sunnuntai 13. syyskuuta 2015

SUEDE


mekko, nilkkurit ja mokkatakki (samantyylinen *täältä) Mango
laukku Céline - aurinkolasit Ray-Ban

Tänä viikonloppuna ennätimme kyllä vaikka minne, kun sää oli ihan täydellinen, päätimme ottaa siitä ilon irti. Perjantai-iltana piipahdimme Espoossa. Lauantaina sen sijaan ajoimme heti aamusta Vantaalle ja pääsinpä käymään Jumbossa muutamassa kaupassa samalla. Tässä asuani perjantailta, uskaltauduin vielä paljain kintuin liikenteeseen nilkkureiden kera. Kuvat napppasimme jossain puistossa Espoossa melko äkkiseltään alkuillasta. Tällaista asua suunnittelin jo tammikuussa tässä postauksessa, mutta vasta nyt kuukausien päästä asu pääsi juuri sellaisenaan päälle, kun ihana Célinen Nanokin nykyään kaapista löytyy. Tykkäsin asusta itse ihan älyttömästi ja ihan varmasti päätyy päälle uudelleenkin, menee pitkälle syksyyn kun lisää paksut sukkahousut ja kaulaliinan.

Tänä syksynä liikkeiden mallistoissa näkyy paljon mokkanahkaa ja kukkakuoseja. Täytyy taas kiittää pitkänäköistä itseäni, kun onnistun jo yli vuosi sitten löytämään alesta Mangon beigen mokkanahkaisen biker-takin, joka on nyt todella ajankohtainen. Sama juttu muuten myös khakinvihreän takin suhteen, sekin löytyi alesta yli vuosi sitten, ja tänä syksynä vastaavat takit ovatkin kovassa suosiossa. Ihan huomaamatta olen melkoinen tarjoushaukka, onnistun löytämään usein etsimiäni tuotteita alehinnoilla, ja näköjään vielä aina vuoden etuajassa. Toisaalta inhoan alennusmyyntejä, sillä liikkeet ovat niin sekaisin silloin eikä pieniä kokoja ole koskaan jäljellä, mutta usein teen netistä ne parhaat löydöt. Itse asiassa myös jalassa näkyvät nilkkurit ovat Mango Outletista alehinnalla tilatut vuosi sitten. Aitonahkaiset nilkkurit ovatkin olleet niin kovassa käytössä, että ne vaatisivat jo kantalappujen uusimista. Mangosta on myöskin kukallinen mekko, jonka hankin joskus viime vuoden puolella, mutta se on minusta edelleen aivan ihana ja sopii jotenkin tosi hyvin syksyyn tumman pohjansa ansiosta. Nauratti jo vähän itseänikin, kun tajusin, että olen hankkinut myös mekon kamppiksesta, jolloin kaikesta sai 40% alennuksen. Tämä asu kuvaakin hyvin tyyliäni; kaikki vaatteet alesta ja laukkuihin voi panostaa ;) Mango on muuten nykyisin lempparini vaatekauppojen saralla, heidän putiikissaan käydessä tai nettisivuja selatessa saa usein oikean superinspiraation!

12 kommenttia:

  1. Tykkään tästä asusta kyllä niin!!! <3 Itse aivan samanmoisessa asussa olen tässä viiletellyt! Laukkuna tosin Lily ;) Mekko on myös mun ihan lempparini, kiitos sinun sen itselleni talvella hankin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh kiva kuulla että maut menee yksiin :) Lilyn varmasti itsekin tähän yhdistäisin, ellen olisi vaihtanut sitä tähän enemmän oman näköiseen Nanoon :) Mekko on minusta aika monikäyttöinenki, joten hyvä hankinta!

      Poista
  2. Mangooutlet on kyllä niin aarreaitta! :D Minäkin tilaan varmaan suurimman osan vaatteistani sieltä. Taas houkuttaisi tilata yksi villakangastakki ja muutama neule... Ja asusi on ihana! Itsekin löysin Mangon mokkatakin alesta ja se on ollut ehdottomasti kesän käytetyimpiä :) Musta biker sen sijaan ei vieläkään istu minulle... Nuo kukkamekot näyttää sinulla hirveän hyviltä ja pitäisi kyllä tästä inspiroituneena tilata itsellenikin joku! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! :) Minä itse asiassa tilasinkin sieltä beigen tai kamelin villakangastakin vasta ja joskus kesällä sieltä sai villapaitoja ihan älyttömillä aleilla (jopa 80%) ja etsinkin silloin valkoisia muhkeita neuleita :) Musta villakangatakki on vielä haussa, sillä vein melkein kaikki takkini kirpparille :D Mikä takki sinulla on mielessä, että ollanko isketty silmämme kenties samaan?:)
      Kiitos! :) Viihdyn niin hyvin mekoissa! Mä kyllä voisin nähdä sinulla sen mustan bikerin ;) Itse en enää ikinä luovu nahatakista, sen sijaan bleiseritkin lähti kirppikselle, sillä nahkatakki korvasi nekin :D Tykkään tästä mokkatakistakin kyllä, mutta kyllä ne mustat nahkatakit ovat vaan minun juttu :)

      Poista
    2. Heh, no minäkin jos yhden tosi vaalean beigen takin tilasin aiemmin kesällä, ja nyt tuumiskelen jos tilaisin vielä kamelin värisen :D Parin mallin välillä en osaa päättää, ettei ois sama kuin sinulla! ;) Minultakin löytyy vain yksi villakangastakki joka on VIISI vuotta vanha ja maksoi silloin parikymppiä, joten on ehkä ihan ok jo päivittää se, heh!

