torstai 7. tammikuuta 2016

MINUS 18 CELSIUS

untuvatakki - Race Marine
pipo, huivi & käsineet - COS
laukku - Mulberry
aurinkolasit - Ray-Ban (nämä)
kengät - UGG (tämä malli)
housut - Dr. Denim (nämä saatu @House of Brandon)

Siinä vaiheessa kun mittari lähentelee kahdenkymmenen asteen pakkasia, kaivan innolla untuvatakin ja Uggit jalkaan, eikä tyyli ole pääasia vain lämpimänä pysyminen. Tällaiset talviasut, joissa tuntee (ja näyttää) lähinnä Michelin-mieheltä eivät ole niitä kuvauksellisimpia asuja blogiin, mutta kun täällä näkyy aina normaaleja asujani, jotka ovat oikeasti käytössä eikä vain kuviin puettuja, ja tällaisissa toppavaatteissa ainostaan tällä hetkellä ulkona tarkenee. Ajattelin, että ihan kivaa vaihtelua blogiinkin. Itse asiassa minusta näistä kylmän kelin kuvista tuli aika kivoja, juuri tällaista aitoa fiilistä tänne blogiin haluan. Eräs naapurin rouva tässä taannoin sanoi minulle, että tyylikäs pukeutuminen on myös sitä, että pukeutuu sään mukaan. Totta. Miksi värjöttelisi ulkona nilkat paljaana (mitä paljon näkee, hyrr) kovassa pakkasessa? Tosin muistan elävästi ne ajat, kun kuljin lyhyessä takissa selkä paljaana, että paraskin puhuja tosiaan. No ikä on kai tehnyt tehtävänsä tässäkin asiassa ja nykyään pukeudun kyllä ihan lämpömittarin mukaan.

Minulla on kahdet Uggit ja vaikka mini-malli on jaloissa sirompi, niin näillä pakkasilla otin käyttöön hitusen pidemmän varren omaavan short-mallin. Minulla on viha-rakkaussuhde kyseisiin kenkiin, aina kun laitan ne jalkaan ne ovat minusta melko rumat ja tekevät jalat tönköiksi, mutta se unohtuu heti kun menee ulos ja jalkoja ei palella, ihanatkamalat Uggit. Nämä mustat olen ostanut Miamista jo 2011, eli hyvin ovat kestäneet, tosin käytän niitä vain tosi kovilla pakkasilla. Muistan, kuinka hassua oli Miamin helteissä ostaa talvikenkiä ja vielä ihan Uggin omasta liikkeestä, ilmeisesti asiakkaita riitti. Täytyy sanoa, että huolisin Timberlandit, jotka ovat tällä hetkellä kovassa suosiossa ja meiltäkin ne toiselta puoliskolta löytyy. Ehkä pärjään kuitenkin sen ajan, mitä täällä Etelässä on oikeasti kylmä ihan Uggejen voimin. Talvikenkien kanssa sopii loistavasti untuvatakki, enkä oikeastaan osaisi Uggeja muiden takkejen kanssa käyttääkään. Beigen untuvatakin löysin viime talvena alennusmyynnistä, ja se on ollut ihan loistava hankinta. Täällä Etelässä talvet ovat tosiaan melko leutoja, ja yleensä näitä tosi kovia pakkasia ei hirmu kauaa kestä, joten en ole nähnyt järkeväksi ostaa mitään älyttömän hintaista untsikkaa, sille kun ei ihan hirveästi tulisi täällä käyttöä. Nyt kun pakkaset paukkuvat olen kyllä onnellinen, että untuvatakki kaapista löytyy ja tämä kyseinen ei ihan hirveän montaa kymppiä maksanutkaan.

