torstai 30. huhtikuuta 2015

Summer Dress




mekko Mango - aurinkolasit Ray-Ban* - laukku Louis Vuitton
 sandaalit Asos - kello Michael Kors

Paras vaate ulkomailla ja kesän kuumissa keleissä on keveä mekko, se on päällä mukava, nopea heittää vaikka bikinien kaveriksi ja asustamalla menee myös iltariennoissa. Lyhyt mekko vie matkalaukusta vähän tilaa ja on kevyt, näitä mahtuu mukaan useampi ja eipä tarvitse pohtia mikä ala- ja yläosa sopii keskenään, kun heittää vain mekon päällensä. Itse aloin suosimaan mekkoja vasta ihan kunnolla omassa pukeutumisessani viime kesänä, mutta nykyään nämä helpot vaatekappaleet ovat ehdottomia lemppareitani. Ohutolkaiminen mekko on mitä parhain rusketusrajojen häivyttämiseen, joten viimeisenä päivänä Espanjan lomalla, kun sain melkoiset rajat yritin loppupäivän niitä tasoittaa pukeutumalla Mangon violetinsävyiseen paisley -kuosiseen mekkoon. 

Toinen ehdoton juttu lomalla on sandaalit. Sellaiset, jotka ovat mukavat jalassa, aitoa nahkaa, mutta edulliset, ettei haittaa jos niistä joutuu kesän jälkeen luopumaan.  Ei haittaa vaikka joutuisi ne jalassa veden armoilla, kuten minä viime kesänä polttareissa koskea laskiessa tai tuolla Puerto Banúksen rannalla kävellessä. Taisin kävellä liian lähellä vettä, kun yllättäen huomasin jalkojeni olevan veden peitossa, tämä tilanne ja ilmeeni tallentui kuviinkin, mutta ne jääköön ihan kotialbumiin :) Kesävaatteiden ja kenkien tulee siis olla huolettomia, ne ovat elämistä varten.

*aurinkolaseista saatu alennusta blogin kautta. 

tiistai 28. huhtikuuta 2015

Beige






takki Vero Moda (tämä, samantyylinen täältä & täältä) - neule Vila
farkut Zara -  kengät Marc O'Polo (nämä & samantyyliset täältä)
laukku Louis Vuitton  - aurinkolasit Massimo Dutti (samantyyliset täältä)

Yleensä jos jostain tuotteesta on valittava beige tai musta päädyn aina ensimmäiseen, oli kyse sitten kengistä, laukuista tai vaatteista. Ihailen mustaa muiden päällä, mutta itse pukeudun mieluummin vaaleampiin väreihin, kuten siihen beigeen. Jotkut mieltävät beigen tylsäksi, mutta minusta se on ihana harmoninen sävy ja kun luonne on räiskyvä, ehkä neutraalit vaatteet hieman tasapainottavat sitä? 

Tänä keväänä näkyy paljon liehuvia ohuita takkeja, bucket -mallisia laukkuja ja slip-on kenkiä. Kerrankin myös minä olen mukana muodissa! Itse olen enemmän ja vähemmän etsinyt liehuvaa takkia, mutta ongelmana oli se, että kaikki takit olivat tälle pätkälle liian pitkiä, enkä halunnut maksaa takista, joka saattaa olla vuoden päästä jo täysin unohdettu, kovinkaan paljoa. Piipahdimme anoppikokelaani kanssa Helsingissä viime viikolla shoppailemassa ja satuin löytämään täydellisen takin itselleni Vero Modasta, suuren harkinnan ja sovittelun jälkeen kiikutin takin kassalle. Takin lisäksi olin haaveillut slip-on -mallisista kengistä, joita itse kutsun tossuiksi. Ajattelin metsästää kenkiä Ranskasta, sillä Massimo Duttin valikoimassa on aivan täydellinen malli, jonka ajattelin käydä ostamassa, mutta löysinkin Stockmannilla kierrellessä vastaavat kengät Marc O'Pololta, joten katsoin helpommaksi ostaa ne, kuin juosta lomalla pää kolmantena jalkana kenkien perässä, lisäksi nämä kyseiset olivat kympin edullisemmat kuin Massimot Ranskassa, joten säästäminen on aina hyvä juttu, pienistä summista kertyy iso! Tosin kenkien kanssakin pohdin ja pohdin, jätin ne varaukseen ja kävin ennen kotiin lähtöä hakemassa mukaani. Molemmat niin takki kuin kengät osoittautuivat käytössä ihan mahtaviksi ostoksiksi, tykkään kovasti, ja mikä parasta sopivat loistavasti yhteen.

