tiistai 11. kesäkuuta 2013

Sephora Shopping

Voin kertoa sen verran taustaa, etten todellakaan ole mikään kosmetiikan hamstraaja. Ostan meikkejä vain tarpeeseen, aina samoja tuttuja ja turvallisia tuotteita, eli uusien kokeilu ei ole minun juttuni. Meikkaan todella vähän, varsinkin nyt ripsenpidennysten kanssa ja ruskettuneena, sipaus mineraalimeikkivoidetta, aurinkopuuteria ja huulikiiltoa, se riittää minulle. Toisinaan saatan lähteä töihin kokonaan ilman meikkiä näin kesällä.


Mitä olisikaan Ranskan matka ilman Sephorassa käyntiä? Olisi suorastaan häpeällistä jättää käymättä ;) Joten jopa minä vietin aikaa Sephorassa useampaan otteeseen. Haistelin hajuvesiä, ihastelin värikkäitä rasvapurkkeja, mallailin kynsilakkoja... Ihastuin Sephoraan todenteolla! Ensimmäisellä kerralla menin liikkeeseen vain katselemaan, seuraavilla kerroilla kävelin ulos ostokassin kera.


Mukaani lähti niin kynsilakkoja, huulikiiltoja, puuteripaperia, rasvoja, suihkusaippuaa, hajuvettä, luomiväriä kuin huulirasvaakin. Kynsilakat ovat päässeet jo käyttöön useat kerrat ja niissä kyllä hinta-laatu-suhde kohtaa, harmittaa etten ostanut useampaa väriä. Usein minulla lakat ehtivät kuivua purkkeihinsa, mutta tuollaiset pienet lakkapullot ehtii käyttää vaivatta. Kynsilakoissa on myös todella hyvä koostumus, helppo levittää ja kuivuvat todella nopeasti. 


Erityisen ihastunut olen Sephoran oman sarjan rasvoihin ja suihkusaippuaan, kannoin myös anopille setin tuliaiseksi. Olisin halunnut ostaa enemmänkin, kuin kaksi rasvaa ja yhden suihkusaippuan, mutta valitettavasti matkalaukun painorajoitukset tulivat vastaan :(

Ps. Sain pikkaisen pitkiä katseita naapureilta, kun kuvailin näitä purnukoita parvekkeella, hih.

12 kommenttia:

  1. Oi mitä kaikkea ihanaa oletkaan ostellut :P Ja todella suloiset nuo pakkaukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No enkös :) Pakkaukset kyllä oikein houkuttelivat ostamaan, hih.

      Poista
  2. Nuo sephoran luomiväripaletit ovat aivan ihania ja väriyhdistelmät toimivia! Itselläni käytössä n. kolme vuotta sitten nykistä ostettu versio ja vieläkin pelaa mainiosti. Hinta-laatu-suhde siis mielestäni kaikilla sephoran tuotteilla ehdottomasti kohdillaan! :)

    http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väriyhdistelmistä kyllä tykkäsin myös, itse valitsin tylsään tyyliini ominaisesti ruskeaa :D Kerran olen vasta luomiväriä ehtinyt käyttää ulos lähtiessäni, mutta vaikutti kyllä tosi hyvältä :)

      Poista
  3. Minusta on tullut aikamoinen kosmetiikkahamsteri täällä Ranskassa, kun Sephora on niin lähellä...:D Pian pitää jo listata, mitä kaikkea on ostettava ennen Suomeen paluuta! Sephoran omissa tuotteissa on kyllä yleensä loistava hinta-laatu-suhde :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, uskon :D Minä taas taisin käydä Zarassa joka päivä, tosin vasta ihan viimeisinä päivinä tajusin, että Cannesissa oli toinenkin Zara :D
      Lista kyllä helpottaa ;) Itse ajattelin kerran mennä ostamaan vaan yhden 5euron kynsilakan, kassalla summa olikin 75€, hups! :D Olen käyttänyt vasta kynsilakkoja ja luomiväriä, mutta ne ovat ainakin vaikuttaneet todella hyviltä! :)

      Poista
  4. Sephora on nykyään mun suosikki! :D Turkissa Antalyassa kävin siellä ekaa kertaa. Ja ensi kerralla uudestaan! Onneksi Sephora löytyy myös Tukholman keskustasta! ;) hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sephora oli kyllä ihana :) Mitä sinä ostit sieltä? :)
      Niin, mukavaa, että löytyy myös Tukholmasta! Itsellä ei vain tule sinne oikein koskaan nykyään lähdettyä, mielummin säästän isompiin matkoihin :)

      Poista
    2. Viimeksi ostin Mangon tuoksuisen vartalovoiteen, huulikiillon - taitaa olla sama sävy sinulla tuossa, pinnejä ja muuta pientä ;D Vartalovoiteisiin ihastuin ja oli vaikea valita mitä tuoksua ottaisin! Elokuussa menen päiväksi Antalyaan, joten seuraavaan Sephora reissuun ei ole enää pitkä aika! ;)

      Poista
    3. Kuulostaa hyvältä!:) Vaikeuksia oli itsellänikin tuoksujen valinnassa, lopulta päädyin mustikkaan ja vaniljaan. Ai sinä olet taad lähdössä reissuun ;) Itse joudun taas vuoden odottelemaan ja säästämään seuraavaan matkaan..

      Poista
  5. Ihanan söpöjä pakkauksia! Tutustuin Sephoraan viime vuonna Roomassa ja nyt kun suuntaan sinne taas ensi kuussa, täytyy varmasti käydä Sephorassakin taas:D Tällä kertaa tulee varmaan hamstrattua vähän enemmän juttuja sieltä:) Ostin viimeksi mm. niitä ihania kuorinta- ja rasvatuubeja, niitä pitää saada lisää:D Ja nuo ostamasi kynsilakat ja hajuvedet kiinnostaisivat myös...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekkin! Voi sinulla tulee varmasti ihana matka ja tottakai Sephorassa pitää käydä ;) Olisin itsekkin halunnut ostaa kuorintaa ja vaikka mitä, mutta matkalaukku ei olisi antanut enempää periksi :/

      Poista