      Poista
    3. Taisit tilata siis tämän http://www.mangooutlet.com/FI/p0/women/clothing/coats/double-breasted-wool-blend-coat/?id=31017518_10&n=1&s=prendas.abrigos&ident=0__0_1442288308719&ts=1442288308719 ? :) Totta puhuen katselin itsekin tuota takkia viime syksynä, muttei liikkeessä ollut silloin kokoja ja sitten Jonna ennättikin tämän hankkia :D Hankin tuolloin sitten Zaran duffelimallin :) Voisin ehkä huolia tämäntyyppisen mustana, mutta mietin onko se liian trenssimäinen? Itse tilasin tämän ruskeana: http://www.mangooutlet.com/FI/p0/women/clothing/coats/buttoned-wool-blend-coat/?id=33075524_48&n=1&s=prendas.abrigos&ident=0__0_1442288308719&ts=1442288308719 Malli on ihana, mutta vähän vaalemamman värin olisin mielummin halunnut :)
      No ompas takki kestänyt!! :) MInusta takkeja melkein kuuluu olla useampi ;D Mulla oli yksi ihan Forever21:ltä ostettu villakangastakki jossa oli ihme kyllä hyvin villaakin, se kesti monta vuotta, mutta jäi isoksi. Harmitti niin viedä se myyntiin. pohdin jo pinenetäväni ompelukurssilla, mutta se olisi ollut liian vaikea projekti ja takki itse kun makosin aikaaan ihan pari-kolmekymppiä :D

      Poista
    4. Oli mulla toinenkin villakangastakki, mutta möin sen jo. Se oli vielä vanhempi... :D Ja maksoi elloksella 20e, heh. Jos materiaali on hyvä voi halpa takkikin kestää vuosia, mutta nyt kaipaan jo vaihtelua :D täällä pohjoisessa on villakangastakkikelejä melko vähän, ja suuren osan vuodesta kuljenkin untuvatakissa! Kirjoitan puhelimella niin en pääse linkkaamaan takkeja, mutta joo tuon vaalean tilasin! kamelin väriset vaihtoehdot on napittomia kumpikin!

      Poista
    5. Sama juttu, kaipaan vaihtelua joten kiikutin puolet vaatteista myyntiin :D Täällä taas on ollut nyt niin leutoja talvia että villakangastakilla pärjää koko talven. Ehkä viime vuonna oli viikon oikeasti kylmä? :D Mutta en valita, sillä en pidä talvesta.

      Poista
  3. Ihan nappiasu.
    Mango on minulle suhteellisen uusi tuttavuus,sillä se kauppa taisi tulla tuohon Sellloon vuosi sitten ja menin ensimäisen kerran sinne tyttären kanssa ja sen jälkeen olen käynyt siellä viikottain katsastamassa tarjonnan. Monia työhön sopivia puseroita olen löytänyt ja yhden aivan ihanan villakangastakin ( sama muuten mikä sinullakin on harmaana:) ja vaikkapa mitä.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! :)

      Minulla Mango on syrjäyttänyt vaikkapa Zarankin. Tosin putiikista paikanpäältä en löydä niin hyvin mitään kuin netistä. Mä en ole muuten Sellossa käynytkään koskaan!! Juuri villakangastakit Mangolla onkin hinta-laatusuhteeltaan hyviä, kun niissä on usein vähintään se puolet villaa :)

      Poista
  4. Heippa, oletko huomannut onko Suomen Mangon ja Mangon verkkokaupan vaatteissa mitoitus eroja? Eli onko Suomessa myytävät mitoitukseltaan isompia kuin verkkokaupan vaatteet? Itse olen huomannut kun olen aika pitkä ja leveä harteinen, niin hyvin istuvien takkien löytäminen on hankalaa, usein jos sovittelen keski-euroopassa takkeja ne on lähes aina hartioista liian pieniä. Mutta nyt satuin löytämään Hesan Mangosta kerrankin sopivan kokoisen takin! :) -Kami-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kyllä eroja :) Olen ostanut Mangon vaatteita niin Suomesta, ulkomailta kuin netistä. Mulla on sitten ongelma toisinpäin, sillä mulla on niin pinet hartiat, että pieninkin koko on usein iso :/ Sitten taas käsistä ottaa kiinni ja hihat on lähes aina liian pitkät :/ Kiva että löysit nyt hyvän takin! :)

      Poista