Linkit mainoslinkkejä.

maanantai 27. huhtikuuta 2015

a little place called San Pedro








aurinkolasit Céline (10% alennusta koodilla nanne10) - pusero & housut Zara 
laukku & huivi Louis Vuitton - ballerinat Texto - rannekoru Massimo Dutti

Palataan taas hetkeksi kuukauden taakse Espanjan loman tunnelmiin. Puerto Banúksessa matkatessa päätimme eräänä päivänä hypätä taksiin ja ajaa läheiseen pieneen San Pedron kylään markkinoille. Matka taksilla kesti vain kymmenisen minuuttia ja ei montaa euroa kukkaroa rokottanut. Pikkuisessa kylässä oli mahtava aito espajalainen tunnelma. Markkinoilta mukaan lähti olkikassi sekä todella isoja ja edullisia mansikoita, ainut ongelma sitten olikin kannella kahta käsilaukkua mukanani. Markkinoilla kiertelyn jälkeen kävelimme pikkuisilla söpöillä kujilla ja söimme kiinalaisessa ravintolassa varmasti edullisemmin kuin koskaan. San Pedro oli kiva, pikkuinen, ihan käymisen arvoinen paikka, joten jos näillä suunnilla lomailee kannattaa vaikkapa juuri markkinoilla piipahtaa.

Minulla oli hitusen hankalauuksia valita vaatteet reissulle, kun sää oli niin vaihteleva. Päädyin pukemaan edellisenä iltana Zarasta ostamani löysät housut, valkoisen puseron ja aamulla lämmittämään Louis Vuittonin shawlin, joka reissussa osoittautuikin todella monikäyttöiseksi. Päivästä tuli todella lämmin, joten huivi kulki laukussa näppärästi ja vaatevalinta osoittautui muutenkin juuri oikeanlaiseksi, mukavuus ennen kaikkea.

Postaus sisältää mainoslinkin.

perjantai 24. huhtikuuta 2015

Skirt & Leather jacket



takki H&M - pusero Zara - hame Stradivarius - ballerinat Mango
 laukku Louis Vuitton - aurinkolasit Ray-Ban (10% alennusta koodilla nanne10)

Nappasimme alkuviikosta pikaisesti kuvat asustani, josta tykkäsin itse todella paljon. Sen sijaan asujen kuvailu täällä asuinkaupungissa ei ole todellakaan suosikkipuuhaani. Aina tuntuu olevan joku ihmettelemässä touhua ja itselläni menee totaalisesti fiilis tuijottavista silmäpareista, tai sitten onkin jo naapurin mummo ulkoiluttamassa koiraa juuri siellä missä mekin. Se on jännä kun voin laittaa kuviani nettiin, mutta niiden ottaminen on jotenkin noloa puuhaa edelleen näin vuosienkin jälkeen, mutta blogin eteen täytyy uhrautua ;) Täytyy taas kerran kiittää näppärää kuvaajaa, joka otti kuvat ennätysnopeasti, sillä kuten olen ennenkin sanonut, ilman häntä tätä blogia ei olisi :) Ulkomailla lomaillessa asujen kuvailu on paljon luonnollisempaa, kun kamera kulkee muutenkin koko ajan mukana ja saa rauhassa kuvailla muiden turistien seassa ajan kanssa.

Joka tapauksessa alkuviikosta uskaltauduin korkkaamaan ballerinat ensimmäistä kertaa tälle keväälle, sukkahousujen kanssa jo tarkeni. Viihdyn parhaiten hameissa ja mekoissa, vielä kun niiden kanssa yhdistää vähän ronskimman biker-nahkatakin ei asu enää enempää näköiseni voisi olla. Espanjasta ostettu beige hame taipuu loistavasti myös kevätasuihin, täällähän hame näkyi jo kesäisemmässä kokonaisuudessa. En tykkää liian huollitellusta ilmeestä, joten rento ponnari on usein arkikampaukseni. Tämäkin asu olisi muuten ehdottomasti vaatinut sen Célinen mustan Nanon! Jännä miten voi kuukausikaupalla odottaa jonkun tuotteen hankintaa, mutta mitä lähemmäs sen hankkimista tulee, sitä enemmän sitä tuntuu tarvitsevansa. 

