perjantai 23. lokakuuta 2015

MITÄ PÄÄLLE SHOPPAILEMAAN?


poolo Vila (tämä) - takki & nahkakäsineet H&M - housut Dr. Denim (nämä
lenkkarit Reebok - laukku Céline

Minusta vaateostoksille lähtiessä vaatteiden valinnassa tulee ottaa monta asiaa huomioon; on oltava mukava olla, kengillä pitää pystyä juosta kaupasta toiseen, mitään ylimääräisiä asusteita ei saa olla, vaatteet pitää saada helposti päälle ja pois sovittaessa, kädet pitäisi jäädä vapaaksi, joten mikä vain laukkukaan ei käy. Lisäksi usein jos tiedossa on kaupungilla ostoksilla käyntiä, se tarkoittaa samalla myös ulkona syömistä ja kahvittelua eikä kaloreita säästetä, joten tiukimmat farkut jätän suosiolla kotiin. Itselläni on myös istumista joko bussissa tai autossa, jos Helsinkiin kaupoille suuntaan, joten vaatteiden pitää olla myös mukavat istuessa. Aika paljon vaatimuksia.

Miten sitten ratkaisen tämän vaatedilemman? Mahdollisimman yksinkertaisilla vaatteilla, ilman ylimääräisiä asusteita ja laukun tulee olla mieluiten pieni ja mennä olanyli. Hiukset ponnarille etteivät ne ole tiellä sovituskopissa. Teinkin vasta pienen tilauksen yhteistyökumppanilleni House of Brandonille harmaan poolon ja mustien housujen muodossa, joten tässäpä loistava ja helppo yhdistelmä shoppailemaan lähtiessä! Jalkaan lenkkarit jolloin pääsee kipittämään vikkelästi paikasta toiseen, kuten minä kun poikkelehdin Aleksanterinkadun ja Kampin väliä edes takaisin. Simppeli takki on helppo pukea ja riisua. Laukuksi valitsen Célinen Nanon, joka kulkee ihan huomaamatta mukana. 

En ole farkkujen ylin ystävä ja vuosia olen halunnut kokeilla Dr. Denimin ihmehousuja, joista olen kuullut ja lukenut paljon. Ongelmana oli housujen pitkät lahkeet, mutta kun bongasin Domino -mallin, jossa on lyhyemmät lahkeet ja vetoketjut punteissa, en miettinyt enää hetkeäkään, vaan tilasin ne heti kotiin testiin. Täytyy sanoa, että kun housut käsiini sain, en olisi ikinä uskonut, että saan ne päälleni ängettyä, mutta venyivät täysin oman kropan mukaiseksi, enkä ole koskaan omistanut yhtä mukavia housuja! Housut ovat myös todella pillit, mikä on minulle suuri kriteeri, sillä muuten ne eivät asetu nilkkureiden kanssa hyvin. Kiertelinkin eilen kuutisen tuntia Helsingissä kaupoilla ja istuin yhteensä neljä tuntia bussissa näissä pöksyissä ja en edes huomannut, että minulla on housut jalassa, niin älyttömän mukavat ne ovat! Joten pöksyt ovat todellakin kaiken kehumisen arvoiset. 


Pooloneule on loistava, jos on aikeissa sovittaa talvitakkeja, sillä neuleen kanssa näkee paremmin miten takki tulee istumaan, ja poolokauluksen kanssa huivin voi jättää kotiin, joten kun sitä ei tarvitse pukea ja riisua, helpottuu sovittaminen entisestään. Vilan vaaleanharmaasta poolosta tuli heti suosikkini, sillä juuri tämän tyyppistä olin hetken jo toisella silmällä katsellut, täydellinen niin värinsä kuin mallinsa puolesta ja materiaaliltaan puolet puuvillaa. Seuraavaksi ajattelinkin yhdistää poolon nahkashortseihin ja ihanaan harmaaseen viittatakkiin, joka lähti Helsingistä mukaani.

