keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Instagram Snaps

Mukavaa keskiviikkoa! Ajattelin taas jakaa vähän Instagram-kuvia (@annejennika) tänne blogin puolelle, tästä taitaakin tulla ihan joka kuukautinen tapa..


1. Kaikki mitä tarvitsen juhlameikkiin; mineraalimeikkivoide, aurinkopuuteri, luomiväri, eyeliner ja huulikiilto. Mielestäni pärjään tosi vähillä meikeillä, varsinkin kun ripsenpidennykset ja värjätyt kulmat helpottavat asiaa :)  Sephoran tuotteet ovat olleet menestys ja muutoinkin pärjään ihan markettimeikeillä, hyvin toimivat! Nuo tekokynnet olivat muuten älyttömän kätevät ja helpot laittaa, tarralla kiinni ja se on sillä selvä!


2. Louis Vuittonin Neverfull GM on ehdoton suosikkilaukkuni, mukaan mahtuu mitä vaan ja laukku sopii mihin vaan :) Melkein voisin myydä kaikki muut laukut tämän tieltä, heh :)

3. Lindexiltä vähän uutuuksia juhlaa ja arkea varten. Kultainen paljetticlutch oli superedullinen löytö pikkujouluasuja piristämään!

4. Mikään ei piristä sadepäivänä niin kuin kakkukahvit ystävän kanssa <3

5. Ystävän tupareissa, tukka kerrankin kiharrettuna, ei kyllä omasta toimesta ;) Pakkohan tästä oli kuva ottaa, sen verran harvinainen näky. Kunhan tämä tukka tästä vielä vähän kasvaa opettelen varmasti kihartamaan itsekin!


6. Asu, josta tykkäsin; sinistä ja punaista. Tosin muistin taas miksi akryylihuivi ja villakangastakki eivät sovi yhteen, koko takki täynnä punaista "karvaa", argh!


7. En ole koskaan ollut mikään joulufiilistelijä, mutta onhan nämä kauppojen näyteikkunat nyt aivan upean näköisiä! Pakko myöntää, että hieman odotan jo (valkoista)joulua :)

8. Olen täysin hurahtanut erilaisiin statement -koruihin, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) Lempparicomboni on raitapaita näyttävän korun kanssa. 

9. Omistan tasan kaksi huulipunaa; kirkkaamman punaisen ja tämän vaalean, huulikiiltoja sitten näidenkin edestä. Miten huulipunan käyttö tuntuukin muka niin vaikealta, mutta piristää kummasti (valkoista)naamaa.

10. Lauantai, ei kiire minnekään ja lempparikahvila upeine lyhtyineen. Tässä kahvilassa on kaikki kohdallaan, niin sijaintia, sisustusta kuin herkkuja myöten!


11. Lisää löytöjä Lindexiltä. Bongasin tämän raidallisen paljetein koristellun paidan heidän nettisivuiltaan ja samana päivänä oli käytävä se kotiuttamassa. Lindex on itselläni syrjäyttänyt jopa Zaran, sen verran hyviä löytöjä olen sieltä viime aikoina tehnyt!


Tänään onkin töiden jälkeen mukavaa ohjelmaa tiedossa, sillä pääsen kampaajaan penkkiin freesaamaan tukan ilmettä. Kuten olen ennenkin maininnut, voin säästää vaikka mistä muusta, mutten kampaajalla käynnistä! Tänään tuleekin olemaan viimeinen kerta vakkari kampaajallani, jolla olen tainnut käydä jo kohta nelisen vuotta, sillä hän vaihtaa alaa. Pian onkin uuden kampaajan etsiminen edessä, helpommin sanottu kuin tehty!

4 kommenttia:

  1. Onpa kivoja kuvia :) Hih ja ihan sama story mullakin tuon Lindexin paidan suhteen! Tälläkin hetkellä istun tässä kyseinen paita päällä ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Heheh, eikä :) Paita on kyllä superihana! Hieman hirvittää aina tuollaisten kanssa mitä pesussa tapahtuu, mutta hyvin kesti senkin. Musta muuten vähän tuntuu, että tämä statement -koru innostus on sinulta lähtöisin!! ;)

      Poista
  2. Tosi kiva tällainen postaus! :) Tuosta neverfullista kyselisin: tuossa kuosissa kun ei ne nahkaiset olkahihnat ole niin kestävää mitä damier-kuosissa niin tuntuuko koskaan, että ne venyisivät painosta tai että se nahka niissä jotenkin ohenisi käytössä? Damier-kuosissahan se nahka on niin jäykkää, että sitä tuskin saa menemään miksikään, mutta tuossa kuosissa on aina mietityttänyt tämä asia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, että siellä tykättiin :)

      Mullahan on Neverfull sekä Monogramina että Damierina ja en kyllä käytössä ole huomannut eroja, tosin Damierit ovat MM-kokoa.. Tuo GM-koko on ollut älyttömän kätevä ja tuntuu tosiaan kestävän mitä vain, eivätkä hihnat ole venyneet :) Itse asiassa olen vähän pohtinut Damier Ebene Neverfullista luopumisesta, sillä tulee usein valittua tuo Mono, mutta lopulta olen tullut siihen tulokseen etten raaski, liikaa tunnearvoa, Miamista ostettu :D En oikeastaan keksi tuosta GM:stä yhtään huonoa puolta.. Joten suosittelen! :)

      Poista