torstai 17. heinäkuuta 2014

Côte d'Azur - Basic Outfit in Monaco




pusero H&M - shortsit Zoey M (samantyyliset *täältä, *täältä ja *täältä) - ballerinat H&M
 laukku Louis Vuitton - kello MK - rannekoru Massimo Dutti - aurinkolasit Ray-Ban

Vielä pari asua Rivieran lomalta julkaisematta, joten tässä nyt todella pikaisesti napatut asukuvat kuumasta Monacosta. Blogi onkin mennyt viime aikoina todella asupainotteiseksi, mutta tuntuu, että olen nyt vasta löytänyt viimeisen vuoden aikana sen oman linjani bloggailun suhteen. Vierailimme Monacossa kolme kertaa kahden viikon lomamme aikana ja joka kerta sinne sattui aivan älyttömän hyvät kelit. Rennot shortsit ja puuvillapusero olivat siis aivan oikea asuvalinta kuumaksi päiväksi. Shortsit löysin joskus muutama vuosi sitten Stockmannin alesta todella edullisesti ja ne miellyttävät silmää edelleen. Raidallisen puseron sen sijaan ostin joskus alkukeväästä H&M:ltä, ennen minulla oli monia sini-valko-raidallisia puseroita, kaikki olen kuitenkin myynyt kirpparilla ja enää tuo yksi on jäljellä.

6 kommenttia:

  1. Toimii! Aina kun mää nään tommosen tapaset housut jossain ne on "Anne-housut" ja kukaan ei ikinä ymmärrä mistä puhun...:D Sitten pitää korjata tilanne ja näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emma, ihana olet kun jaksat kommentoida! <3 Hehhe "Anne-housut" :D

      Poista
  2. Ompas kiva yhdistelmä! Vaaleansininen ja beige ovat kyllä lyömätön pari :D

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaimaseni :) Itse harvemmin enää pukeudun näin "klassisesti" mutta kyseinen combo kyllä toimii hyvin värejensä puolesta :)

      Poista
  3. Mun mielestä just mahtavaa että on paljon asuja, koska niistä saa just itsekin inspiraatiota :) Tämäkin asu on ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Nyt on kyllä tullut asuja kuvailtua jonkin verran, varsinkin tuolla lomalla kun kerrankin oli aikaa! Kiitos kovasti, olet ihana kun jaksat kommentoida, täytyisi itsekin nyt petrata! :)

      Poista