perjantai 17. kesäkuuta 2016

Rockstud Bracelet



Tänään on syntymäpäiväni (onneksi ikä on vain numero eikä näy ulkoapäin;), mutta lahjan sain jo hyvissä ajoin Cannesista, se on ollut jo useasti käytössä ja täällä blogissakin vilahtanut. Kuten taisin mainita ennen Ranskaan lähtöä, haaveissa oli uusi rannekoru joko Balenciagalta tai Valentinoltaväriksi olin ajatellut beigeä tai jotain muuta neutraalia helposti yhdisteltävää sävyä. Tarkoitus oli ostaa koru itse, mutta synttärit, mikä ihana tekosyy, joten sain sen lahjaksi poikaystävältäni. Olin tutkinut molempien merkkien mallistoja etukäteen kotoa käsin, ja olin jo hitusen kallistunut Valentinon Rockstud rannekkeen puoleen. Kävimme Valentinolla ensin Monacossa, muttei mikään sieltä löytynyt sävy miellyttänyt ihan niin paljoa, punainen olisi ollut pirteä, mutta se olisi melko varmasti jäänyt käyttämättä. Mustaa en halunnut, sillä Balenciagan koruni on musta. Itse herra Valentinon näimme muuten toissa vuonna Monacossa. Cannesin myymälässä myyjä toi eteeni tämän Slate blue -sävyn, jota en ollut aiemmin nähnytkään ja valinta oli sillä selvä. Tosin koru on kyllä harmaa, vaikka missä valossa katsoisi nimestään huolimatta. Tykkään älyttömästi erilaisista rannekoruista ja usein kädestäni löytyykin ainakin yksi koru, joten tämä on kiva lisä kokoelmaan. 

8 kommenttia:

  1. Paljon onnea Anne!<3 Ja aivan ihanan synttärilahjan olet saanut, oih :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! :) Joo minustakin koru on kiva ja muutenkin Valentinon tuotteet alkaneet viime aikoina miellyttää (vaikka melkoisia "ylilyöntejä" putiikissa näykyi myöskin) :)

      Poista
  2. Näyttää kyllä ihan siniseltä ensimmäisessä kuvassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OK :D Mä en kyllä näe tätä sinisenä en kuvissa enkä livenä, harmaata puseroa vasten on ihan samanvärinen. Tosin sinisenä olisi kyllä ihana myös, vaikka sellainen kirkais kuin mun Trapeze-laukku olisi mahtava!

      Poista
  3. Koru on kyllä tosi nätti! Oon itse haaveillut niistä Rockstud sandaaleista kunhan mun jalat paranee leikkauksista.. Eli katellaan sit ens kesänä ;)

    Paljon onnea vielä synttäreiden johdosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös. Sandaalit on kauniita. Oho, eikun pikaisia parenemisia!! :)

      Kiitos paljon!

      Poista
  4. Oikein lämpimät onnittelut lähettää kaimasi jolla oli 5 päivää aiemmin syntymäpäivä. Minäkin pidän Ranskan Rivierasta....suosikkini on kuitenkin ehkä Nizza tai Villefranche. Sinulla on kiva blogi ja täältä saa uusia ideoita. Jatka vain samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ja myöhästyneet onnittelut sinne suunnille 😊

      Rivieraan en kyllästy koskaan! Yritän saada matkapoatauksia piakkoin tehtyä... Nizzasta en ole jostain syystä koskaan niin innostunut, vaikka monien lemppari onkin..

      Kiitos kovasti, ihana kuulla ja eikun tervetuloa blogiini uudelleen! 😊 mukavaa juhannusta!

      Poista