keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Favorites





takki Zara - mekko Vila - laukku Céline - aurinkolasit Ray-Ban - ballerinat Mango

Tässä asussa yhdistyy muutama kaikkien aikojen suosikkiani; Zaran biker-nahkatakki, Vilan maksimekko, Ray-Banin Aviatorit Ja Célinen Mini Luggage. Kuten olette varmasti huomanneet, tykkään yhdistellä keskenään laadukkaita asusteita ja ketjuliikkeiden vaatteita. Hinnalla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kuinka paljon mistäkin tykkään. Toisinaan ne parhaat vaatehankinnat voi tehdä todella edullisesti, kuten minä tein tämän mekon alennusmyynnistä toissa kesänä. Kyseinen on täällä blogissakin näkynyt useat kerrat, mutta käytänkin mekkoa paljon. Voisin melkein kutsua mekkoa lempivaatteekseni kaikista, tai ainakin kamppailee muutaman muun kanssa paikasta. Mekko on minusta todella nätti ja päällä niin uskomattoman mukava, ettei edes tuulentuivertama tukka voi pilata lookkia ;) Oli siis selvää, että mekko oli myös Espanjassa mukanani ja sopi kyllä loistavasti Puerto Banúksen kaduille ja tuonne jahtejen keskelle.

Célinen laukut jakavat mielipiteet, toiset  eivät voi sietää ja sitten on me joiden mielestä laukkujen muotoilu on jotain täydellistä. Minusta makuasiat ovat suuri rikkaus ja olen onnellinen etteivät samat tuotteet miellytä jokaista. Vaikka Célinen veskoja muutamissa blogeissa vilahtaakin, ne ovat ainakin minun mielestäni todella harvinainen näky kaduilla. Enpä ole edes maailmalla matkatessani koskaan törmännyt prikulleen samaan laukkuun kuin oma Sand -sävyinen Mini Luggage, ja eipä merkin laukkuja muutenkaan tule juuri koskaan missään livenä vastaan. Vaalea laukku ei todellakaan ole se kaikista käytännöllisin ja melko varovainen saa tämän kanssa olla, silti en ole katunut hetkeäkään, että tämän ihanuuden vuosi sitten Cannesista ostin. Päinvastoin, ehdottomasti upein laukku, mikä minulla on koskaan ollut, ja joka kerta kun otan tämän dustbagistaan olen yhtä ihastunut kuin ostohetkellä.

10 kommenttia:

  1. Hei, rakastan niiiiiin tuota laukkua <3 itse olen miettinyt samaa mustana mutta olen päätynyt sitten pitkällä hihnalla oleviin joita voi käyttää crossbodynä. Huomattavasti helpompaa juosta pikkukavereiden perässä kun on kädet tyhjät ja eipähän ainakaan huiskeessa unohda laukkua minnekään. Nimimerkillä näinkin on käynyt. Negatiivistä palautetta pakko antaa nahkatakistasi. Mielestäni se on aivan liian raskaan Näköinen ilmavan mekon kaveriksi. Sinulle sopisi paremmin siro yksinkertainen nahkatakki ennemmin kuin raskas ja ronski niin kuin kuvassa, varsinkin kuin olet niin pikkuinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ensinnäkin kiva, että käytit aikaasi kommentointiin :)

      Laukku on kyllä tosiaan ihana, mutta ei se käytännöllisin. Täytyy siis ottaa vielä ilo irti kun yksin vaan laukkuani kantelen, ehkä ei aina niin tule olemaan :) Mutta oletkos harkinnut Célinen Microa tai Nanoa? Itse hankin ehdottomasti seuraavaksi juuri Nanon, se kun on ihan sopivan kokoinen ja pitkä hihna löytyy :)

      Arvostan mielipidettäsi ja olen osittain samaa mieltä.Itse asiassa kun katoin näitä kuvia pohdin itsekkin ettei takki ehkä ole tähän se paras mahdollinen, kun on sen verran pitkä (tosin näyttää livenä paremmalta minusta kuin kuvissa) omistan myös lyhyemmän mustan bikerin (näkyy seuraavissa asukuvissa) mutta se ei taas minusta istu farkkujen ja collegehousujen kanssa, joten päädyin ottamaan mukaan tämän Zaran takin se kun kävi kaikkeen, kun se lyhyempi taas lähinnä vain mekkojen ja hameiden kanssa :) Tykkään kyllä itse juuri tästä kontrastista, kun mekko on niin hempeä se lähes vaatii kaverikseen vähän ronskimman takin, mutta makuasioista taasen on turha kiistellä ja kaikkien mielipiteet ovat oikeita :)

      Poista
  2. Minäkin tykkään yhdistellä vaatteisiini ns. halpisketjun vaatteita. Niistäkin löytää laadukkaita materiaaleja ja varsinkin kesävaatteet ovat siellä kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, materiaali on se tärkein :) Tätä mekkoa olen pessyt (pesupussissa aina tosin) paljon ja hyvänä on pysynyt, taisi maksaa alessa vain 25 euroa, eli todella hyvä löytö :) Itse en uskalla maksaa vaatteista pajon, sillä kertaalleen jo olen joutunut koko vaatekaapin laittamaan uusiksi, se mielessä pohdin aina kaksi kertaa kannattaako maksaa. Minä myös yleisesti löydän makuani miellyttäviä vaatteita H&M:ltä ym.joten mielummin panostan sitten juuri niihin asusteisiin :)

      Poista
  3. Todellakin ihana asu ja itsekin tykkään jokaisesta osasta! :) Varsinkin tuo maksimekko on aivan täydellinen ja sopii sulle niin hyvin :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia ja ihana asu! :)
    Ennen en oikeen välittänyt mini luggagesta, mutta nykyään ne on mieleeni hyvinkin paljon!
    Varsinkin tuo sun vaalea, ihan täydellinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Eihän sitä tosiaan kaikesta voikaan tykätä ja usein sitä alkaa lämpenemään joillekkin jutuille vasta pikkuhiljaa :)

      Poista
  5. Todella kaunis asu, jälleen :) Minusta tuo laukku sopii sinulle kuin nenä päähän, ja sävy on älyttömän upea! Tykkään Celinen laukuista aina kaikilla muilla, mutta koen monet malleista omaan tyyliini jollain tapaa liian jämäkäksi? Ehkä oon vaan liian rento-Reiska lörppöine laukkuineni ja farkkuineni, hameita tai mekkojakaan kun en osaa käyttää ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niinhän se on ettei kaikki vain omaan tyyliin mene, vaikka muilla näyttäisikin hyvälle. Mulla on sama juttu muuten kauluspaitojen ja bleisereiden kanssa, tunnen itseni lian sihteeriksi ja vanhaksi ne päällä, mutta muiden päällä ihailen :) Mekot ja hameet ovat parhaita ;)

      Poista