perjantai 8. heinäkuuta 2016

Off the shoulder dress









mekko - Mango (*tämä)
aurinkolasit - Céline (*nämä)
laukku - Massimo Dutti (tämä)
sandaalit - Oysho (*samantyyliset)

Laitetaan taas yksi asu Cannesista jakoon, vaikkei näihin tämänhetkisiin Suomen sadekeleihin nyt ihan istukkaan. Jotenkin tuo Cannesin helteinen päivä tuntuu nyt niin kaukaiselta, kun viikon on saanut taas värjötellä sateessa. Off-the-shoulder puserot ovat olleet tänä kesänä kovassa suosiossa, ja itsekin sellaista etsin. Löysin kuitenkin Nizzan reissulta Mangosta mekon paljailla olkapäillä, joka olikin itselleni paljon helpompi vaate, kun en housuja juuri alaosina kesäaikaan käytä, niin pusero olisi ollut hankala yhdistää. Mekko on helppo ja menee monessa. Tällä kertaa puin valkoisen mekon kaveriksi konjakinruskeaa; Massimo Duttin pikkulaukun, kiilakorkosandaalit ja Célinen aurinkolasit. Paras keino kuumalla tukan suhteen oli heittää se ponnarille, tosin nyt kyseinen "kampaus" on muisto vain, sillä tällä viikolla pitkä polkkamalli vaihtui lyhyeen polkkaan, jota ei kyllä kiinni juuri enää saa! Tätä asua en ehkä Suomessa päälläni näkisi, turhan naisellinen, mutta ulkomailla lämmössä toimi hyvin. Mekon voisi yhdistää vaikka mataliin sandaaleihin tai miksei myös tennareihin.

Massimo Duttin laukku lähti myös Ranskasta mukaan. Olin katsellut sitä etukäteen heidän nettisivuillaan, ja kun liikkeessä vaikutti todella laadukkaalta varsinkin hintaansa nähden, en epäröinyt hetkeäkään tämä kanssa. Minulle laukussa merkki ei ole todellakaan tärkein juttu, yleensä vain satun löytämään ne eniten makuani miellyttävät yksilöt vähän kalliimmilta brändeiltä. Tämä pikkuinen, aitonahkainen, söpöläinen on kuitenkin ollut loistava huoleton kesälaukku, ei tarvitse varoa yhtään käytössä ja menee kaikenlaisten asujen kanssa.

*mainoslinkki

8 kommenttia:

  1. Kertakaikkisen herkullisen ihana asu,upea rusketus ja kaikki niin kohdallaan.
    Kommentoin pienessä jetlagissä,joten älä ihmettele kirjoitusvirheitä tai muuten vaan hölmöä sanailua; olo on lievästi sanottuna huono ja sekava,sillä elimistö elää vielä eri aikavyöhykkeellä.
    Olen ihaillut kovasti noita off shoulder mekkoja ja puseroita,mutta en ole vielä ostanut,sillä minusta ne näyttävät hieman epäkäytännölliselti,mutta ovatko ne?
    Miamiin katumuodista sen verran,että culottes-housuja ja midihameita en nähnyt siellä kellään enkä löytänyt kaupoistakaan. Sen sijaan hyvin lyhyitä korkeavyötäröisiä minifarkkuhameita näkyi paljon yhdistettyinä lenkkareihin, ja varsinkin värikkäisiin varsilenkkareihin.
    Täytyy sanoa,että Suomen suvi tuntuu kovin syksyiselle 38 asteen lämpöjen jälkeen ja tekisi mieli vetää villlahuivi niskaan,mutta kaipa se kesä sieltä vielä esiin ilmestyy.
    Nyt käyn lukemassa sinun muuta postaukset ja odotan innolla kuvia uusista hiuksistasi...
    Ihanaa viikonloppua
    -kirsi-



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi ja tervetuloa kotiin!! :) Toivottavasti aikaero tasoittuu parissa päivässä!

      Heh, minusta en ole yhtään ruskea näissä kuvissa, täällä Suomessa vasta sain kunnon rusketuksen! :D Vaikka tällä viikolla tosin on tunutunut että minne se kesä hävisi?!

      Jännä kuulla, että Miamin muoti eroaa niin! Itse en kyllä vesiraja minariin enää pukeutuisi :D Teitkö kuitenkin kivoja löytöjä kaupoilta? :) Ja joo monet off-the-shoulder vaatteet, joita olen sovitellut ovat olleet hankalia! Tässä mekossa kaulus pysyy hyvin paikallaan, joten tämä on siitäkin hyvä.

      Kiva kun jätiti kommentin! :) Katsotaan, jos saisi uuden tukan kuvattua piakkoin. Mitä ihaninta viikonloppua <3

      Poista
  2. Tein kyllä hyviä löytöjä;8 kengät,joista 3 olivat lenkkarit,Ann Taylorilta ihania mekkoja,yksi pieni laukkuihanuus, peruateeppareita,muutama neule ja urheiluvaatteita.
    Hankkimatta jäi farkut,vaikka sovitin kuinka monia,mutta en vain löytänyt korkeavyötäröisiä mistään.Se jäi pikkasen harmittamaan.Leviksiäkinnkokeilin,mutta ne ei edelleenkään sovi minun kropalle.
    Nyt olen lukenut kaikki postauksesi ja ai että kun olet taas ihania asuja koonnut.Ja siellä oli ne sinun uudet hiuksetkin,jotka näyttivät niin superfreeseiltä ja tyylikkäiltä.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vau löysitpä paljon kaikkea! Ja 8 kengät!!! :D Oliko matkalaukku ylipainoinen kotiintullessa? Ja oliko matka onnistunut? :)

      Kokeile Mos moshin farkkuja, jos tulee joskus jossain vastaan ;) En tiedä kuka niitä Helsingissä myy, mutta Zalandolta saa ainakin!

      Hah, mä olen kuules käynyt tuon jälkeen uudelleen kampaamossa, että ensi viikolla tulee kuvaa uudesta tukasta ;)

      Mukavaa sunnuntaita! <3

      Poista
  3. Laukku oli vain 1,5 kg ylipainoinen,mutta tytär ,joka osti kosmetiikkaa enemmän kuin vaatteita,sai vetää perässä 5 kg ylipainoista laukkua.
    Pitääkin käydä nettikauppojen alet kurkistamassa juuri noiden housujen osalta,muuta en nyt tarvitsekaan. Ja jos vielä sellainen kiva offshoulder paitakin löytyisi niin olisin ikionnellinen.
    Ja kampaajalle pitää varata aika,sillä aurinko on tehnyt tuhojaan,vaikka kuinka yritin hattu päässä kulkea.
    Ihanaa tulevaa viikkoa ja uusia postauksia innolla odottava
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan siinäkin jo ylipainoa :D Varsinkun kun muistan kuinka tarkkaa Jenkeissä oli ja itse sain purkaa matkalaukkua lentokentällä ja siirtää osan käsimatkatavaroihin :D

      Minä olen siirtänyt ajatukset hankinnoissa jo syksyyn, vaikka kesä lempparivuodenaika onkin.. Itse asiassa ostin jo neuleen COS:ilta ja villahuivin Booztin alesta :)

      Tiedätkös, mä en ole värjännyt hiuksia kuukausiin, vaikka aurinko on vaalentanut tukkaa paljon!

      Mitä ihaninta viikkoa taas! <3

      Poista
  4. Ihana asu, vaikka onkin tosi naisellinen. Ja kuvien tunnelma on kohdillaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😘 tämä on kyllä jopa mun makuun hitusen liiankin naisellinen, mutta ulkomailla toimi 😀

      Poista