Postaus sisältää mainoslinkin.

torstai 23. huhtikuuta 2015

Easy maxi dress




hattu House (Sokos) - sandaalit Billi Bi - mekko Vero Moda

Rakastan maksimekkoja, mutta usein kaupasta ostetut mekot ovat tällaiselle pätkälle aivan liian pitkiä, ja uskon siellä ruudun toisella puolella olevan muitakin lyhkäisiä. Toisaalta en ole kokenut tätä ongelmaksi, sillä näppärästi mekon saa kyllä lyhennettyä, mutta olisihan se mukavaa kun mekon saisi suoraan liikkeestä päälle ilman fiksailua. Kesääni kuuluu uusi maksi, vähän kuin toisille uudet bikinit. Tähän aikaan vuodesta mekkoja alkaakin taas tulla liikkeisiin, ja itse nappasin Vero Modan -mallistosta aivan ihanan yksilön, jonka pituuskin oli aika lailla sopiva hihnojen säätömahdollisuuden takia, lisäksi vyötäröllä olevan kuminauhan ansiosta mekkoa saa myös kurottua vähän ylöspäin. Usein maksimekkoja katsellessa kiinnitänkin huomion näihin kahteen asiaan. Ihastuin ensinäkemällä mekon paisley-kuosiin ja hillittyyn väriin, mustat kuviot lunnonvalkoisella/beigellä pohjalla. Ei auttanut kuin ostaa mekko, kun näin ihana ja sopivan pituinen osui kohdalle. Mielestäni yksinkertainen maksimekko on kesällä todella monikäyttöinen, menee niin rannalla bikinien päällä, kuin kaupungilla, miksei juhlissakin asustettuna ja illan viiletessä nahakatain kanssa. Itse voin jo kuvitella kuinka viiletän pitkin Cannesin katuja tämä kokonaisuus yllä jo ihan pian. Huomasin, että samaa mekkoa löytyy myös Booztilta täältä ja siihen loistavasti sopivat kuvissa näkyvät Billi Bin sandaalit löytyvät täältä.

Ps. Booztilla ovat myös alkaneet Mid season salet, paljon tuotteita alessa täällä!

Linkit mainoslinkkejä.

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Favorites





takki Zara - mekko Vila - laukku Céline - aurinkolasit Ray-Ban - ballerinat Mango

Tässä asussa yhdistyy muutama kaikkien aikojen suosikkiani; Zaran biker-nahkatakki, Vilan maksimekko, Ray-Banin Aviatorit Ja Célinen Mini Luggage. Kuten olette varmasti huomanneet, tykkään yhdistellä keskenään laadukkaita asusteita ja ketjuliikkeiden vaatteita. Hinnalla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, kuinka paljon mistäkin tykkään. Toisinaan ne parhaat vaatehankinnat voi tehdä todella edullisesti, kuten minä tein tämän mekon alennusmyynnistä toissa kesänä. Kyseinen on täällä blogissakin näkynyt useat kerrat, mutta käytänkin mekkoa paljon. Voisin melkein kutsua mekkoa lempivaatteekseni kaikista, tai ainakin kamppailee muutaman muun kanssa paikasta. Mekko on minusta todella nätti ja päällä niin uskomattoman mukava, ettei edes tuulentuivertama tukka voi pilata lookkia ;) Oli siis selvää, että mekko oli myös Espanjassa mukanani ja sopi kyllä loistavasti Puerto Banúksen kaduille ja tuonne jahtejen keskelle.

