tiistai 28. heinäkuuta 2015

BUDAPEST - TRAVEL OUTFIT






toppi Mango (tämä) - maksihame Vila (tämä) -  laukku Céline - aurinkolasit Ray-Ban (nämä
ranneke Balenciaga - kello MK - sandaalit Asos

Matkustaessa niin autossa pitkiä matkoja tai lentokoneessa, mukavuus on kaikkein tärkeintä ja menee ulkonäön ohi. Usein lentäessä suosin collegehousuja ja tennareita, mutta Budapestiin matkustin maksihameessa. Samassa Vilan leopardikuviollisessa hameessa sujui niin meno- kuin paluumatka, ainoastaan puseron vaihdoin, tosin se oli musta molemmilla kerroilla. Maksi on rento päällä, lämmittää lentokoneessa tarpeeksi, mutta on viileä myös helteisessä. Lentomme Budapestista Helsinkiin lähti vasta illansuussa, joten matka-asun tuli olla myös kaupunkikelpoinen, sillä kiertelimme pitkin Budapestia ennen lentokentälle lähtöä. Minulla on aika tarkat kriteerit minkälaisissa vaatteissa matkustan, ne eivät saa puristaa mistään ja ihan vaalea alaosa on ehdoton ei, matkustaessa kun voi käydä mitä vain, vaikkapa mekon helma jäädä matkalaukun pyörien alle ;) Hiukset laitan aina ponnarille lennolle, en tykkää että ne roikkuvat edessä turvatarkastuksessa.

Matkalla minulla oli tosiaan laukkuna ainostaan Célinen sininen Trapeze, mutta minusta laukku sopii oikeastaan kaikkeen, eikä riitele edes leopardikuosin kanssa hirmu pahasti. Trapeze on omiin tarkoituksiini loistava ja reissatessakin todella kätevä. Laukku vetää sisäänsä tarpeeksi tavaraa, sitä pystyy kantamaan olalla tai kädessä, lisäksi sivutaskussa on näppärä pitää puhelin ja rahapussi nopeasti saatavilla, mutta kuitenkin taskuvarkailta hyvässä jemmassa. 

Mikäli joku muuten kiinnostui leo-hameesta niin sitä löytyy Booztilta puoleen hintaan täältä, samoin Mangon toppi löytyy alesta täältä. Minulla on kyseinen toppi mustana ja valkoisena ja ne ovat olleet käytetyimpiä puseroitani tänä kesänä, sopivat ihan kaiken kanssa, mutta ovat kuitenkin perus trikootoppeja siistimpiä. Valkoinen näkyikin aiemmin päällä tässä asussa.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

  1. Onpa ihana asu, jälleen kerran! :-) Kysyisin sulta sellasta, että sä oot vissiin tilaillut Zalandolta jonkin verran..? Itse en ole koskaan kyseistä kaupasta mitään ostanut ja oon nyt iskenyt silmäni yksiin kenkiin, niin ootko koskaan tilannut muutamaa eri kokoa esimerkiksi kengistä? Onnistuuko palautus sitten ilmaiseksi, jos esim otan kahta eri kokoa? Kiitos jo etukäteen! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Nyt käännyit kyllä oikean henkilön puoleen, sillä Zalandolta tilaan usein! Tilaan usein tuotteesta kahta eri kokoa ja palautan toisen. Palautus sekä toimitus on ilmaista. Nykyään palauttaminen on tosi helppoa, kun netissä tehdään palautuspyyntö, jolloin pakettiin ei tarvitse erillee palautuskorttia (ennen piti tulostaa paperi itse) Paketissa on selkeät ohjeet palauttamiseen, joten kaikki sujuu näppärästi :) Suosittelen tilaamaan laskulla, mikäli tietää ettei kaikke tilauksesta pidä. Helpompi vähentää itse laskulta palautetut tuotteet, kuin odotella rahoja takaisin. Suosittelen Zalandoa kyllä lämpimästi, oma lemppari! :)

      Poista
  2. Tuo sininen laukku käy kyllä niin moneen ja on vaan upea! :) Laitoin muuten sulle sähköpostia laukkuasioista ;)

    VastaaPoista
  3. Heippa,
    Olisin kysellyt tuosta sun LV Petit Noe laukusta vähän tarkemmin. Kuin tilava se on, mahtuuko hyvin kaikki tarpeellinen ja vielä vaikka joku kevyt takki tai jotakin pitkähihaista tarvittaessa? Käytätkö sitä koskaan olanyli mallisena vai riittääkö hihna edes olan ylitse? Onko sulkumekanismi miten näppärä? Pysyykö hihna hyvin olalla? Oletko ollut tyytyväinen laukkuun? Ja miksi valitsit juuri tuon mallin?
    Hakusessa olisi mahdollisesti joku LV: n laukku, jonka saisi olan ylitse heitettyä tai joka pysyisi ainakin kunnolla olkapäällä? Vähän vielä erivaihtoehtoja mielessä, Petit Noe on niistä yksi!
    -Taru-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Petit Noesta olen tykännyt älyttömästi, mutta se on käytössäni lähinnä kesäaikaan :) Hyvin mahtuu kaikki tarpeellinen ja esim. farkkutakki laukkuun. Omaan tarkoitukseeni laukun koko on täydellinen. Itse harvoin käytän laukkuja olanyli, kuvia olen kyllä nähnyt laukkua käytettäessä niin, mutta minusta se näyttää aika tökerölle niin :/ Joten en kyllä Noe siihen tarkoitukseen hankkisi, tai sitten sen pienen BB-mallin, joka on tarkoitettu olanyli käyttämiseen :) Nyörien kanssa sulkeminen on minusta ihan kätevää, paljon helpompi kuin vaikka Mulberryn Bayswater. Hyvin pysyy olkapäällä hyvin. Päädyin Noeen, koska malli miellyttää minua, eikä tule kadulla joka toisella vastaan!

      Poista