään hyvältä, vaikka erilaisia kuvioita olisi kuinka paljon sekaisin, itse kuitenkin pidän printin yhdessä vaatekappaleessa kerrallaan. Mangon sinipohjainen pusero sopii täydellisesti tähän vuodenaikaan, sillä siinä on sysksyn värit ja kuviokin on syksyinen. Paritin puseron tällä kertaa vaaleanbeigen hameen kanssa, mutta nyt syksyllä kaipaisin kovasti tummemman beigeä vähän jämäkämpää hametta. Pusero sopii myös loistavasti vaikkapa nahkahousujen kanssa. Tykkäsin puseron kankaasta niin paljon, että oli pakko hankkia myös mekko tässä printissä (*tämä). Taas kerran täytyy kehua nahkatakkia, se vain sopii ihan kaikkeen ja tuo kivaa särmää naisellisiin asuihin. Tässä Zaran nahkatakissa on hitusen naisellisempi malli ja kultaiset yksityiskohdat sopivat hyvin asusteideni kanssa. Itse aionkin pukeutua nahkatakkiin niin pitkään kuin mahdollista, tosin pian ei enää näin vähällä pärjää, sukkahousut on vaihdettava paksumpiin (luojan kiitos fleece-sukkiksista) ja kaulaan kiedottava huivi. Ylipolvensaappaat ovat myös loistavat hameiden ja shortsejen kanssa, täytyykin piakkoin ottaa omat mokkasaappaat taas käyttöön.

Mikäli muuten kaipaatte inspiraaatiota mekkojen ja hameiden käyttöön, suosittelen kurkkaamaan Ulriikan blogiin! Tämä nainen kun taitaa naisellisen pukeutumisen ja erottuu minusta todellakin edukseen tyylillään. Olisi muuten mahtavaa, jos voisitte vinkata kommettiboksiin jotakin hyviä blogeja, joko omianne tai muiden? Kaipaisin kovasti uutta luettavaa näin syksyn ratoksi :)

10 kommenttia:

  1. Tosi kaunis asu! Kaikki osaset toimivat mulle ihan täysin, mutta erityisesti tuo kauniilla printillä varustettu pusero ja tyttömäinen hame ovat ihan nappiyhdistelmä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! :) Puserossa on kyllä ihana kuosi, mietin sen hankkimista pitkään ja kun tätä tuli Booztille tilasin heti :)

      Poista
  2. Kiva kokonaisuus taas! Ja toi laukku on vaan niin IHANA!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Laukku on kyllä juuttunut olalle, ehkä välillä voisi käyttää jotain muitakin :D

      Poista
  3. Tuo hame on ihana ja sopii myös syksyyn.Pusero on myös aivan täydellinen ja klikkaisin ostoskoriin,jos en olisi satsannut jo 3 kukkapaitaan Espritin alennusmyynnissä.
    Ja tuo bikertakkki istuu tyylisi aivan mahdottoman hyvin. En ole vielä omaani myynyt,mutta jotenkin en saa sitä yhtä kivasti istumaan tyyliini kuin sinä.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas kirsi! <3 Hame vain liimaantui inhottavasti sukkahousuihin kävellessä, mikä oli super ärsyttävää, eli taitaa jäädä tämä hame odottamaan kesää :/
      Oletpa tehnyt löytöjä!! :) Espritillä on tosi kivoja vaatteita!
      Minä taas uskon, että saisit bikerin kyllä asuihin sopimaan! :) Mutta muistan kun alkujaan itsekin pohdin että sopiiko takki muihin vaatteisiin laisinkaan, nyt omistan 3 mustaa nahkatakkia ja kaikkia käytän :D

      Poista
  4. Siis tämä asu on ihan mieletön!! <3 Ja tunnelma noissa kuvissa! Tykkään ihan kympillä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Viihdyn niin hyvin hameissa ja mekoissa.

      Poista
  5. Aivan ihana asu! Näyttää todella hyvältä ja raikkaalta tuo vaalean hameen ja kukallisen puseron yhdistelmä näin keskellä syksyä :) Puserossa on niin kaunis kuosi ja värit, että täytyy harkita jos laittaisi itsekin tilaukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Mä en ole vielä valmis luopumaan hameista ja mekoista, joten olen käyttänyt niitä nyt lähes päivittäin ja yritän taistella kaikin keinoin syksyä vastaan :D Puserossa on kyllä just eikä melkein syksyyn soveltuvat sävyt, sopisi sinulle varmasti :)

      Poista