tiistai 26. tammikuuta 2016

LEATHER JACKET

1. Mango 2. Morgan 3. Selected Femme 4. Mango (-55%)
5. Vero Moda 6. Vero Moda 7. Mango (-60%) 8. Mango (-61%)

Garderobini yksi tärkeimmistä vaatteista on biker-nahkatakki. Hankin ensimmäisen nahkatakkini kolmisen vuotta sitten, jonka jälkeen olemme olleet erottomattomat. Olenkin alkanut kaivata ihan älyttömästi nahkatakkia, enkä malta odottaa kevättä. Biker-takki tuo sopivasti särmää naisellisille mekoille, sitä voi käyttää niin farkkujen kuin collegehousujen kanssa, oikeastaan en keksi mitään mihin nahkatakki ei sopisi. Itseltäni löytyy kolme mustaa nahkatakkia, ruusukultaisilla, kultaisilla kuin hopeilla metalleilla. Määrä voi tuntua älyttömälle, miksei yhdellä mustalla nahkatakilla muka pärjää? Itse en bleisereitä käytä laisinkaan, joten nahkatakki on minulla myös jakun korvike. Käytän nahkatakkia keväällä heti kelien salliessa, kesäilloissa se on loistava heittää mekon päälle ja ulkomaille lähtiessä otan aina nahkatakin mukaan. Takki menee myös pitkälle syksyyn ja leutoina talvipäivinä karvaliivin kanssa. Materiaalin suhteen olen ehdoton, takin on oltava aitoa nahkaa. Myös ketjuliikkeistä löytyy loistavia vaihtoehtoja kunhan muistaa tarkistaa materiaalin. Omat takkini ovatkin ihan vain Zarasta ja Mangosta, mutta olen ollut niihin älyttömän tyytyväinen. Jos musta nahka tuntuu liian rajulle, kannattaa kokeilla biker-mallia vaikkapa mokkanahkaisena tai esimerkiksi mustaa vähän pehmeämpänä harmaana. Beigestä mokkatakista sen sijaan on mustan nahkatakin ronskius kaukana. Itse löysin beigen mokkatakin pari vuotta sitten hyvällä alennuksella, mutta uskon siitä olevan iloa vielä vuosiksi eteenpäin. Tällä hetkellä nahkatakkeja löytyy hyvin jopa 60% alennuksilla, eli juuri oikea aika hankkia takki kevääksi!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä ihania bikereita! :) Osaatko sanoa, mikä tuo ylemmän kuvan mustan nahkatakkisi mallin nimi on, voisin yrittää etsiä sitä ebaysta tms, se on vaan ihan täydellinen! En vaan meinaa löytää mistään mustaa nahkatakkia, jossa olisi mua miellyttävät vetoketjut :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyseinen takki on kolme vuotta vanha, joten en kyllä muista :( Koitin katsella pesulappua, muttei siitä kyllä mitään selvinnyt. Basic-mallistoa on, auttaako yhtään? :D Ja joo tell me about it, kuinka vaikeaa kultaisilla vetoketjuilla oleva takki on löytää. Zaralla on kyllä ollut joka vuosi mallistossa kivoja (aito)nahkaisia takkeja kultaisin vetoketjuin. MUistan kun ostin tuon kollaasin takin ja hinta tuntui kovalla, mutta käytössä on kyllä maksanut itsensä takaisin ja oikeastaan oli kuitenkin melko edullinen nahkatakiksi :) Mä ostin vasta tuon Selected Femmen takin (3) hopeisilla yksityiskohdilla olevan nahkiksen tilalle (sillä kolme mustaa nahkatakkia on kyllä ihan maksimi..) ja se on täydellinen!! <3 Niin pehmeää nahkaa ja mustat vetskarit sopii kaikkeen, tilaa edes sovitukseen, usko että tykkäisit siitä :)

      Poista