maanantai 6. lokakuuta 2014

Roosa rannekoru


Halusin ehdottomasti tukea rintasyöpätutkimusta, joten hankin Jean Paul Gaultierin Lindexille suunnitteleman kauniin rannekorun, jonka tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon. Aihe on tärkeä, joten oli selvää, että jossain muodossa tulen tähän osallistumaan, ja mikäs sen parempi keino kuin hankkia kaunis koru rannettaan koristamaan! Koru ei kenenkään lompakkoa liiaksi rasita, sillä tämän kaunokaisen saa omakseen 10 euron hintaan. Hae sinäkin omasi lähimmästä Lindex-myymälästä tai tilaa suoraan täältä! Myös pian myyntiin tulevasta Jean Paul Gaultier for Lindex -malliston tuotteiden myyntihinnoista lahjoitetaan 10%  Roosa nauha -rahastoon, nyt on siis hyvä syy shoppailla! Tuethan sinäkin tutkimusta kanssani? :)

10 kommenttia:

  1. Tuen,tai oikeastaan tuin viime vuonna jo. Ostin vaaleanpunaisen rannekorun kultaisineen yksityiskohtiin, ja voisinkin huomenna jälleen pukea tämän Korsin kaveriksi. :)

    Energistä alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla Elisabete! :) Aihe on tärkeä ja syöpä kaikissa muodoissaan kauhea sairaus, jota olen itsekkin joutunut katsomaan valitettavan läheltä. Ehkäpä voisit myös tänä vuonna laittaa kortesi kekoon, jos rannekoru jo löytyy, ehkäpä perinteinen roosa nauha voisi olla vielä kiva lisä? :) Itsekkin muuten tykkäisin enemmän kultaisesta korusta, mutta tuleepa tämän korun myötä myös käytettyä hopeanväristä kelloa, joka ei muuten juuri ranteeseen koskaan eksy.

      Kiitos ja sitä samaa sinulle! <3

      Poista
  2. Hei! Tämä nyt ei liity postaukseen, mutta arvelisin että osaisit ehkä vastata minulle. Tiedätkö milloin Mulberryllä alkaa seuraavat alet? :) Kiitos paljon jo vastauksesta ja vaivannäöstä etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ne siinä joulunaikaan ala? :) Ja muistaakseni tuotteet jotka tuleva aleen näkee jo aiemmin Mulberryn USA nettisivuilta..

      Poista
  3. Toihan on tosi kivan näköinen sun ranteessa! Mulla on kaksi edellistä Lindexin Roosa nauha -rannekorua ja aattelin kuvan perusteella, ettei tää tän vuotinen kummoiselle näytä, mutta sun kädessä se kyllä näyttää kivalle! :) Että varmasti käyn korun tänäkin vuonna hakemassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Harvemmin tulee hopeanväriä käytettyä, mutta vaihtelu virkistää - pääsee tuo vuosia vanha kellokin ranteeseen! Ja ihan mahtavaa kuulla, että käyt myös omasi ostamassa :) Voisit vaikka postata blogiisi kaikki korut vuosien varrelta rinnakkain, olisi kiva nähdä millaisia on ollut? :) Asia on tosiaan tärkeä, mutta nuoret tytöt eivät ehkä sitä niin ajattele, kun usein eletään siinä luulossa, että rintasyöpä on vain vanhojen tai keski-ikäisten naisten sairaus, näin ei kuitenkaan ole.

      Poista
  4. Todella kaunis koru ja idea muutenkin! Mullakin on hopea kello käytössä miltei joka päivä, joten tuollainen ranneke sopisi varmasti omaan tyyliinkin :) Kiitos kivasta vinkistä!

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös, nyt siis kipinkapin Lindexille hakemaan omasi ;)

      Poista
  5. Olin miettinyt itsekin samaisen korun hankkmista. Asia on tärkeä ja lisäksi koru on kaunis ja istuu mun tyylin varmasti erittäin hyvin ;) Kiitos vielä kun muistutit tärkeästä asiasta ♥

    VastaaPoista
  6. Mä ostin eilen Lindexiltä sen Minna Parikan suunnitteleman Roosa Nauhan sukkahousu ostosten yhteydessä! Se oli vain 3€ ja pidän sitä nyt mun Marimerkon olkalaukussa kiinni ainakin tän kuun, varmaan pidempäänkin. Miksikäs sitä ottamaan poiskaan... :)

    VastaaPoista