maanantai 11. marraskuuta 2013

Outfit with new statement necklace

 


 
 

takki River Island - laukku ja huivi Mulberry - saappaat Piano - käsineet Mango
housut ja koru Lindex - korvakorut Pieces - pusero Vero Moda

Tässäpä näytille lauantaista asuani, lähes samassa asussa olen viihtynyt jo useita kertoja, mielestäni khakinvihreät housut ja navysininen takki ovat pettämätön yhdistelmä! Piristin asuani hetki sitten Lindexiltä ostamallani statement -kaulakorulla, joka tuo yksinkertaisiin asuihin sitä jotain. Tällä kertaa yhdistin korun valkoiseen puseroon, mutta aiemmin olen käyttänyt korua raitapaidan kanssa, tämä combo onkin omaan silmääni aivan täydellinen. Lindexillä onkin tällä hetkellä valikoimassaan useita upeita koruja, on vaatinut aikamoista itsekuria liikkeessä piipahtaessa kiertää koruhylly kaukaa ;)

14 kommenttia:

  1. Hei tosi kiva toi statement :) sovittelin joskus kesällä Lindexin semmosta helmi statementtia, mutta siinä oli jotenki liian isot helmet, toi näyttäis olevan paremman kokoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Petra! :) Koru oli minustakin juuri sopivan kokoinen. Tätä korua ei harmi vain Kotkan myymälästä löydy, kaikkia muita ihania kyllä ;)

      Poista
  2. Voi kun voikin simppeli asu näyttää noin hyvältä! :) Ja tuo Lilykin on aina yhtä hurmaava oih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia kovasti Pauliina! :) Lily on kyllä täyttänyt kaikki odotukset!

      Poista
  3. Ihana asu, jälleen kerran! :) Ja vitsit miten hyvältä nuo samis-saappaat näyttää myös mustana! En taida edes uskaltaa Kookenkään sovittamaan niitä ;)

    Ja vitsit, uudet khakin väriset housut on keikkunut jo pitkään ostoslistalla, ainokaisistani on takataskun sauma repeämässä - mutta onneksi niin, että paikkauskin vielä onnistuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina! :) Saappaat ovat kyllä ihanat molemmissa väreissä, eivät ole tainneet nämä mustat aiemmin täällä blogissa näkyneetkään?

      Khakinväriset housut ovat kyllä ihan ehdottomat ;) Kiva, että housut saa vielä korjattua! :) Mutta jos jossain vaiheessa uusia olet hankkimassa, kannattaa katsoa Lindexin valikoima! Näitä mullakin jalassa olevia housuja on varmasti vielä saatavilla :) Tykkäsin näistä, kun näissä on vahattu pinta. Sen sijaan Zaran khakinväriset housut itselläni hajosivat alta aikayksikön, tasku ja vyölenkki irtosivat :/ Nykyisin mulla on jo uudet Zaran khakipöksyt, mutta niitä en ole ihan kauheasti käyttänyt.

      Poista
    2. Ei oo muuten tainnut näkyä näitä mustia! Silloin kun ne ruskeat esittelit niin taisi olla vain maininta näistä mustista :) Ovat kyllä niin hyvät jalassa!

      Meinasin juuri kysyä, että nämä taitavat olla ne vahapintaiset Lindexit, joita vielä myynnissä. Katselin alkuviikosta nimittäin :) En ole "vahattuja" housuja vielä rohjennut testaamaan, näistä khakin värisistä olisi ehkä hyvä aloittaa ;)

      Poista
    3. Nyt menet Elina testaamaan Lindexille! :) Näissä vihreissä ei vahattu pinta ole yhtää liikaa plus hintakin oli kohdallaan ;)

      Poista
  4. Ohh my... love this outfit <3 Kaikki sopivat niin täydellisesti yhteen!

    VastaaPoista
  5. Oih! Nuo hanskat, minulta löytyy nuo ruskeana, pitäisi varmaan tilata ne mustana! Vielä kun löytyisi se the täydellinen pikku laukku, Lily oli kerran jo melkein ostettuna mutta se jäi kuitenkin Lontoon kentälle (kiitos kihlattuni, pitkä juttu) :)
    Kaunis ja tyylikäs asukokonaisuus!

    -Pauliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, hanskat ovat kyllä ihan lempparit <3 Tilaa ihmeessä mustat, varsinkin kun outletin puolelta niitä saa parilla kympillä ;) Lily on ollut parempi kuin osasin kuvitella! Tory Burchilla on nättejä mustia pikkulaukkuja valikoimassaan, kannattaa nekin tsekata! Itse mietin pitkään Tory Burchin laukkua, päädyin kuitenkin tuohon Lilyyn...

      Kiitos! :)

      Poista
  6. Nuo saappaat ja laukku mätsää kyllä erihyvin!

    VastaaPoista