keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Pakkaskeleillä








takki - H&M (samantyylinen)
huivi - Becksöndergaard (tämä)
pipo - H&M
nahkarukkaset - Lindex
laukku - Chloé
kengät - Dr. Martens (nämä)
aurinkolasit - Ray-Ban (nämä)

Olen nauttinut niin hurjasti tästä kunnon talvesta! Kevät tulee kyllä aikanaan, mutta otetaan nyt vielä kuukauden-pari ilo irti lumesta (mikäli se maassa pysyy). Vaikka myönnän, että yksi aamu töihin kävellessä, kun satoi lunta suoraan kasvoille sekä tuuli samaan aikaan jäätävästi, kirosin koko homman. Mutta toisaalta, eihän se ole kuin pukeutumiskysymys. Monesti kuulee valitusta, kuinka kylmillä keleillä tai lumisateessa on vaikea näyttää tyylikkäältä. Minusta taas tyylikäs pukeutuminen on sitä, että varustautuu sään mukaan. En pompi kymmenen asteen pakkasissa takki auki edes täällä blogissa kuvien takia. Tässäpä aito pakkaskelin asu sunnuntailta, kun oli mitä parhain ulkoilusää - luminen maisema, sopiva pakkanen ja auringonpaiste.

Joululahjaksi saamani teddytakki on ollut loistava, se on sitä paitsi niin iso, että alle mahtuisi vaikka kolme kerrosta vaatetta. Eikun muhkea villahuivi kaulaan ja pipo päähän, niin tarkenee viimassa meren äärellä. Viime talvena hankkimani nahkarukkaset ovat nekin olleet oikea talven pelastus, nyt kun ei ohuilla nahkasormikkailla pärjää, ovat nämä sekä söpöt että oikeasti lämpimät. Lumikinoksissa olen mennyt nyt pelkästään maihareilla ja sirot nilkkurit odottelevat toisenlaisia kelejä. Dr. Martenseihin minulla on muuten viha-rakkaussuhde. Toisaalta tykkään kenkien ronskista ilmeestä ja käytännöllisyydestä, alle kun mahtuvat villasukat ja kengillä pysyy pystyssä. Mutta omaa lyhyttä varttani kenkien varren mitta ei ainakaan imartele, ja niiden jalkaan laittaminen on myös kiireessä vähän rasittavaa. Lisäksi ostin kengät aikoinaan yhden koon normaaliani suurempana, ja syksyllä kun kaivoin kengät esiin, ne tuntuivat ja näyttivät minusta ihan jättimäisiltä. Toisaalta olen kuullut ja lukenut monesti, että Martenseista suositellaan ottamaan suoraan kokoa isompi. Löytyykö teiltä näitä klassikkomaihareita?

Linkit mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Bongasin viime talvena sun blogista nuo rukkaset ja ne todellakin ovat talven pelastajat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ompa kiva kuulla että sait täältä vinkkiä :) Rukkaset on niin ihanat pehmeine vuorineen <3 Lisäksi mulla on niin kuivat kädet talvella, ettei tulisi kuuloonkaan kulkea ulkona ilman käsineitä!

      Mukavaa viikon jatkoa! :)

      Poista