maanantai 20. heinäkuuta 2015

BUDAPEST - TOURIST


pusero & hame Zara - laukku Céline - tennarit Converse 
aurinkolasit Ray-Ban - kello MK - ranneke Balenciaga

Kuten sanottu, Budapest oli täynnä mitä upeimpia rakennuksia, sen lisäksi että jaksoin ihastella niitä aina ohi kävellessä, oli kaupunki myös otollinen asukuvailuun. Kuten mainitsin Parlamenttitalo oli suosikkini, joten tässä jo toiset kuvat sen ympäristössä. Vielä muutama vuosi sitten minua ei voinut vähempää kiinnostaa mitkään nähtävyydet lomilla, mutta kai tämä on sitä aikuistumista, kun nykyisin kierrän mielelläni kaikki rakennukset läpi mieluummin kuin käyttäisin sen ajan pelkästään vaatekaupoilla. Nykyään tykkään myös kaupunkilomista, vaikka jalat ovatkin niissä aikamoisella koetuksella. 

Matkalle olin pakannut yksinkertaisia vaatteita, jotka ovat mukavia päällä. Sininen hame ja laukku yhdessä saattaisi olla liikaa, mutta minusta hame ja laukku sopivat ihan täydellisesti yhteen. Converseja en ollut tämän asun kanssa kotona suunnitellut, ja itse asiassa matkalaukkuunkin heitin ne ihan viime hetkellä, sillä säätiedotukset lupailivat sadekuuroja. Itse käytän Consseja usein juurikin sadekeleillä, sillä pohjat pitävät jonkin verran vettä eikä haittaa jos kenkien kangasmateriaali kastuu. Tarkoitus oli pukea tämän asun kanssa sandaalit, mutta ajattelin pelata varman päälle ja laittaa aamulla ulos lähtiessäni kuitenkin Conssit. Asusta tulikin kunnon turistiasu ja vielä Suomen väreissä. Iltapäivällä satoikin kuuron verran vettä, joten onneksi kerrankin olin kaukaa viisas. Olimme varanneet mukaan myös kertakäyttösadetakit, onneksi sillä eihän uusi laukku saa kastua ;)

4 kommenttia:

  1. Ihan mahtavia kuvia Anne! Kuin jostain ulkomaalaisesta huippublogista ;) Ja ihana asu muutenkin, tuo hame on ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vau, kiitos vaan!!! <3 Jospa tuo upea Parlamenttitalo tekee kansainvälisyyttä? :D Se oli kyllä upea :) Hame on rento, se on tärkeintä ja kuminauhavyötärö antoi anteeksi epäterveelliselle ruokavaliolle :D

      Poista
  2. Oi ihana hamonen :)) onko hame uusi vai vanhempi jo? Haluan samanlaisen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hame on toukokuussa ostettu, Monacon Zarasta tosin, mutta mulla on musta samanlainen joka on Helsingistä. Eli saattaisi vielä löytyäkin valikoimista, TRF puolelta :)

      Poista