keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Winter florals









nahkatakki - Zara
kashmir-poolo - Uniqlo
hame - Zara
maiharit - Dr. Martens (nämä)
laukku - Chloé

Kuka sanoi, ettei kukkakuosi sopisi talveen? Jos Zaralta kysytään, sopii paremmin kuin hyvin, sen verran ihania kukallisia vaatteita liikkeessä viime viikolla näkyi. Ei epäilystäkään, etten napannut tätä mustapohjaista, keltakukkaista hametta saman tien mukaani. Nyt kun plussakelit palasivat, on siinä se hyvä puoli, että nahkatakin sai taas käyttöön! Kun ilma on synkkä ja sateinen, kuten näissä kuvissa kun tuuli ja muutama pisarakin tuli alas, saa edes vaatevalinnoilla vähän piristystä. Kukallinen midihame yhdistettynä esimerkiksi mustaan kashmir-pooloon sopii hyvin myös tähän vuodenaikaan. Huomaatteko muuten jaloissa jotain uutta? Maiharithan ne siellä! Laitoin melko nopeasti tämän postauksen jälkeen tilauksen Zalandolle, ja hitsi nämä Dr. Martensin kengät ovatkin kivaa vaihtelua. Juuri erilaisten juttujen kontrastista tykkään, joten ronskit maiharit ja naisellinen hame on mitä parhain combo, jos minulta kysytään. Haluaisin käyttää hameita paljon enemmän myös talviaikaan, mutta jotenkin tulen laiskaksi niiden kanssa, tai en viitsi vaivautua kun talvitakki on ainut minkä muut näkevät. Nahkatakin kanssa sen sijaan pitäisin aina hametta tai mekkoa, kaikkien aikojen suosikkiyhdistelmäni ehdottomasti. 

Näistä Dr. Martensin kengistä muuten sen verran, jos joku tilaamista miettii, niin kannattaa ottaa yhtä kokoa normaalia isompi. Käytän yleensä kokoa 36, mutta se tuntui ihan hirmu pienelle, joten päädyin 37 -kokoon. Minulla on Pascal -malli, joka on pehmeää nahkaa, eikä ehkä siksi ihan niin rajun näköinen. Zalandolla kyseiset ovat muuten vähän edullisemmatkin kuin muissa kaupoissa. Melko monta asua on jo maihareiden ympärille mietitty, eli tulevat varmasti näkymään paljon asukuvissa talven aikana.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

  1. En ole hetkeen kommentoinutkaan, vaikka täälä ollaan.
    Mutta siis, aivan upea asu! Kiitos inspiraatiosta :)
    -Meeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun nyt jätit kommentin <3 Kommentointi on muutenkin vähentynyt ihan hurjasti blogeissa. Kiitos itsellesi siis ja mahtavaa jos sait inspistä :)

      Poista
  2. Ehdottomasti samaa mieltä! Vähän ronskimmat buutsit on ehdottomasti täydellinen pari kukkahameelle :) Samoten kuin ovat nahkatakki ja kukkahamekin. Itse en kyllä edelleenkään ikinä hankkisi nahkatakkia, eikä Dr Martensitkaan kuulu mun omiin himotuksiin, mutta silti jaksan aina vaan ihailla niitä muiden päällä! Sullakin näyttää niin kivalle, tykkään tällaisista pienistä kontrasteista asuissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, en minäkään ihan heti uskonut maihareista innostuvani, mutta miten taas kävikään :D ja nahkatakki tuntui myös mahdottomalle vielä 5 vuotta sitten, mutta nyt on kuulunut ehdottomiin lemppareihini jo monta vuotta. Ettei sitä koskaan tiedä ;) kiitos paljon! <3

      Poista
  3. Kuten arvasin osasit yhdistää bootsit tosi hyvin! Ja hei tuo pascal malli alkoi kiinnostaa itseänikin, apua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Kannattaa kokeilla edes näitä bootseja ;)

      Poista