keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Ripped denim & Ruffles








neule - H&M
farkut - Zara
laukku - Céline
nilkkurit - Samsøe & Samsøe

Muistatteko kun metsästin röyhelöneuletta? No nyt kaappiin on viime aikoina muuttanut muutama röyhelöunelma, joista yksi on tämä H&M:n puuvillainen, vanhanroosansävyinen suloisuus. Tilasin neuleen nettikaupasta ja melko pitkään arvoin lähteekö se palautukseen, kyselin asiaa myös Insta storiesin puolella, jossa sainkin useamman vastauksen pitää neule. Pusero läpäisi vähän liiankin tarkan materiaaliseulani, väri oli nappivalinta, mutta pituus voisi olla pidempi, jopa minulle jolla ei itselläänkään niitä senttejä hirveästi löydy. Tällä kertaa yhdistin neuleen revittyihin farkkuihin, jotka ovat myös suhteellisen uudet. En ole mikään hurjan kova farkkufani, ihailen niitä muiden jaloissa, mutten itse jotenkin osaa oikein käyttää, vaikka kuinka olen yrittänyt. Nämä Zaran löysemmänmalliset, vaaleat revityt farkut olivat kuitenkin kivaa vaihtelua ja tosi mukavat päälläkin, joten eiköhän näitä nyt keväällä päälläni nähdä enemmänkin. Vaaleat farkut toki saavat reidet näyttämään entistä muhkeimmilta, mutta päätin etten välitä, vaan innolla kiskaisen farkut jalkaan. Nykyisin vaatteissa on tärkeintä se miltä ne tuntuvat päällä, ja minusta onkin mahtavaa, etteivät pillifarkut ole enää se ainut vaihtoehto.

4 kommenttia:

  1. Tuo paita on suloinen. Ja sopii sinulle tosi hyvin ja just noiden farkkujen kanssa. Ja hei,tuo on oikea asenne,että vaaleat farkut jalkaan jos tykkää ja ne ovat vielä hyvät päällä.Eikä sinun reidet muhkeat ole;ihan sopivat. Minä niin kahden tytön äitinä tykkään,että blogeissa on normaalivartaloisia naisia eikä mitään anorektisia malleja,koska se ei ole normaalia.Toki jotkut ovat luonnostaan todella hoikkia,mutta suurin naisista omaa pyöreyttä siellä ja täällä ja se on kaunista ja normaalia.

    P.S minulla on itsellänikin etsinnässä kiva röyhelöpaita,mutta en ole omaani vielä löytänyt.

    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vaaleanpunaisesta väristä olen kyllä aina tykännyt :) Röyhelöpaitoja on nyt kaupat pullollaan, eli varmasti löydät sinäkin vielä omasi ;)

      Ihan totta, toiset ovat luonnostaan hoikkia ja pitkiä ja toiset eivät, ja hyvä niin :) Mulle on paljon tärkeämpää, että olen terve kuin että olisin pari kiloa laihempi (tosin itselläni oli parempi fiilis 5kg pienempänä eli siihen täytyy taas pyrkiä :) Voin hyvin postata kuviani blogiin ja harvoin mietin paksuja jalkoja :D Mutta parempi että vähän muotoa :D Sinä olet varmasti oikein hyvä malliesimerkki lapsillesi <3

      Mukavaa viikonjatkoa! :)

      Poista
  2. Ihana asu :) Musta tässä on kokonaisuutena jotain tosi ysäriä, kai se on noiden röyhelöiden ja helmanpituuden ja vaalean farkun yhdistelmä. Mutta siis hyvällä tavalla! Sillä tavalla tähän päivään tuotuna :)

    Ja aivan ihana kuvauspaikka, vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos! :) Ja ihan totta, melko ysäri ja polkkatukka tukee vaikutelmaa ennestään :D Mä muuten tykkäsin katsoa nyt uusintoina Gladiaattoreita sen nuoren juontajanaisen takia, minusta ne hänen asut oli makeita ja ihan tähänpäivään sopivia. Eli taidan tosiaan tykätä ysäristä :D

      Kiva jos tykkäsit kuvauspaikasta, mä aina haikailen vaalean kaupunkimiljöön perään, mutta täällä asuinkaupungissa niitä kuvauspaikkoja ei niin vain ole :/ Mutta ehkä vaihtelu tosiaan virkistää?

      Ihana kun kommentoit <3 Hyvää viikonloppua!

      Poista