keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

My all-time favourite combo










mekko - Zara
nahkatakki - Zara (samantyylinen)
aurinkolasit - Céline (nämä)
laukku - Chloé
nilkkurit - Bianco
kello - Cluse (saatu)
rannekoru - &Other Stories

Huoh, olen tehnyt tätä postausta jo useamman tunnin tai oikeastaan eilisestä asti. Minulla on paha tapa pomppia välillä muilla nettisivuilla kuten vaatekaupoilla, katsella monia kuvia samaan aikaan ja muokkailla niitä, kuunnella musiikkia ja ylipäätään tehdä kaikkea samaan aikaan, jolloin mikään ei lopulta tule valmiiksi. Joten nyt otan itseäni niskasta kiiinni :D 

Naisellinen, kukallinen sifonkimekko ja rouhea nahkatakki - siinä lemppariasuni, joka on pysynyt suosikkina vuosia, enkä kyllästy, eikä minusta combo mene koskaan muodistakaan. Vielä kun mukaan heittää mokkanahkaa kenkien ja laukun muodossa, sekä isot aurinkolasit, saa settiin lisää mielenkiintoa. Ainoastaan mekon pituus on vaihtunut midiin, joka on tällä hetkellä kovassa suosiossa omassa vaatekaapissani. Vaikka makuni on muuten muuttunut pukeutumisen suhteen ihan hurjasti, jos miettii vaikka muutaman vuoden taaksepäin, eivät mekot tosiaan kyllästytä, nahkatakista puhumattakaan. Tosin muistan, kun hankin tämän biker-takin viime keväänä, ja pohdin pitkään häiritsevätkö hopeat yksityiskohdat. Nyt taas hopea näyttää superhyvältä omaan silmääni. Niin kello, pienet nappikorvikset kuin rannekoru on jo hommattu nahkatakin kaveriksi. Niin ja yksi ihana juttu toissapäivänä Helsingistä, Insta-storiesissa saittekin siitä vähän vinkkiä, mutta näette uutukaisen ihan pian.

Odotan kyllä niin kovasti, että sukkahousut saa heivata ja kulkea paljain kintuin. Näkisin tämän midimekon jo kesäkeleillä farkkutakin ja valkoisten tennareiden kanssa. Vielä kun löytäisin vastaavan mekon vaaleassa sävyssä, tämä tummansininen kun on melko synkkä kukkakuosista huolimatta. Zaran lisäksi Mangolla on yleensä parhaat mekot, joten täytyy tutkia heidän valikoimansa läpi. Vaikka kevät on tänä vuonna melko myöhässä, en ole suostunut enää pukemaan villakangastakkeja, vaan nahkatakissa olen värjötellyt, mutta villahuivit ovat edelleen usein mukana menossa, toivottavasti ei enää kauaa!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

  1. Ihana asu - tyttömäinen, mutta silti rock! :)

    VastaaPoista
  2. Tämä asu on niin sinua.
    Minä olen löytänyt esprilta kivoja kukkamekkoja. Viime kevään mallistosta ostin vaalean ja sitten tumman kukkamekko,jotka ovat olleet kovassa käytössä. Käytin myös talvella sukkahousujen kanssa.
    Minä en ole kuukauteen talvitakkia pitänyt,mutta paksut huivit lämmittävät ihanasti vähän kevyempien takkien kanssa.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan totta! :) Näitä mekko & nahkatakkiasuja on kyllä blogissa vuosien aikana nähty :D Vaalean pitkähihainen mekko olisi kaivattu lisä kokoelmaan ja ehkä joistain vanhimmista mekoista voisin jo luopua..

      Ihan hurjan kylmä on kyllä ollut välillä, kuten eilen, että melkein talvitakkeja vielä tarvisi, varsinkin jos kävellen liikkuu.. Mutten suostu enää käyttämään! Hyvä ettn ole ainut, joka on ne jo heivannut :D

      Poista
  3. Asiasta ihan kukkaruukkuun: tuo hiusväri! Täydellinen! Oon seurannut blogiasi vaikka kuinka kauan mutten nähtävästi ole keskittynyt hiuksiin. Ootko kasvattanut oman värin, vai miten tuohon on päästy?

    Rentouttavaa pääsiäistä, kiitos inspiraatiosta ☺ -Riika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et oo tosissa 😀 Itse nimittäin katsoin näitä kuvia, että apua noita hiuksia, ei minkään väriset ja koko naama hiusten kanssa yhtä samaa massaa 😂 Mutta joo, en ole värjännyt hiuksia yli vuoteen! Ehkä voisin tehdä aiheesta ihan oman postauksen, kun siitä välillä kysellään 😉

      Kiitos ja iloista pääsiäistä! 🐣

      Poista