maanantai 12. kesäkuuta 2017

Favourite Skirt











merinovillaneule - Marimekko (*samantyylinen)
hame - Zara (*samantyylinen)
tennarit - Marimekko
laukku - Céline
aurinkolasit - Ray-Ban (*nämä)
kello - Cluse (saatu)
rannekoru - Valentino

Viileinä kesäpäiviä, joita riittää, turvaudun usein midihameen ja neuleen yhdistelmään. Zaran valkoisen vekkihameen ostin vuosi sitten Monacosta, se on ihan lempparini edelleen. Samaa hametta näkyikin melkoisesti myös muiden blogeissa ja Instassa myöhemmin kesällä, eli en ollut ainut joka siihen ihastui. Tykkäsin tuolloin hurjasti valkoisen ja harmaan yhdistelmästä, ja sama combo on päässyt käyttöön jälleen. Tämä setti olikin loistava rentoon suununtaihin. Marimekon neule on viime syksyn mallistoa. Merinovilla menee ympäri vuoden, lämmittää kylmällä, muttei ole kuuma lämpimällä. Kannattaa panostaa laadukkaaseen neuleeseen, sille tulee varmasti käyttöä, vaikka hinta saattaa kirpaista. Marimekko on viime vuosina nostanut hurjasti profiiliaan. Monella tuntuu olevan käsitys brändistä vain Unikko trikootunikoineen ja Räsymatto astioineen, vaikka merkillä on niin paljon muutakin. Harva varmaan arvaisi kadulla vastaan kävellessä, että päälläni on sekä neule että tennarit Marimekkoa. Pitkästä aikaa otin myös Célinen Belt Bagin käyttöön, se kun on majaillut dustbagissaan mustan Balin tullessa tilalle, mutta hitsi miten ihana laukku pienen tauon jälkeen taas onkaan.

Huomenna olemme muuten ystäväni ja hänen äitinsä kanssa lähdössä käymään Tallinnassa päiväreissulla. Melko usein ramppaan tuolla naapurissa, mutta sinne pääsee niin edullisesti ja helposti. Tilaan matkan aina *Matkapoikien kautta, jolloin bussikuljetus sisältyy hintaan, pääsee näppärästi suoraan satamaan, eikä matka montaa kymppiä maksa. Eli helpottaa hurjasti, kun ei asu pääkaupunkiseudulla. Ajattelin käydä ostamassa tänään bussimatkalle pienet skumpat. Pitäkää peukut pystyssä, että saataisiin hyvät säät. Näin jo mielessäni meidät laivan kannella, auringon paistaessa kirkkaalta taivaalta, kylmän siiderin kanssa, trubaduurin soittaessa taustalla, haha. Satoi tai paistoi, uskon että hauskaa meillä tulee silti olemaan.

*mainoslinkki

5 kommenttia:

  1. Ihana raikas asu taas kerran. Ja ihan päästä kommentoimaan,sillä läpärini sanoi itsensä irti ilman varoituksia ja en ole osannut mitään perheen muista läppäreistä tai padeistä oikein ottaa omakseni,joten kommentointi jäänyt kokonaan,vaikka uskollisesti olen lukenut kaikki lempiblogini,sinun etunenässä.
    Tässä asussa on kaikki osunut niin nappiin ettei voi kuin ihailla.
    Minulla on Marimekkoon vähän vaikea suhde,sillä aikanaan Amerikassa asuessa koti oli kuorrutettu Marimekon tekstiileillä ja raitapaidat olivat kova sana. Huomasin ,että meille ulkosuomalaisille Marimekko ja Iittala edustavat hyvin tärkeää roolia sisustuksessa ja vaatteissa ja kenties jopa lievitti koti-ikävää. Suomeen muutettua takaisin sitä sitten halusi vähän irtiottoa siitä kaikesta ja olen vaivihkaa ohittanut kaikki Marimekon liikkeet. Ehkä voisi taas varovasti hipsiä takaisin katselemaan mitä siellä kaikkea onkaan tarjolla.
    -kirsi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Voi harmi, ikävä kuulla että läppärisi sanoi itsensä irti, niin ärsyttävää kun tekniikka pettää :/

      Jep, käy ihmeessä Marimekolla voit yllättyä nykyisestä tarjonnasta ;)

      Aurinkoista viikonjatkoa! <3

      Poista
  2. Olin edelliseen vekkihame postaukseen kommentoimassa, mutta sain jotenkin hävitettyä kommentin... :D yritetään nyt uudestaan!
    Etsin pitkään kivaa vekkihametta, mutta kesti kauan ennen kuin "se oikea" tuli, juurikin BikBokissa itse asiassa, vastaan.
    Näistä muiden asuista saa kivasti inspiraatiota ja huomaan että monet vaatekappaleet löytyvät omasta vaatekaapistakin.
    Joku rennompi vekkimekko olisi kesäksi ja reissuun kiva. Toivottavasti tärppäisi hieman nopeammin kuin hameen kanssa ;)
    Kiva asu,sitä piti sanoa! :)
    JohannaN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tosi kiva kuulla, että löysit hameen lopulta :) se onkin parasta, kun monet vaatteet löytyvät vastaavina kaapista ja välillä se kaikista yksinkertaisin asu (kuten tämä kuvissa) ei tule mieleenkään :D

      Minne matkalle olet lähdössä? :) Itse meinasin aleista etsiä jotain hellemekkoja elokuun lomalle, mulla kun loppupeleissä on ihan hurjan vähän sellaisia hellevaatteita..

      Mukavaa viikonjatkoa! <3

      Poista
    2. Jep, niin on!😍👌
      Lähdemme poikaystäväni kanssa Kroatiaan heinäkuun lopulla. Muutama kesäinen vaate olisi ihana löytää reissuun (kun nyt parin vuoden tauon jälkee on ainakin viikon verran kunnon kesä), mutta liikaa ei saa innostua, koska Suomessa kesävaatteille tulee niin vähän käyttöä.
      JohannaN

      Poista