lauantai 29. kesäkuuta 2013

Kesän suosikkiasu

Töiden lomassa hieman Zalandon aleja  selaillessa, sattui silmiini jotain samantyylistä, jota itsekin vähän aikaa sitten hankin. Tässä postauksessa kerroin Zaran haalean vihreistä shortseista, joiden ostoa ensin mietin pitkään ja hartaasti, mutta jotka sittemmin ovat nousseet aivan suosikkivaatteekseni. Zalandon alepuolella oli hieman samantyyliset, rennot shortsit, mikä parasta suloisella rusettivyöllä varustettuna. Tästä sainkin idean koota kollaasiin tämän kesän ehdottoman suosikkiasuni;

kello, rannekoru, korvakorut, laukku Louis Vuitton, pusero,

Tällaiset yksinkertaiset asut, ilman mitään sen kummempaa, ovat omaan makuuni kaikista eniten. Vaaleilla sävyillä kera konjakkisten asuteiden ja navy-bleiserin, ei voi mennä pieleen! Valkoiset puserot ovat mielestäni aivan ehdottomia jokaisen naisen vaatekaapissa, samoin kuin navy-bleiserikin! Neverfull Monogram tuntuu sopivan ihan jokaiseen asuun, ja sen hankittuani en ole muita laukkuja enää käyttänytkään, olisi ehkä aika antaa jo laukun huilata ;) Koruiksi ei mielestäni tarvitse kuin hieman kultaa ranteeseen ja helmikorvakorut korviin, eikös se niin mennyt, että vähemmän on enemmän?
 
Nyt on aika laittaa hieman toisenlaista asua päälle, nimittäin juhlamekkoa! Tänään juhlitaan ystäväni häitä! Saa nähdä miten pysyn korkokengillä pystyssä, sen verran pitkä aika kun olen sellaisia viimeksi käyttänyt, hih. Joka tapauksessa mukavaa viikonloppua kaikille! :)
 
Linkit mainoslinkkejä!

4 kommenttia:

  1. Todella suloiset nuo rusettishortsit! Itseltäni uupuu vielä tällaiset korkeavyötäröiset versiot, joten nämä voisivat olla hyvät ehdokkaat siihen hommaan :) Ja oikein ihania häitä teille, toivttavasti ilmat suosivat! :)



    http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös vaan olekin :)

      Kiitos jälkikäteen! Häät olivat kylä ihan mahtavat, mitä nyt tuli juotua "muutama" liikaa... :D

      Poista
  2. Todella kiva kokonaisuus! :-) Itsellä Neverfull myös todella käytetty. Se vaan vetää tavaraa ja on mukava kuljettaa. ♡ Ihanaa maanantaita ihana! :-)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :) Neverfull on kyllä ihan loistava, ei tee mieli painavia nahkalaukkuja mukanaan kannella :D
    Ihanaa maanantaita sinulle myös! <3

    VastaaPoista