torstai 23. kesäkuuta 2016

Some sale picks



1. nahkatakki 2. sandaalit 3. t-paita 4. laukku 5. hame 6. ballerinat 7. pusero 8. farkut 
9. mekko 10. tennarit 11. laukku 12. villatakki 13. huivi 14. neuletakki

Alennusmyynnit tuntuvat alkavan vuosi vuodelta aiemmin ja näin ennen juhannusta saa vielä napattua parhaat päältä. Itse piipahdin aleissa täällä asuinkaupungissa jo viime viikolla, ja löysinkin pari kaivattua juttua; harmaan rennon trikoomekon sekä mustat housut. Selasin Booztin aleja läpi ja keräsin kollaasiin muutaman lempparini alejen joukosta.  Zalandon alet täytyy vielä katsoa myöhemmin. Tässä kuitenkin muutama vinkki, mitä itse aleista etsin;

Aitonahkainen takki. Mikäli en omistaisi jo niin montaa nahkatakkia, olisi se ensimmäinen mitä aleista etsisin. Kultaisilla vetoketjuilla olevat takit ovat harvassa, joten tuo kollaasissa näkyvä In Wearin takki on täydellinen! Muutenkin takkeja kannattaa katsoa aleista, suuri valikoima täällä.

Seuraavan kauden vaatteita. Voi tuntua hassulta ostaa villatakki tai paksu kaulaliina keskellä kesää, mutta se kannattaa. Esimerkiksi Becksöndergaardin huivi lähtee nyt puoleen hintaan.

Kengät & laukut. Hyvissä materiaaleissa. Kiilakorkosandaalit, ballerinat ja tennarit. Ostan usein mustat klassiset ballerinat alennuksesta jo valmiiksi odottamaan kaappiin entisten puhkikuluttamista.

Perusvaatteet. Tavallisia t-paitoja, puseroita ja neuleita kannattaa hankkia alejen aikaan, ne toimivat aina. Myös farkkuja, mekkoja ja muita jokapäiväisiä vaatteita katselen aleista.

Villikortti. Alennetulla hinnalla uskaltain ostaa myös jonkun vähän erikoisemman vaatteen, jota ei ehkä normaalilla hinnalla raaskisi. Itse olen iskenyt silmäni Marimekon hameeseen, jonka bongasin myös heidän omasta liikkeestään, upea!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Ooh toi Marimekon hame!! En ole tajunnutkaan että sitä on hameena, olen nähnyt tuota kangasta vain mekkona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, tuo on upea! Veikkaan, että sulta alkaa lähteä tämä Marimekko innostus taas uudelleen (nuorempana olin melkoinenfani :D) Kävin ostamassa sen perus raitapaidan (tai kaksi :D) kun oli synttärit ja huomasin tuon hameen! Tosi hieno, kokoa ei vain liikkeessä ollut :/ Mulle taas tuli melko yllärinä, että Marimekkoa saa Booztilta! Tuo hame kävisi varmasti sulle tosi hyvin ;)

      Poista