Célinen laukut jakavat mielipiteet, toiset  eivät voi sietää ja sitten on me joiden mielestä laukkujen muotoilu on jotain täydellistä. Minusta makuasiat ovat suuri rikkaus ja olen onnellinen etteivät samat tuotteet miellytä jokaista. Vaikka Célinen veskoja muutamissa blogeissa vilahtaakin, ne ovat ainakin minun mielestäni todella harvinainen näky kaduilla. Enpä ole edes maailmalla matkatessani koskaan törmännyt prikulleen samaan laukkuun kuin oma Sand -sävyinen Mini Luggage, ja eipä merkin laukkuja muutenkaan tule juuri koskaan missään livenä vastaan. Vaalea laukku ei todellakaan ole se kaikista käytännöllisin ja melko varovainen saa tämän kanssa olla, silti en ole katunut hetkeäkään, että tämän ihanuuden vuosi sitten Cannesista ostin. Päinvastoin, ehdottomasti upein laukku, mikä minulla on koskaan ollut, ja joka kerta kun otan tämän dustbagistaan olen yhtä ihastunut kuin ostohetkellä.

tiistai 21. huhtikuuta 2015

Saturday Casual



takki Stradivarius - neule Esprit - farkut Zara - lenkkarit Reebok - lippis Gant 
laukku Louis Vuitton - käsineet H&M

Enpä olisi uskonut, että vielä huhtikuussa saan vetäistä paksun pooloneuleen päälle ja nahkakäsineet käteen, mutta niin vain sain, sen verran viileää on ollut. Olen jo vienyt kaikki talvitakkini sekä -kenkäni pois eteisestä ja tilalla on vain kevyitä takkeja, lenkkareita ja ballerinoja. Ainoastaan yhdet nilkkurit jätin eteiseen, sillä niitä käytän mekkojen kanssa. Lauantaina lähdin ensin kaupungille kahvittelemaan ohuessa puserossa ja pellavahuivissa, kunne karu totuus iski - vielä ei ole kesä. Täälläpäin myös tuulee usein, joka kylmentää ilmaa entisestään. Myöhemmin samana päivänä vähän ulos kävelemään lähtiessä oli pakko luovuttaa ja kaivaa villapaita esiin vaatekaapin ylimmältä hyllyltä. Tällä viikolla säät onneksi taitavat vihdoin lämmetä, ehkäpä ballerinat saa jo käyttöön? Tykkään keväästä todella paljon ja aina yhtä innolla odotan, kun koivuihin alkaa tulla lehtiä, se viimeistään on merkki kesästä. Toinen kesän merkki on takapihalla rääkyvät lokit, kun ne ilmestyvät kuvioihin ei kesä ole kaukana! 

Reebokin valkoiset lenkkarit ovat olleet käytössä todella paljon viime aikoina, yksi parhaista hankinnoista vähään aikaan, Stradivariuksen takista puhumattakaan. Minusta takki tekee muuten sporttiseen tyyliin kaivattua naisellisuutta eikä asu ole ihan niin lenkille lähtijän näköinen. Viime aikoina en ole paljon muuta käyttänytkään kuin collegepaitoja ja lenkkareita, mukavuus on vienyt täysin mukanaan, lisäksi kun kävelen joka paikkaan, on tämä lenkkarimuoti kyllä niin loistava. Beigeä lippistä etsin joka paikasta, kunnes viimein löysin haluamani Stockmannin nettikaupasta miesten osastolta. Kriteerinä oli vaalean beige väri ilman suurta logoa, eli mahdollisimman yksinkertainen malli. Gantin hattu täytti kaikki kriteerit ja istui päähänikin mainiosti, säätömahdollisuuden ansiosta.  Mitä mieltä te olette lippiksistä? :)

Linkit mainoslinkkejä.

maanantai 20. huhtikuuta 2015

Aurinkolasit alennuksella




Sain jälleen teille blogini lukijoille  alennuskoodin Sunglasses Shopille. Itse kuulun aurinkolasejen suurkuluttajiin, joten mielelläni vinkkaan jos näitä silmien ja asujen pelastajia on mahdollista edullisemmin hankkia. Sunglasses Shopin hinnat ovat todella edulliset ja nyt saatte hinnoista vielä 10% pois koodilla NANNE10. Koodi on voimassa kaksi viikkoa, eli 20.4-3.5.2015.  Yllä omat lasini, joista silloin tällöin saankin kyselyjä, laitoin nyt suorat linkit laseihin, toivottavasti niistä on hyötyä :) Sunglasses Shopille tästä.

Postaus toteutettu yhteistyössä Sunglasses Shopin kanssa. Linkit ovat mainoslinkkejä.