Pelkään vähän laukkujeni puolesta näin kovissa pakkasissa, varsinkin kun Célineistä minulla ei ole mitään kokemusta, kuinka ne näin kylmällä reagoivat. Olenkin ottanut vanhat kunnon Mulberryt käyttöön, ne ovat kestäneet vuosia moitteettomassa kunnossa ja olleet mukanani monet talvet. Vaikka Bayswaterit ulkonäöllisesti tällä hetkellä kyllästyttävät, niin laatu niissä on ihan omaa luokkaa. Omat laukkuni olen kyllä ostanut jo 5-6 vuotta sitten, etten tiedä mihin suuntaan Mulberryn laatu on viime vuosina mennyt.


Jotain ekstraa halusin vanhojen juttujen rinnalle, joten kun aurinko paistoi lumihankea vasten, nappasin naamalle joululahjaksi itselleni ostamani pyöreät Ray-Banin aurinkolasit. Minusta lasit ovat tosi hauskat. Vaikka aina ajattelin, ettei pyöreä malli sovi pyöreisiin kasvoihini, niin ihan hyvin ne minusta kuitenkin istuvat, vai mitä sanotte? 



Postaus sisältää mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

  1. Melkein varastin aamulla tyttären Uggit.Näillä keleillä harmittaa,etten ole niihin satsannut.Itseasiassa harmittaa ,etten ole kunnollisiin,lämpimiin tavlvikenkiin satsannut ylipäätään,vaan enempi mennään siroilla nilkkureilla ja koroilla. Ajattelin tänään käydä katsomassa josko jotkut lämpimät kengät vaikka alennuksesta löytyisi.
    Asusi ei ollut lainkaan tylsä,vaan aivan ihanan talvinen ja klasinen. Takkiin tykästyin kovin ja aurinkolasit näyttävät kerrassaan piste iin päälle koko kokonaisuudessa.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh olisit heittänyt jalkaan vaan! :D Kauniit Uggit ehkä ole, mutta niin ihanat jaloissa :) Ja kun miettiin, että nämä minunkin ovat olleet käytössä kohta viisi (5!!) vuotta niin ihan hyvä hankinta. Itsekin kyllä sinnittelen usein talvet nikkureissa, mutta näissä pakkasissa ei enää psyty, varsinkin kun eilen kun nämä kuvatkin on otetu olin pitkään ulkona. Minulta taas puuttuu toppahousut, jotka olisi ihan ehdottomat, sillä lenkille haluaisin mennä myös kovilla pakkasilla.
      Takki oli kyllä hyvä löyty alesta viime talvena, niin lämmin! :) Kiva kuulla, että tykkäsit myös tällaisesta supertavallisesta asusta :)

      Mukavaa loppu viikkoa! <3

      Poista
  2. Munkin mielestä asu on tosi kiva, onnistut näyttämään tyylikkäältä näilläkin keleillä! Nimim. en todellakaan voi sanoa samaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos! :) Mukavuus menee kyllä tyylin edelle, eikä palella, se on pääasia. Ja höpsistä sentään! :)

      Poista
  3. Hei! Instagramissa on kommentti, että saattaisit myydä zaran vaaleanbeigen duffelitakin. Jos päädyt myymään takin olisin kiinnostunut ostamaan sen! :) laitatko takin esim. huutonetiin vai voinko antaa yhteystietoni? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kiitos tarjouksesta, mutta takki ehti jo mennä! :)

      Poista
  4. Just kiva pakkasasu ja -kuvat! :) vähän harmittaa, kun en itse uskaltautunut ulos kuvaamaan kauniilla kelillä, mutta eiköhän niitä tule vielä :) Timberlandit ovat kyllä täysin pelastaneet varpaani näillä keleillä, mukavuus ennen kaikkea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! :) Talvi kyllä jatkuu, joten ei kun kamera käteen vaan ;) Jotenkin tänä vuonna olen ihan innoissani talvesta, ja kylmäänkin on jo tottunut :D Eikä onko sulla ne? Minusta Timberlandit on tosi hienot ja mies ainakin on kehunut tosi paljon käytössä :)

      Poista