maanantai 18. marraskuuta 2013

Saturday Walk

Mukavaa maanantaita! Täällä on palattu työntouhuun rentouttavan viikonlopun jälkeen. Kerrankin ei ollut koko viikonloppuna mitään sovittua ohjelmaa eikä tarvinnut herätä herätyskellon pirinään, parasta!

Lauantaina todella pitkästä aikaa päästiin nauttimaan ihanasta aurinkoisesta ilmasta, lähiaikoina on joko satanut vettä, tai jos aurinko on näyttäytynyt, olen ollut sen ajan visusti sisällä työpaikalla. Tähän aikaan vuodesta kun menee aamulla töihin ja kun lähtee iltapäivällä töistä on pimeää. Auringosta oli tietenkin otettava kaikki irti vapaapäivänä ja lähdettävä ulos rennolle päiväkävelylle. Asunikin oli tilanteeseen täydellinen, Converset jalkaan ja Ray-Banit nenälle. Ajatella, että on jo marraskuun puoliväli ja täällä pärjää Converseilla!







takki *Benetton - pipo&huivi Henri Lloyd - aurinkolasit Ray-Ban -  housut H&M
laukku LV  - tennarit Converse - kello Axcent - rannekoru Asos

Asuni oli tosiaan super rento, lämmin ja mukava. Alkuviikosta sain *Benettonin ihanan duffelitakin, jonka tilasin *Zalandolta.  Aluksi takki tuli kotiin kokoa pienempänä, mutta sinne ei olisi talven pakkasilla mahtunut mitään kovin paksua alle, joten päätin tilata takin yhtä kokoa suurempana. Mielestäni takki on aivan ihana, menee niin rennosti tennareiden kanssa, kuin korkojen tai nahkasaappaiden. Takki tuntuu laadukkaalta ja kaiken kruunaa nätit yksityiskohdat, huppu on vain plussaa. Uusi takki ja Henri Lloydin asusteet ovat kuin luodut toisilleen, luulenpa, että molemmat tulevat olemaan minulla käytössä monia vuosia eteenpäin! 

18 kommenttia:

  1. Superihana asu Anne! Noi asusteet kyllä sopivat täydellisesti tuohon takkiin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti suloinen Lili :) Tuon takin mukaan hankinkin mustana nuo asusteet, että sopivat sihen, muuten olisin varmaan valinnut siniset :D

      Poista
  2. Takki sopii sinulle täydellisesti! Kamelinvärinen villakangastakki on kyllä ihan pakollinen joka syksy ja talvi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihanaa, jos olet sitä mieltä, sillä itse tykkään takista aivan älytömästi <3

      Poista
  3. Niin kaunis asu jälleen kerran! Itsekin himoitsin noita Lloydin huivia ja pipoa tummansinisinä, mutta en raaskinut juuri silloin ostaa. Minäkin muuten painelin menemään koko viikonlopun samassa kenkävarustuksessa ja ihmettelin ja ihastelin samaa asiaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Ninnunen <3 Tummasinisinä olisivat olleet ihanat, mutta niinkuin tuossa aiemmassa postauksessa jo mainitsin, päädyin tällä kerta mustaan :) Mustat sopivat mielestäni niin hyvin tuohon uuteen takkiin, kun taas siniset olisivat olleet minulla vaikeampi yhdistää. Tämä asustesetti on kyllä ihana missä värissä vain, myös valkoinen ja harmaa näytivät hyviltä! Ehdin jo alkusyksystä vähän kyllästyä Converseihin, mutta nyt innoissani taas puin ne jalkaan <3 Mun mielestä ei tarvisihi hirmu kylmä tullakkaan, sillä en vältämättä halua kaivaa untuvatakkia käyttöön, tosin jouluksi haluan lunta!

      Poista
  4. Aivan ihana asu, osu ja uppos! <3

    Mukavaa viikkoa! :)
    Emma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, ihana kuulla <3

      Mukavaa alkanutta viikkoa sinnekkin! :)

      Poista
  5. Oi että, tuo takki on aivan ihana! :) Kilpailee kyllä lähestulkoon samassa sarjassa Burberryn vastaavan kanssa, paljoa ei ole eroa! ;) Mahtava löytö ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenna!:) Apua, johan nyt :) Burberryllä on kyllä ihania takkeja <3 Ihan laadukkaalta vaikuttaa tämä Benettonin takkikin, toivottavasti kestäisi käytössä pitkään!

      Poista
  6. Vau miten kaunis tuo takki! Jo aiemmassa postauksessasi sitä ihastelin :) Pikkuisen on ajatus beigestä tai harmaasta takista kutkutellut jo pitkän aikaa - ettei olisi läpi talven niiiiiiiin synkkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina!:) Tästä tuli kyllä kertaheitolla oma suosikkitakkini. Harmaa on myös hyvä vaihtoehto :) Mulla on ollut (ja on kellarissa edelleen liian suurena) harmaa villakangastakki, joten senkin takia oli beigen vuoro. Beige on oma suosikki värini vaatteissa ja helppo yhdistää :) ihan kivaa vaihtelua tosiaan sen ainaisen mustan takin rinnalle..

      Poista
  7. Oih, ihana takki! Aivan täydellisen värinen...itse pohdiskelen juurikin harmaan ja kamelin värisen duffelin välillä. :) Mitä kokoa tuo takkisi mahtaa olla? Olen itse 165cm pitkä ja mietin että onko tuo takki kuinka pitkä/lyhyt päällä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!:) Oma takkini on kokoa 34 ja mä olen 152cm, eli mulle takki on aika "pitkä". Halusinkin takin juuri tätä pituutta, joten kerrankin hyötyä olla lyhyt :D Tätä takkia oli muissakin sävyissä, en ole varma oliko harmaana..

      Poista
  8. Tuo takki on tosi tyylikäs! Olen etsinyt jotain tuon tapaista usein. Tai oikeastaan kiikarissa on sekä beige takki, että jonkinlainen duffeli, ja tuossahan ne on molemmat samassa. Voinko kysyä, paljonko takilla on hintaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, itsekin tykkään takista älyttömästi! :) Ja vähän sama juttu, etisn kamelin väristä takkia ja duffelia, joten tämä oli loistoläytö! Tuosta linkistä pääset katsomaan takista tarkemipia tietoja ;) 10% alennuksen jälkeen jäi maksamaan n.140€.

      Poista
  9. Rakastuin tähän asuun, erityisesti pipoon ja kaulahuiviin, ooooh! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mona, sinunlaiseltasi tyylitaiturilta on mukava saada kommettia <3 Pipo ja kaulaliina ovat kyllä ihanat, hyvät ostokset siis :)

      Poista