perjantai 29. toukokuuta 2015

White Dress










mekko H&M (samantyylinen täältä, täältä, täältä, täältä & täältä) - hattu House
aurinkolasit Ray-Ban (saatu blogin kautta) - laukku Céline -  kengät Billi Bi

Yksi lempparivaatteeni on valkoinen mekko. Etsin täydellistä versiota viime kesänä kissojen ja koirien kanssa, kunnes lopulta sopiva löytyi H&M:ltä ihan parilla kympillä! Mekko oli mukanani myös Cannesissa ja uskon sille tulevan todella paljon käyttöä tulevana kesänä, menee niin arkena kuin juhlassa ja varsinkin mustan biker-nahkatakin kanssa on täydellinen combo. Tällä kertaa yhdistin mekon simppelisti mustiin asusteisiin ja kesäiseen hattuun. Asu sopikin ihan loistavasti Cannesiin, sillä hattuja vilisi katukuvassa ihan jatkuvasti. Täytyy sanoa, että yhdet mukavammista kengistä koskaan ovat nämä jalassani olevat Billi Bin kiilakorolliset sandaalit. Kävelin kengissä kymmeniä kilometrejä ilman minkäänlaista sisäänajoa, päivän päätteeksi jalkoja ei särkenyt yhtään ja hiertymiltäkin vältyttiin, täydelliset kesäkengät siis!

Linkit mainoslinkkejä.

5 kommenttia:

  1. Aivan täydellinen kesäasu. Olen etsinyt tuollaista valkoista kesämekki,jossa olisi vähän pitsiä,ja olen pari kivaa löytänytkin,mutta hitsi vie,omat koot ovat aina loppu.Taidan olla myöhässä. Toisaalta kesäalesta saattaa onnistaa eikä se haittaa,sillä lomellekin lähden vasta heinäkuun puolessa välissä.Toisaalta toivon,että Suomen kesäiset säät alakvat jo aiemmin.
    Tuo sinun Nanosi on kyllä kutkuttavan ihana.Olen hiemena ihmeisssäni,sillä aiemmin en ole ollut lainkaan mielistynyt Celinen laukkuihin,että minkäs pakkomielteen nyt tästä sitten mahdan kehittää.....
    Ihania asukuvia olet laittanut lomalta.Lisää niitä.saan aivan valtavasti inspiraatiota kuvistasi.Kiitos.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja tiedän kyllä kuinka vaikeaa jonkun itselle täydellisen vaatteen löytämine voi olla!! Itse etsin valkoista mekkoa viime vuonna jo Cannesista ja sen jälkeen täällä asuinkaupungissa ja Helsingissä turhaan, kunnes Hennesin nettikauppa pelasti! Ootkos muuten heidän valikoimaa katsonut? :) No toivottavasti tosiaan Suomessa alkavat kesäkelit ennen heinäkuuta ;D Mulle onkin tulossa varmasti paras kesä aikoihin, sillä olen pitkällä lomalla :) Minnekäs päin olet matkustamassa?

      Nano on kyllä minustakin täydellinen ja ehdottomasti myös ensi vuonna toivon pääseväni Celinenlle shoppaamaan, laukku on jo päätetty :D Usein muuten käy niin, että joku tuote mikä ei aluksi miellytä ollenkaan alkaakin näyttää hyvälle kun tarpeeksi kauan muillla katselee, tuttu juttu :D

      Kiitos itsellesi kun luet blogiani ja viitisit käyttää aikaasi kommetointiin, se on minulle todella tärkeää! :) Todella usein koko blogi turhauttaa minua, sillä kommetit ovat niin tärkeitä ja kun niitä ei tule ei minuakaan enää kiinnosta käyttää aikaani tähän. En halua valittaa, vaan päin vastoin kiittää sinua! <3

      Poista
    2. Kreetalle löhölomalle menemme pariksi viikoksi.Hennesin nettikaupasta löysin kivan mekon ,mutta minun koot taas loppu.Plääh. No,jatkan passiivista etsimistä,kyllä se sieltä jostain taas putkahtaa,sukon niin.
      Olen huomannut tuon ilmiön,että joku trendi-ilmiö,jota alkuun ajattelee,että ei ikinä,en koskaan tule hankkimaan tuollaisia ( citylenkkarit hyvä esimerkki;inhosin aluksi,nyt minulla on kolmet!!!!)niin yhtä äkkiä alkaakin näyttämään ihan hyvältä ja kohta se on pakko saada.
      Tuo Nano on kyllä aivan ylisöpö ja yllätän itseni ilta illan jälkeen katsomassa Celinen laukkuvalikoimaa....
      -kirsi-

      Poista
  2. Upea kesäkokonaisuus!
    Aurinkoista viikonloppua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! :)
      Mitä ihaninta viikonloppua sinullekin! <3

      Poista