keskiviikko 10. elokuuta 2016

Tulle skirt








t-paita - Samsøe & Samsøe
hame - Zara
ballerinat - Zara
laukku - Céline
aurinkolasit - Céline

Tässä heti perään lisää harmaata ja toiset asukuvat viime viikonlopulta, nämä ovat Helsingistä. Kuten sanottu, harmaa on ihan lempiväri vaatteissa tällä hetkellä ja voisin pukeutua siihen päivittäin. Ehkä kuulostaa vähän tylsältä harmaa ala- ja yläosa yhdessä, mutta ainakin omaan silmään toimii. Lapsena kun äiti puki minut mekkoihin vaikka syntymäpäivilläni, en voinut sietää niitä, kukkia ja rimpsuja, yäk. Nyt aikuisiällä tilanne on kääntynyt täysin nurinpäin ja mieluiten pukeudun juurikin mekkoihin tai hameisiin, mitä tyttömäisempi sen parempi. Voin hyvin viilettää kaupungilla tyllihameessa, mutta yhdistän sen mataliin kenkiin. Korkoja käytän harvoin, ensinnäkin kävelen paljon enkä muutenkaan kauheasti tykkää vaikka perus avokkaista tyyliltään, tolppakorkoiset nilkkurit ovat asia erikseen. Arkena tyllihame menee tosiaan vaikka t-paidan ja ison laukun kanssa, vastakohdat täydentävät toisiaaan. Lisäksi minulla oli autossa mukana musta nahkatakki tottakai, joka on kuin luotu tämän hameen kaveriksi. Odotan myös juhlia, joissa tämän saisi puettua hienommin. Hameen väri on niin neutraali, että se toimii kaikissa vuodenajoissa. Mitäs tykkäätte tästä tylliunelmasta?

6 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja ihanasti olet yhdistänyt tyllihameen! Ostin viime viikolla saman Zaran hameen ja se on kyllä aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon Jenna! :) Hame on ihana (mutta järkytyin kun en saanut mun takapuolta menemään XS:n sisään :D) ja söpö olisi ollut se vaaleanpunainenkin, mutta ajattelin tämän värin olevan käytännöllisempi, menee vaikka pikkujouluissa :)

      Poista
  2. Niin kaunis asu taas! Tykkään tyylistäsi tosi paljon, asusi kolahtavat kovemmin kuin varmaan mitkään toisten bloggaajien. Niin yksinkertaisia ja arkeen sopivia, mutta silti niin kauniita! :)

    Mikä malli sulla tarkalleen on noista Celinen laseista? Ootko ollu niihin tyytyväinen? Luin jostain, että ovat aika raskaat päässä ja siksi epämukavat, onko sulla tällaista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! :) Olen todella otettu sanoistasi, ihan mahtavaa jos voit saada täältä inspiraatiota! Asut ovat tosiaan arkeen sopivia, koska kuljen kaikissa ihan oikeasti, en mene ottamaan asukuvia vaan otan kuvat muiden juttujen lomassa. Just siksi esim. korollisia avokkaita ei mulla juuri nähdä, en käytä niitä kuin juhlissa.

      Lasit ovat New Audreyt! Ne ovat olleet mulla jo pari vuotta ja tykkään tosi paljon :) Eivät minulla paina, mutta meikkiä niihin kyllä jää :/

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
  3. Kauniita kuvia ja ihana asu. <3

    VastaaPoista