tiistai 30. heinäkuuta 2013

Say hello to yellow

Alkuviikko on sujunut juuri niin kuin suunnittelin, eli rauhallisesti. En ole tehnyt mitään sen kummempaa, ja voi että miten ihanaa onkaan, kun ei oikeasti tarvitse tehdä yhtään mitään! Arki tuntuu olevan niin kiireistä ja aikataulutettua, ettei voi nyt kuin nauttia tästä lomasta! Säätkin ovat ainakin vielä pysyneet hyvinä, tosin tänään sekä eilen rannalla olosta ei tullut oikein mitään, kun taivas oli aivan täynnä pilviä! Myöhemmin tänään päivällä aurinko pilkotti taas pilvien takaa ja suunnistimme Janin kanssa kahvittelemaan ja nappasimme samalla asukuvat. Vaikken ihan hirveän suurta arvoa anna tällä asuinkaupungillemme, niin täytyy myöntää, että aivan mahtavaa asua meren äärellä!
 
 


Tänään halusin päälle jotain värikästä, joten päädyin pukemaan keltaisen hameen. Hame oli minulla Rivieran lomalla mukana, muttei se siellä kertaakaan päässyt päälle, muutenkin olen käyttänyt kyseistä hametta vain kerran aiemmin, en vaan pääse tästä beige-sininen-valkoinen-tyylistä mihinkään, hih. Yllätys sinänsä, että yläosana on taas  valkoinen pusero ;) Tämä Zaran pusero taitaa löytyä aika monen muunkin kaapista, itse ostin tämän jo Monacon Zarasta, muttei tämäkään ole tainnut ennen blogin puolella näkyä.

Vihdoinkin sain Mini Alexani hihnaan lisää reikiä, ja nyt se on entistä parempi! Aina ei halua laukkua kantaa olanyli tai kädessä, joten lisäreijistä oli suuri apu. Hihnaa saa nyt vielä lyhyemmälle, kuin miten sitä tänään käytin. Aluksi hirvitti hieman reijitys, mutta kyllä osaavaan suutariin voi luottaa tässä asiassa :)




pusero Zara - hame Forever21 - laukku Mulberry - sandaalit Zara - kello MK 
 rannekoru H&M - aurinkolasit Ray-Ban

15 kommenttia:

  1. Hih, alkuun katsoin että onko kuvat Rivieran lomaltanne, kun maisemat oli niin upeat ja sää aurinkoinen! ;-) Meren lähellä on ehdottomasti ihana asua, olen 100% samaa mieltä! Ja mikä tyylilyyli jälleen, niin ihana asu taas että! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, aika hyvä! :) Olen ehkä sen matkan jälkeen alkanut katsoa tätäkin kaupunkia hieman eri silmin, tällaiset merimaisemat ihan kodin vieressä enkä ennen ole tajunnut :D On tässä kaupungissa sekin hyvä puoli, että täältä pääsee kohtalaisen nopeasti Helsinkiin :D

      Voi kiitos vaan taas Jenna, mahtavaa kuulla sinun suustasi tällaista kommenttia! <3

      Poista
  2. Ihana asu jälleen ja upeat maisemat! :)

    VastaaPoista
  3. Näytät kyllä ihanan ruskeelle kuvissa <3 vitsit pitäsköhän munkin nyt käydä reijittämässä omat Alexani hmmm :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, lomalla on tosiaan ollut aikaa ottaa aurinkoa :)

      Käy ihmeessä! Myös Somerset shopperin hihna reijitettiin samalla, eikä maksanut kuin pari euroa :)

      Poista
  4. Oi miten kauniina olet <3 Ja täydellinen rusketus.
    Katselin juuri forecan sivuilta, la pitäisi olla täydellinen kesäsää. Mikä kyllä varmaan perjantaihin mennessä on muuttunut mustaksi pilveksi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia vaan Hanna! :)

      Toivon itsekin, että viikonloppuna olisi pääkaupunkiseudulla kaunis sää, sillä tulemme itse olemaan siellä pe-su!

      Poista
  5. Upeat on maisemat ja niin myös sinäkin kera tuon ihanan hamosen! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emma! :) Hieman vierastan keltaista, mutta tosiaan, vaihtelu virkistää ;)

      Poista
  6. Iiihana asu, niin söpö tuo hame! Ja värit sopii sulle kyl erittäin hyvin ;) Hih, mun Alexaan teki reiät ihan vain poikaystävä niin voit uskoa, että olin siinä olkapäällä tuijottamassa prosessia kuin haukka. Onneksi rei'ityslaitteesta löytyi täsmälleen oikea reikäkoko ja poikaystäväkin osasi tehdä tosi taitavasti, vaikka joku taisikin olla häiriköimässä ja huutelemassa "milli oikealla, ei noin reunaan!" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kelli! :)

      Huh, hullu! :D En olisi ikinä antanut Janin reijittää :D Huh pelottaa ajatuskin, heh. Suutarilla onneksi maksoi vain pari euroa reijitys!

      Poista
  7. Jälleen kerran nappisuorista Anne! Ja mikä ihana miljööö... Kovasti haaveilen itsekkin että asustaisimme jonakin päivänä myös meren äärellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elisabete! :) Meri on kyllä aivan ihana kesällä, omakotitalo meren rannalla olisi ihan unelma!

      Poista
  8. Tosi nätti tuo hame ja muutenkin ihana asu :)

    VastaaPoista