tiistai 21. helmikuuta 2017

New shades & Discount code





Myönnän, että omistan varmasti useamman parin aurinkolaseja, kuin tarvetta voi järjellä selittää. Pidemmän aikaa blogiani lukeneille on varmasti tullut selväksi rakkauteni näitä käytännöllisiä asusteita kohtaan. Sen verran turhamainen olen, että haluan myös aurinkolasejen sopivan muuhun asuun, joten niitä on oltava useammat. Minulla on myös ihan hurjan herkät silmät, olen tuttu näky kävelemässä kiireellä töihin samalla talouspaperin palalla valuvia silmiä pyyhkien, joten tottakai suojaan silmäni aina auringolta, ei puhettakaan että edes pystyisin olemaan ilman rillejä kirkkaalla säällä. Eli aurinkolasit ovat sekä käyttöesine että asuste, joka tekee asuille sen viimeisen silauksen.

Laadukkaisiin aurinkolaseihin olen panostanut jo vuosien ajan. Suurimman osan, ellen jopa kaikki, lasini olen hankkinut Sunglasses Shopilta, jota voin 100% suositella. Heidän hintansa kun ovat vertaillusti kaikista edullisimmat. Katselin esimerkiksi Ray-Banin Clubroundeja Saksassa lentokentällä, jossa hinta oli 149€, laivalla taas kyseiset maksoivat 135€ ja Sunglasses Shopilla 132€. Postauksen lopussa vielä alekoodi, jolla tuosta edullisimmasta hinnasta saa vielä kivan siivun pois. Lisäksi toimitus on heillä aina ilmaista, paketti lähtee matkaan usein jo tilauspäivänä ja saapuu viikon sisällä.

Olinkin todella iloinen, kun sain valita nettikaupasta uudet aurinkolasit kevääksi. Ennätin juuri hankkia ne Clubroundit, mutta niiden lisäksi olin salaa haaveillut cat eye -mallista vähän pienemmässä koossa. Olen nimittäin tykännyt ihan hurjasti naisellisista Célinen New Audreysta, joten jotain niiden tyylistä oli nyt mielessä. Löysin useammankin upean vaihtoehdon, mutta kotiin päätyivät nämä Dolce & Gabbanan versiot. Näissä ihastuttaa mallin lisäksi sankojen hauska marmori-kuosi, pääosin ne ovat mustat eli helppo yhdistää omistamiini vaatteisiin ja asusteisiin, mutta kuitenkin näissä on näköä. Lasit sattuivat vielä olemaan alessa, eli jos samat itselleen vielä haluaa kannattaa pitää kiirettä! En ole koskaan aiemmin omistanut merkin laseja, eli melko riskillä nämä kotiin tulivat, mutta onnekseni istuivat hyvin kasvoille ja ennen kaikkea pysyvät hyvin mukana, joskus aurinkolaseja kun pitää vähän fiksata optikolla omalle nenälle sopivammaksi. 

Sain teille alennuskoodin, jolla saatte kaikista normaalihintaisista laseista 18% alennuksen koodilla NANNE18. Alennus on voimassa 6.3.17 asti. Esimerkisi Ray-Banin malleja saa hyvin hinnoin sekä suosikkimerkkini Célinen aurinkolaseja on todella laaja valikoima tarjolla. Koko valikoiman löydätte täältä.

Postaus toteutettu yhteistyössä Sunglasses Shopin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat, mut sulle sopii kyllä monenlaiset lasit! Ite oon kytänny Sunglasses Shopilta Celinen Thin Preppyjä mustana mut ne on ollu ikuisuuden loppu. Kuulemma lisää olis tulossa, tulis vaan nyt pian niin pääsis kevätauringosta nauttimaan lasien takaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minustakin nämä on hauskat, varsinkin tuo marmori-kuosi :) Mä en yleensäkään kauhesti edes mieti sopiiko joku vaate tai asuste, jos siitä tykkään niin otan käyttöön vaan ja pistän sopimaan :D Minäkin kyttäsin viime keväänä Célinen Catyja ja lopulta niitä oli tullut lisää, eli varmasti sun odotus palkitaan! Käyt vain ahkerasti sivuilla katsomassa, niin ihan vamasti Preppyt enemmin tai myöhemmi saat ;)

      Poista