sunnuntai 29. tammikuuta 2017

It’s the middle of winter, but i'm dreaming of summer


nahkatakki - aurinkolasit - t-paita - laukku Balenciaga - midihame - avokkaat

Enää pari kuukautta ja tämä pitkä talvi on ohi. Sanoinko jo etten oikein välitä talvesta? Onneksi päivä on jo selvästi pidentynyt ja kesä lähenee. Matkalla sain taas monta uutta vaate- ja asustehaavetta kevättä ja kesää ajatellen, kun kiertelin kaupoilla. En ole pitkään aikaan nähnyt laukkua, joka aiheuttaisi heti sydämentykytyksiä (paitsi Chloén mini Faye harmaanakin) kunnes törmäsin Breuninger -tavaratalossa sattumalta Balenciagan Papieriin täydellisessä harmaansävyssä, upea! Sovittelin niin kuvassa näkyvää miniä kuin suurempaakin kokoa, molemmat istuivat olalle täydellisesti. Olen katsellut laukkua aiemminkin, tosin mustana. Uusi laukku ei kyllä kaappiin mitenkäänpäin mahdu, ellei sitten joku lähde uuteen kotiin? Chloén Georgia on saanut harmittavan vähän käyttöä viime aikoina, joten sen olen ajatellut myydä, kiinnostuneita? Toinen asustehaave onkin sitten realistisempi, nimittäin Ray-Banin Clubround aurinkolasit mustina, näitä sovitinkin jo lentokentällä, mutta jätin vielä harkintaan. Olen karsinut aurinkolasejani jonkun verran, joten ehkä uusi pari mahtuisi joukkoon. Voi olla, että tilaan nämä piakkoin Sunglasses Shopilta, heillä kun on edullisimmat hinnat. Kenkäpuolella haluaisin kevääksi mustat ballerinat pienellä korolla, näitä näkyykin nyt paljon monilla merkeillä. Uusi nahkatakki kuumottaa joka vuosi, vaikka niitä jo useampi löytyy, en vain tunnu saavan tarpeekseni. Eniten kaipaan kuitenkin midihameita ja paljaita kinttuja. Olenkin löytänyt aleista niin vaaleanpunaisen kuin hopean hameen, enkä malta odottaa niiden käyttöä. Haluaisin myös jo vaihtaa iänikuiset neuleet t-paitoihin, Samsøe & Samsøen basicit ovat lemppareitani, suosittelen. Sattumalta näistä haaveista tulikin kiva asu yhdessä, oivoi talvi meni äkkiä pois!

Linkit mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

  1. Ooh, tuo hame, takki ja Ray-Banin lasit olisi loistokombo!

    - Anna
    annallablogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! :) Vastaavaa settiä paljon kesällä käytinkin ja nyt laitoin nuo aurinkolasitkin tilaukseen..

      Poista
  2. En oo ennen noille Clubroundeille lämmennyt mutta tän asun kanssa ne näyttää mielettömän hyvältä! Pitäisköhän itsekin harkita tilausta... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en ollut mäkään aiemmin, mutta sovitin muuten vain ja ne olikin tosi kivat tällaiselle pallopäällekin :D Odottelen parhaillaan omiani ;) Tykkäsin näistä mustista ja Sunglasse shopilla oli hyvällä hintaa, lentokentällä oli aika paljonkin kalliimmat!

      Poista