Sisältää mainoslinkkejä. Housut ja paita saatu blogin kautta. 

6 kommenttia:

  1. Kiva asu! :) Mulla on muutamavuosi sitten ollut Dr. Denimejä ja muistan kuinka käet oli mustana, kun väriä irtosi ja ne haalistu tosi nopeasti. Nyt päätin antaa uuen mahollisuuden, mutta ei! Pesun jälkeen ne on ihan harmaat :-D Ärsyttää kun ovat muuten niin mukavat jalassa. Lähteekö sulla näistä väriä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Super perus asu! Minäkin luin netistä kokemuksia, että housut haalistuvat pian ym. :/ Mustista housuista tuntuu aina lähtevän vähän väriä, joka jää paidan helmaan ym. Käsiin ei onneksi väriä lähtenyt! Itse aion välttää pesua viimeiseen asti, "onneksi" kohta on talvi, jolloin laitan housut yöski parvekkeelle tuulettumaan. Tässä muuten yksi syy, miksen juurikaan suosi mustia vaatteita, se haalistuminen on niin ärsyttävää. Tosin ajattelin, että jos nämä pöksyt haalistuu, niin värjään ne kotikonstein mustaksi uudelleen :D Mukavuus on kyllä ihan omaa luokkaa näissä :)

      Poista
  2. Onneksi mustien housujen värjäys kotikonstein on helppoa. Paketti Nitoria ja paketti suolaa isoon kattilaan ja housut kiehuvaan seokseen. Anna housujen likoa/kiehua seoksessa noin 30 min. Laita sitten housut pesukoneeseen ja käytä lyhyttä huuhteluohjelmaa, ylimääräisen värin huuhteluun. Nosta kuivumaan ja housut ovat kuin uudet.

    Ninnu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Ninnu! Kiitos paljon kun kerroit, en ole vaatteita värjännyt sitten yläasteen joten nämä neuvot tulivat tarpeeseen! :) varmasti on monelle hyötyä.

      Mukavaa viikonloppu! :)

      Poista
  3. Asuvalintasi osuvat aina niin nappiin,niin toistan vain itseäni:taas kerran täyskymppi asuvalinta. Minusta poolopaidat ovat epäkäytännöllisiä,mutta tuo ylläsi oleva Vilan paita näyttää niin kivalle ,että tilattiin minulle ja tytölle House of Brandonilta.Ja jotain muutakin pientä saattoi ostoskoriin tupsahtaa....
    Muuten,se Benettonin takki oli minulle liian pieni hartioista.Voi ,että miten harmitti.ja suurempi koko taas liian pitkä.että musta villaknagastakin metsästys jatkuu....miten sinulla kävi sen takin kanssa?
    Ihanaa viikonloppua
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! <3 välillä kiva laittaa näitä ihan peruasuja, vaikka aika harvoin näin mustissa (siksi valkoiset kengät)
      Olen samaa mieltä että jotkut poolot on inhottavan tuntuisia päällä ja mikäli meinaa paitoja sovittaa en pooloa ostosreissulle laittaisi :D tämä on tosi kiva ja kaulus ei ole yhtään ahdistava :) kerro sitten miten teillä kävi vaatteiden suhteen! Toimitus on ainakin niin nopea ettei kauaa tarvitse pakettia odotella.

      Tilasin sen Benettonin takin kahdessa koossa, muttei se istunut :( jotenkin malli oli tiukka ja paksun villapaidan kanssa ahdista, jos taas olisin ottanut isomman se olisi hartioista iso. Ei voinut muuta kuin palauttaa :( mutta löysin eilen Zarasta budjettiin sopivia takkeja jopa kaksi! Zarassa oli tosi paljon mustia takkeja ;) minä ostin tämän:

      http://m.zara.com/fi/en/woman/outerwear/view-all/masculine-coat-c733882p2813086.html

      Kiitos ja ihanaa viikonloppua sinne!! <3

      Poista