keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

GREETINGS FROM RIVIERA




mekko - Mango
aurinkolasit - Céline
laukku & rannekoru - Massimo Dutti
kengät - Oysho

Heippa jälleen livenä näin muutaman viikon jälkeen, ja mitä aurinkoisinta alkanutta kesää! Matkamme Etelä-Ranskaan oli superonnistunut, säitä myöten. Riviera, varsinkin Cannes on vain niin uskomattoman ihana, välillä piti hieraista silmiään turkoosia merta ihaillessa, olenko oikeasti täällä? En koskaan lakkaa ihailemasta upeita maisemia, pastellisia rakennuksia, kyllästy kävelemään rantakatua pitkin, ihailemaan luksuliikkeiden ikkunoita (Cannesista löytyy ihan kaikki putiikit), syömään kylmää gelatoa ja ihan vain fiilistelemaään tunnelmaa. Cannesista löytyy näin vuosienkin jälkeen aina jotain uutta, ja paljon näkemistä jäi ensi kertaan. Kävimme myös Nizzassa ja Monacossa, mutta muualle ei tälläkään kertaa suunnitelmista huolimatta tullut lähdettyä, ensi kerralla. Kyllä, ehdottomasti buukkaan piakkoin reissun jo valmiiksi ensi vuodeksi! Olimme paikalla tosiaan elokuvajuhlien aikaan, niin kuin joka vuosi, mutta juhlat loppuivat puolessa välissä lomaamme. Ihanaa nähdä Cannes myös ilman juhlahumua ja älytöntä tungosta, vaikka siellä tuntui juhlienkin jälkeen olevan vaikka minkälaista tapahtumaa, vain pari päivää oli todella hiljaista. Huomasin myös, että suomalaiset ovat alkaneet löytää Cannesin enemmän lomakohteena. Ensimmäisenä vuotenamme suomea ei kuullut juuri ollenkaan, mutta nyt suomalaisia kyllä tuli vastaan jonkun verran.

Vaikka kotiin lähtö on aina haikeaa ja hieman jopa vaikeaa, mieluummin jäisi lomalle vaikka loppuelämäksi, niin toisaalta kotiin oli ihana palata, täälläkin on kesä, mahtavia juttuja tiedossa ja totta puhuen aloin olla todella poikki kaikkeen tähän matkustamiseen. Koko kevät on mennyt melkolailla reissatessa; Geneve, Pariisi, Milano, Brescia ja nyt vielä Cannes, Nizza ja Monaco, huh! Nyt olimme vielä reissun päällä kolmatta viikkoa, joten alkoi jo väsymys painaa, kun aamulla heti liikkeelle ja valvoin myös iltaisin todella myöhään. Lomalla en vain halua hukata hetkeäkään, eli nyt tarvitsisi toisen loman tästä väsymyksestä selviämiseen, heh. Myös ruokavalioni oli aika jäätävä ja ulkona syöminen päivittäin alkoi jo vähän tökkiä. Ihanaa saada taas aamuisin maitorahkaa ja laittaa ruokavalio muutenkin normaaliin, jokapäiväinen jäätelön syönti kuin ei sitä ole. Blogeja on lukematta viikkojen ajalta, kivaa pienen tauon jälkeen taas päästä kirjoittamaan tätä omaa, lisäksi monta sarjaakin on näkemättä (en malta odottaa, että saan Mustat lesket pyörimään). Matkajuttuja on tulossa paljon, asuja kuvasimme tietysti melkoisesti, miljööt kuville kuin eivät todellakaan olleet hassummat. 

Tässä heti simppeli asuni toiselta päivältä lomalta, kun olin vielä tosi valkoinen, nyt on onneksi rusketus hankittu kesäksi! Mekko ja sandaalit on toimiva asu lämpimiin keleihin, kiilakoroilla jaksaa kävellä enemmänkin ja mekossa saa hyvin otettua kaupungilla kävellessä aurinkoa. Kävin ennen lomalle lähtöä kampaajalla leikkauttamassa tukkaani yli kymmenen senttiä, mutta edelleen tukkaa on liikaa, eli kunhan tässä kotituu kunnolla täytyy tilata uusi kampaaja-aika, vielä toiset kymmenen senttiä pois!

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Pitää itsekiin käydä sielläpääin. <3

    VastaaPoista
  2. Mitä on sinun suosikki merkki/prhaat kauppat Espanjassa? Missä ostat kaunita vaateita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan perus Zara, joka on Espanjassa edullisepi, sekä Mango, Massimo Dutti ja Stradivarius!:)

      Poista
  3. Ihana,tyylikäs ladyhän se siellä.Nuo kiilakorkkarit on suosikit.Itselläni melkein samanlaiset ja ne tuntuvat kesällä sopivan melkein asun kuin asun kanssa.
    Olisko jonkinlaista ostospostausta tulossa?

    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kiilakorot on kyllä kivat ja ajattomat, ihmeen hyvät myös jalkaan :) En ihmettele että kuuluvat myös sinun suosikkeihin siis!

      Hitsit kun mä oon tosi huono tekemään noita ostosten esittely postauksia :/ Tykkään niistä itsekin muilla, mutta koen ne tosi hankaliksi toteuttaa. Ensinnäkin otan aina uudet jutut heti käyttöön ja kuvaaminen jää, asuissa ne kyllä näkyvät. Kotiin palatessa vaatteet menevät heti pesuun eikä niitä enää muista kuvata. Meillä ei myöskään ole kotona mitään hyvää kuvauspaikkaa ja inhoan kuvata sisällä :/ Joten ei ole valitettavasti tulossa. Toisaalta en mitään ihmeellistä kyllä hankkinutkaan, jotain vaatteita vaan tylsästi Zarasta ja tuon laukun Massimo Duttilta :D

      Mukavaa viikkoa! :)

      Poista