torstai 16. toukokuuta 2013

Travel outfit

Lentokoneeseen pukeutuminen on mielestäni hieman haastavaa; vaatteiden tulee sopia Suomen ilmastoon sekä määränpään lämpötiloihin, olla kivan näköiset, mukavat, eivät saa kiristää eikä puristaa mistään, että lentomatka sujuisi mahdollisimman mukavasti. Matkustamme tällä kertaa lentokentälle bussilla, joten paljon istumista on luvassa. Matkaan lähden simppelillä asulla;
 
huivi / paita / ballerinat H&M - laukut Louis Vuitton - hame *Best Mountain 
bleiseri Lindex - kello MK - aurinkolasit Ray-Ban - korvakorut Pieces

Rento harmaa t-paita, hame, bleiseri, pehmeät nahkaballerinat ja lämmittämään huivi, niistä on minun matkustusasuni tehty. Viihdyn hameessa parhaiten ja mielestäni se on mukavampi vaihtoehto kuin housut. Korut jätän ihan minimiin, pelkästään rannekello pääsee ranteeseen sekä helmikorvakorut korviin. Lentolaukkuna toimii Louis Vuittonin Neverfull, johon yhdistän Pocheten. Tämä laukkuhullu muuten lähtee matkaan vain yhden ison laukun kanssa, ainoastaan Neverfull pääsi matkaan ja sen lisäksi vain Pochetet.

6 kommenttia:

  1. Oikein kiva kokonaisuus! Ja varmasti mukava. :-)
    Ihanaa reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mukavuus on kyllä itselläni tärkeää aina :)

      Poista
  2. Tämän blogin löytäminen käy kyllä kukkarolle... niin mahtavia yhdistelmiä!!!
    Oikein mukavaa reissua sinulle!
    Hei olen itse lähdössä Barcelonaan, huomasin, että sinäkin olet käynyt siellä. Osaatko suositella mitään missä kannattaa käydä? (lähinnä vaatekauppoja ja ravintoloita)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, kiitoksia vaan :)

      Hitsi kun siitä on jo muutama vuosi kun Barcleonassa kävin ja olin vain muutaman päivän niin en hirveästi ehtinyt :( Itse shoppailin aikalailla Zarassa kun siellä oli melko edullista suomeen nähden. Valitettavasti en osaa nyt oikein suositella mitään :/ Barcelona oli kyllä ihana paikka ja ehdottomasti sinne on päästävä uudelleen! Mukavaa matkaa sinullekkin ja kiitos kommentista!:)

      Poista
  3. Kiva lentoasu, todella tyylikäs. :)

    VastaaPoista