perjantai 11. heinäkuuta 2014

Wanted - Beige Leather Jacket

Olen monta kertaa jo maininnut, kuinka olen tykännyt Zaran mustasta biker -nahkatakista, sen ostettuani olen enemmän kuin vakuuttunut, että nahkatakki on oma juttuni. Lappeenrannasta löysin tosiaan Lindexiltä ihan parilla kympillä harmaan biker -takin, mutta siltikin haaveilen beigestä mokkatakista! Tiedän, että beigelle takille tulisi varmasti käyttöä, mutta silti pohdin, onko kolme nahkatakkia jo liikaa? Toisaalta nahkatakit kestävät aikaa ja menevät varmasti monia, monia vuosia eteenpäin. Yksi nahkatakki varsinkin on kummitellut mielessäni pitkään, kyseessä Mangon uuden mallison yksilö, jota olen nettisivuilla joka ikinen päivä käynyt ihailemassa. Alunperin iskin silmäni alennuksessa olevaan beigeen mokkaiseen biker -takkiin, mutta sen myytyä loppuun jäin nuolemaan näppejäni, tyypillistä! Yritin etsiä sekä uutta että alennuksessa olevaa takkia Helsingistä Mangon liikkeistä viime viikolla, muttei kumpaakaan siellä näkynyt, onneksi on nettikauppa. Olen myös tottunut siihen, että pienet koot myyvät nopeasti loppuun, joten pohdin kuumeisesti laitanko takin tilaukseen? Ennen kuin ostan mitään uutta, mietin kuinka se sopisi jo olemassaoleviin vaatteisiini ja tuleeko uutuudelle varmasti tarpeeksi käyttöä. Kokosinkin takin ympärille muutamia oman näköisiäni asuja sellaisten vaatteiden kanssa, joita garderobistani jo löytyy;



mokkatakki - mekko - laukku Louis Vuitton - sandaalit
 

laukku Louis Vuitton - sandaalit - T-paita - maksihame - mokkatakki
 

raitaneule - laukku Louis Vuitton - farkut - mokkatakki - Converset

pusero - ballerinat - housut - mokkatakki - laukku Mulberry

Olen melko vakuuttunut, että takki on saatava! Takkia voisi nyt käyttää iltaisin mekon, maksihameen, löysien housujen tai farkkujen kaverina, ja myöhemmin syksyllä sille tulisi aivan varmasti käyttöä niin tennareiden kuin nilkkureidenkin kanssa. Suomessa muutenkin takkia tarvitsee niin paljon, että eikös hankinta olisi aivan aiheellinen? ;) 

Osa linkeistä mainoslinkkejä!

4 kommenttia:

  1. Onpa kaunis takki! En osaa oikein nahkatakkeja käyttää, mutta löysin siitä huolimatta itseni haaveilemasta vaaleasta mokkanahkatakista tällä viikolla. Tämä yksilö olisi mallinsa puolesta täydellinen, mutta olen muodostanut jo jonkin sortin pakkomielteen vieläkin vaaleammasta (nudesta, kermanvärisestä) sävystä :) Aurinkoista perjantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin, jotenkin tuo beige väri tekee nahkatakista paljon pehmeämmän :) Mulla on kyllä nyt nahkatakki syrjäyttänyt täysin bleiserin, jota en ole koko kesänä tainnut käyttää :O Nude takki olisi kyllä aivan upea, kannattaa katsastaa tuo Mangon valikoima ;)

      Kiitos ja aurinkoista viikonloppua! :)

      Poista
  2. Aivan upeita kaikki asut! Itse en ole ikinä tykännyt muista kuin mustista nahkatakeista mutta sait todellakin pääni käännettyä näillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Minä en tähän kevääseen mennessä ollut tykännyt nahkatakeista oikein ollenkaan, mutta nyt mieleni on kyllä muuttunut :)

      Poista