tiistai 8. joulukuuta 2015

ALMOST LEATHER PANTS




housut Vila (*nämä) - takki, neule & nilkkurit Mango - laukku Céline 
aurinkolasit Céline (*nämä) - käsineet COS

Olen pitkin syksyä etsinyt sitä täydellistä paria nahkahousuja. Turhaan. Monet mallit on tullut katsottua läpi, sovitettua ja vain todettua että ei. Jos hinta ei tule vastaan, mikä yleensä tulee, ei housujen malli vain istu kirveelläkään. Lopulta päätin luovuttaa. Antaa olla koko hemmetin housut. Tekonahkaisia housuja minulla on ollut muutaman vuoden, mutta ne eivät vain ole kauhean mukavia jalassa, joten ne olen laittanut kiertoon. Yhdet vahapintaiset housutkin kaapista löytyvät, mutteivät ne vaan ole minusta tarpeeksi nahkamaiset ja muutenkin jotenkin ahdistavat. Yksi sunnuntai kun kiertelimme ystäväni kanssa brunssin jälkeen ostoskeskuksessa, hän bongasi Vilan ikkunasta tosi hyvännäköiset housut, sillä olin ehtinyt hänellekin niistä nahkahousuista jauhaa kyllästymiseen asti. Piipahdimme sisään liikkeeseen ja yllätyin, kuinka hyviltä housut rekissä näyttivät, ne olivat enemmänkin farkut, mutta ihan älyttömän venyvät. Minulla on aika paljon kriteerejä housujen suhteen; niiden pitää olla täysin pillit, tosi venyvät eikä vyötärö saa olla liian matala. Näissä housuissa kaikki kriteerit täyttyivät, näyttivät erehdyttävän paljon nahalle, lisäksi hinta oli todellakin kohtuullinen, aitonahkaisista housuista kun saisi maksaa kymmenkertaisen summan. Ainut mutta oli ettei minun kokoani tietenkään ollut enää liikkeessä jäljellä. Kotona katsoin läpi kaikki suosikkinettikauppani ja *House of Brandonilta samaiset *housut löytyivät, joten laitoin tilauksen samantien menemään. Toimitus oli taas todella nopeaa ja ei aikaakaan kun housut olivat jo käytössä. Ihan supermukavat, tekisi melkein mieli hankkia toiset varastoon kaiken varalta.

Housujen kanssa paritin tällä kertaa yksinkertaisesti Mangon muhkean valkoisen poolon ja harmaan takin. Takki löytyi joulualeista viime vuonna, ja nyt kun otin sen taas käyttöön, melkein kuin olisi uusi takki. Olen ollut muutenkin Mangon takkeihin todella tyytyväinen, hinta-laatusuhde on loistava. Lisäksi Mangosta voi tehdä muutenkin hyviä löytöjä, kunhan muistaa katsoa materiaalilapun läpi. Célinen *New Audrey aurinkolasit sen sijaan ostin itselleni joululahjaksi vuosi sitten. Ne ovatkin näppärät peittämään tummat silmänaluset, jotka minulta löytyvät aina. Onko kenelläkään hyviä vinkkejä silmänalusten peittämiseen? Ihmettelen vain, minne se aurinko hävisi kun näitä kuvia otettiin, ensin kun paistoi hetken niin kauniisti.

Hiusten juurikasvu alkaa olla jäätävää luokkaa ja nyt olen todellakin päättänyt, että vaaleat raidat tulevat takaisin! En tajua, miksi aina palaan tähän tummaan, joka vaatisi joka kuukausi kampaajalla käymistä. Ei sen puoleen, kampaajani on myös kaverini, mutten siltikään ihan jatkuvasti viitsisi hänen luonaan vierailla. Olen kuitenkin päättänyt sinnitellä vielä hetken tämän tukan kanssa, onneksi käytän lähes aina pipoa näin talvella, oli tarvetta tai ei.

6 kommenttia:

  1. Täydellinen asu. Minulla on muuten tuo sama takki;ostettu viime talven alesta.Tykkään aivan älyttömästi tuosta takista ja olenkin koko syksyn alkutalven käyttänyt tuota takkia,sillä täydellistä mustaa ei ole löytynyt.
    Nuo housut jäivät kummittelemaan pahasti mieleni pohjalle.....
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Takki on kyllä tosi laadukkaan oloinen ja jämäkkä, joten hyvä hankinta! ;) Ja alessa ei kyllä hinta ollut todellakaan paha! Hei mikset katsoisi mustia takkeja Mango outletista? Siellä näytti olevan kivoja malleja ja kun Mangon takin jo omistat niin koonvalintakaan ei olisi vaikeaa :) Mä tilaan tosi usein Outletista (itse asiassa tässäkin asussa niin neule kuin nilkkurit on sieltä) ja kaikki on sujunut aina hyvin, suosittelen!

      Ja nuo housut on ihan superit! Mulle kun tärkeintä on, että housuissa on mukava olla ja näissä on!

      Poista
  2. Oli pakko laittaa housut tilaukseen! Täälä vain mietin uskallankohan pukea päälleni :)
    -Meeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti uskallat! :) Jokos pöksyt tuli, oliKo sopivat? :)

      Poista
    2. Oli supermukavat ja kivannäköiset :)

      Poista
    3. Kiva kuulla :) Mukavuus kyllä ennenkaikkea!

      Poista